TUSEN HJERTELIG TAKK FOR KOSELIG KOMMENTAR DU KJÆRE ANONYM 😊

 
 
Personlig mener jeg at det aller beste er å overse slike kommentarer, men samtidig klarer jeg ikke la vær denne gangen.
 
 
Aller først tusen takk for den hyggelige kommentaren du skrev under mitt forrige blogginnlegg 😊 Jeg forstår at du har stått opp med feil fot i dag. Godkjente ikke kommentaren din, for jeg vil ikke ha slik søppel i mitt kommentarfelt. Likevel velger jeg å dele kommentaren du har skrevet slik at andre får se hva folk kan få seg til å skrive i andres kommentarfelt.
 
 
Med denne kommentaren du tok deg tid til å skrive så dummer du deg loddrett ut! Jeg sitter bare og ler av kommentaren din 😂🤣 Det er det eneste du oppnår som reaksjon.
 
 
Nå aner jeg ikke om du er en blogger eller ikke, men uansett så virker du sjalu fra ende til annen!
 
 
Nå har det seg slik at vi voksne bloggerne her på blogg.no ønsker å ha det hyggelig sammen, og vi ønsker å gjøre blogg.no til en koselig og sosial bloggplattform noe vi også klarer ❤😊
 
 
Min oppriktige mening er at vi bloggerne på blogg.no som følger hverandres blogger viser respekt for hverandres ulikheter, aksept og omtanke for hverandre ❤😊 Hver og en av bloggerne på blogg.no er unike på hver sin måte, og det er forskjellen på bloggere som gjør det fint å blogge på blogg.no.
 
 
Om du liker det eller ei kan jeg med hånden på hjertet kan jeg si at jeg setter kjempestor pris på hver og en av bloggvennene mine ❤😊 Det er mangfoldet av bloggere på blogg.no som gjør det koselig å blogge på bloggplattformen.
 
 
Ikke minst gleder jeg meg kjempemasse til å være med på bloggtreff i juni hvor alle som blogger er hjertelig velkommen ❤😊 Det har de som står for arrangementet sagt i klartekst flere ganger!
 
 
Du mener vi slikker hverandre opp etter ryggen ja…. Da har du misforstått begrepet.
 
 
Vi voksne bloggere som blogger her ønsker å ha en hyggelig tone mellom oss, og det kalles ikke å slikke hverandre opp langs ryggen. Det kalles normal høflighet og folkeskikk. Selvsagt er det noen få som sprer negativitet, men slik er det jo ellers i samfunnet også.
 
 
Vi bloggere lar oss inspirere av hverandres blogginnlegg, og det er det som gjør det givende å blogge.
 
 
Som jeg tolker kommentaren din virker det som om du vet hvem jeg er gjennom bloggen min. Din beskyldninger om at vi er bloggere har mobbet andre bloggere ut av bloggplattformen er å gå alt for langt!
 
 
I omleggingsfasen av nye blogg.no var det flere gode bloggere som dessverre ikke fikk bli med over til den nye plattformen, og de måtte overbevise på miniblogg før de fikk komme inn som bloggere. Andre bloggere gikk over til andre bloggplattformer hvor de fremdeles blogger.
 
 
Jeg forstår såpass at du kanskje, og merk ordet kanskje er en av de som ikke fikk plass på den nye bloggplattformen, og derfor er du sjalu. Skal ikke sitte å synse om hvem du som anonym er, men jeg har lov til å tenke mitt… Siden du velger å være en feig anonym så har du sikkert noe å skjule.
 
 
Det jeg lurer på er når du hevder jeg er så ille, hvorfor tar du deg tid til å skrive slik kommentar til meg da? Hadde det vært jeg som hadde hatt så mye i mot en eller flere bloggere ville jeg ikke brukt energi på å legge igjen en kommentar på deres blogger. Det er nå bare hva jeg tenker.
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge