KVELDSINNLEGG MED BILDER 😍

Ja, så er jeg hjemme etter noen superdeilige dager på hytta, og det har virkelig vært fantastisk deilig 😍
 
 
Jeg har fått kost meg, gått turer, vært ute, vært på hytta til min søster, vært sammen mannen min, mannen min og jeg gikk over til stranden hvor han bruker å bade, vi koste oss og slappet av 😊 Det kan ikke beskrives hvor herlig disse dagene har vært 😍 Jeg har fått ny energi og påfyll før en ny uke 😊
 
 
Kom hjem kl.12.30. Mannen min pakket sakene sine, vi koste oss med kaffe og lunch. Kl.15.00 kom broren til mannen min og hentet ham, og de reiste opp til Namdalen. De skulle innom svigermor før de skulle til landstedet til familien. Uken her kommer til å gå med til planlegging til 90-årsfeiringen som er på lørdag 12.08.2023.
 
 
Jeg brukte ettermiddagen på å pakke ut, sette på klesvask og henge opp tøy. I kveld har jeg sett på Fotballekstra, og jeg følger med RBK da. Selv om RBK har spilt dårlig i årets sesong så er jeg likevel RBK-fan. Det er i motgang de trenger støtte av sine fans.
 
 
Nå har jeg nettopp gitt kattetrioen kveldsmaten sin, og de ligger gode og mette på plassene sine 😍 Det ble gjensynsglede mellom Elvis, Hera og Nadina da Nadina kom hjem. De snuste på henne, og slikket henne 😍 Superherlig og rørende syn ❤❤💙😊
 
 
Jeg håper alle sammen av dere har hatt en fin og god helg, og at dere har ladet opp til en ny uke 😍 Riktig god natt, og ta godt vare på dere selv 😍
 
 
Deler to bilder i kveld av kattene mine, og håper dere liker dem 😊
 
 

Godpusene mine Elvis og Hera har funnet plassene sine for kvelden ❤💙😊

 
 

Da godpusejenta mi Nadina var kattunge fant hun ut at det fint gikk an å ha soveplassen sin ved siden av stereoanlegget ❤😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge