UKA SOM HAR VÆRT I ORD OG BILDER 😊

Det er helg igjen, og jammen har denne uken i likhet med andre uker fløyet av gårde.
 
 
Været har stort sett vært mildt, og torsdagskveld 09.02.23 fikk vi en lading med snø. Hittil har det vært en mild februar måned. Det har vært dager med holkeføre, men nå er det slags slushføre, fordi flere gang- og sykkelveier er saltet pga syklistene.
 
 
Ikke minst er det så deilig at det har blitt lysere og lysere dager, og at det er lysere lengre om ettermiddagen 😊 Vi har en fantastisk tid foran nå ja ❤😊
 
 
Mandag 06.02.2023 var det Samenes dag, og for de som ikke vet det er jeg samisk selv. Min bestemor var sjøsame. Jeg har jo sagt at jeg har vært 1/4 same, men som samene sier så er du ekte same om du har besteforeldre/foreldre som er samisk. Som voksen er jeg kjempestolt over at jeg får være en del av den samiske kulturen, og jeg har alltid vært dratt mot samenes levemåte.
 
 
Jeg har også meldt meg inn i samemanntallet, og ikke minst jeg har samisk flagg som jeg flagger med 06.02 ❤😊
 
 
Tirsdag 07.02.2023 var jeg til fastlegen min, og fikk svaret på røntgen. Ikke overraskende var det artrose grad 2. Jeg har blitt henvist til ortoped som kan gi meg råd hva jeg må/bør/kan gjøre. Om kvelden var jeg på korøvelse i koret jeg synger i.
 
 
Onsdag 08.02.2023 var jeg på trening til fysioterapeuten, og det gikk kjempebra 😊 Jeg er superglad for at det å gå på tredemøllen og det å trene går så fint etter mine 10 ukers fravær, og jeg kjenner at kroppen blir sterkere for hver gang. Jeg må bare ikke være redd for å øke for å få opp pulsen når jeg går på mølla.
 
 
09.02.2023 var jeg til hjertefysioterapeut for å prøve ut trimmen for hjertepasienter. Etter timen sa fysioterapeuten at jeg hadde mye bedre av å trene hos den fysioterapeuten som jeg gjør, for jeg hadde kommet så langt i opptreningen min, og hadde kommet lengre enn de som begynte for 1 uke siden. Siden jeg har reumatisme med gjentatte betennelser i leddene mine mede hjertefysioterapeuten at jeg hadde bedre utbytte av å fortsette den styrketreningen jeg gjør.
 
 
Om kvelden var mannen min og jeg på korøvelse i koret vi begge synger i.
 
 
Fredag 10.02.2023 var jeg på trening til fysioterapeuten jeg går fast til, og jeg hadde en herlig økt. Følte jeg hadde mye energi og overskudd.
 
 
I går kveld slappet mannen min og jeg av hjemme, og det var deilig med en avslappende kveld.
 
 
Dette har vært en kjempefin og god uke ❤😊 Håper uken har vært fin for dere?
 
 
Gleder meg kjempemasse til juni måned, for da blir det bloggtreff her i Trondheim, og det er så kjempekoselig at flere av mine bloggvenner har meldt seg på treffet 😊 Det skal bli utrolig koselig å møte de som kommer, for når man møtes får man et ansikt å knytte bloggen opp mot. Håper mange melder seg på til dette bloggtreffet 😊
 
 
Selv har jeg truffet Heidi, og det var kjempekoselig. Hun var superhyggelig, blid og positiv.
 
 
Ønsker å dele noen bilder fra den siste uken, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Kjempefin sol over Trondheim 03.02.2023 😊

 
 

Ikke noe er som solfylte februardager 😊

 
 

Februarsolen skinner gjennom trærne 😊

 
 

04.02.2023 hadde vi i koret hvor jeg synger i årsfest. Vi hadde kurvfest som vi si at alle tar med seg litt mat hver som vi setter på et bord slik at alle kan forsyne seg 😊

 
 

Det var kjempemasse godt å spise 😊

 
 

Den kjempegode maten på bordet 😊

 
 

Alle vi som har vært med i 10 år eller mer fikk medalje fra koret 😊

 
 

Det samiske flagget mitt ble selvfølgelig hengt opp på Samenes nasjonaldag 06.02.2023 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge