HERLIG HYTTEHELG 😍

Vi har hatt en avslappende og herlig helg med fint sommervær på hytta, og det var superdeilig 😊
 
 
Lørdag stod vi opp ca. kl. 09.00-tiden. Vi spiste frokost og koste oss med kaffen. Tåken lå ned mot fjorden, og det tok tid før den lettet. Når den først lettet rundt kl.12.00 kom solen, og det ble kjempefint vær. Litt vind da, men nydelig sol 😊
 
 
Jeg holdt på litt med huslige sysler, og mannen min forberedte forarbeidet med taket vi skal bygge mellom selve spikertelthytta og utekjøkkenet. Grunnen til at vi vil ha tak mellom er for at vi kan slippe å bli bløt når vi går mellom selve hytte og utekjøkkenet.
 
 
En annen plan er å tette rekkverket samt forlenge rekkverket langs med hytta. Vi må også male rekkverket og beise plattingen på terrassen.
 
 
Neste prosjekt er å legge duk for å forhindre uønsket vokst av ugress, for det er så mye ugress at vi får ikke bukt med det. Mannen min var på hytta for 3 uker siden, og da tok han alt av ugress, men når han så nå var det like mye.
 
 
Vi koste oss ute i godværet. Om ettermiddagen gikk vi ned mot den ene stranden som vender ut om mot Trondheimsleia. Det er den leia hvor hurtigruta seiler. Mannen min fikk seg et bad. Jeg er ingen helårsbader, og jeg satt og så på. Det blåste litt trekk fra sjøen, og det var godt med en jakke. Etter mannen min hadde badet fotograferte vi noen bilder.
 
 
Da vi kom tilbake til hytta spiste vi middag. Vi slappet av, tok det med ro og så på TV’n før vi gikk og la oss.
 
 
Søndag 09.07.2023 stod vi opp ca.09.00. Vi spiste frokost og koste oss med kaffe ute på terrassen. Ikke noe er som å sitte ute på terrassen på hytta i solen med en kopp kaffe og nyte lukten av sjø, høre sjøfuglene og høre båtlyder. Det er idyll ja 😍
 
 
Vi så på forberedelsene til det vi skal gjøre på hytta, og mannen min fikk regnet ut noe mål han måtte ta. Det blir fint når de første prosjektene blir ferdige 😊 Det som er godt på hytta er at man der gjør vi ting for oss vår egen glede 😊
 
 
Kl.15.30 kjørte vi hjem til Trondheim. Mannen min måtte levere hengeren sin til broren sin. Vi spiste middag da vi kom hjem, og satt og slappet av og så på TV’n.
 
 
Jeg er kjempeglad i å være på hytta vår, og det er superdeilig med et fristed hvor man kan senke skuldrene 😊 Kommer mest sannsynlig til å reise ut på onsdag ettermiddag for å være der til frem til fredag og kose meg. Fredag ettermiddag kommer mannen min med båten og tilbringertjeneste (maksitaxi) utover til hytta. Når vi kjører utover tar det 1,40 minutter. Med hurtigbåt fra Trondheim til Lensvik tar det 30 minutter og så tar det ca. 45 minutter fra Lensvik inn til hytta.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg tok i helgen, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Rosehagtornen blomstrer vidunderlig nå ja 😊

 
 

Utsikt til Trondheimsleia hvor hurtigruta og cruisebåtene går 😊

 
 

På vei ned til stranden passerer vi 4 gravrøyser fra vikingertiden, og her en en av gravrøysene.

 
 

Det blomstrer langs turstien på vei til stranda 😊

 
 

Bølgen slår mot strand 😊

 
 

Mannen min med vannspruten foran seg 😊

 
 

Nyter livet ved sjøen 😊

 
 

Fant denne ørnefjæra ved stranden. Jeg har aldri sett en ørnefjær før.

 
 

Ferja på vei inn til Værnes Ferjekai 😊

 
 

Brudespireaen vår utenfor hytta blomstrer også så fint 😊

 
 

Sommer er tid for vakre rødkløver 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge