MANDAG 07.AUGUST, NY UKE OG NYE MULIGHETER 😊

Riktig god mandag 07.08.2023. Ny uke og nye muligheter. En ny uke med blanke ark for alle sammen 😍 Helgen er over, og de fleste står foran en ny arbeidsuke. Kanskje noe har ferie enda.
 
 
Selv om jeg er uføretrygdet og hjemmeværende føler jeg nå at ferien min er i gang. Det er fordi mannen min har begynt sin ferie. Han er bortreist denne uken i Namdalen, og forbereder 90-årsfeiring som er på lørdag 12.08. Etter dette har han enda 3 uker ferie han skal ta.
 
 
Jeg ser virkelig frem til at han har ferie. Vi har bestemt oss for at vi skal ta noen utflukter, men vi ser an været. Vi kan være borte en ukes tid, for da har vi gode og snille folk som ser etter kattene. De som hjelper oss drar innom hver dag, tar ut av kattetoalettet, passer på at de får kos, mat og vann. Jeg setter kjempestor pris på de vi kan spørre om å passe kattene våre 😍 De er helt unike!
 
 
Koret jeg synger i begynner første korøvelse 22.08, og koret mannen min og jeg synger i begynner 24.08. Den uken blir vi i nærheten av hjemme, fordi koret jeg synger i skal arrangere loppemarked 26.08 – 27.08.2023. Da må jeg hjelpe til.
 
 
Ferie er å ta det som det kommer, men noen turer blir det på oss 😊
 
 
I dag skal jeg til fysioterapeuten, og det er første styrketreningsøkt for denne uken som står på planen.
 
 
Planen ellers er å få støvsuge og vaske gulvet. Ute er det gråvær og regn, og det er fint å gjøre unna husarbeid i sånt vær.
 
 
Hva er deres planer i dag?
 
 
Begynner denne mandagen å dele noen bilder med dere som jeg har tatt i den ene parken hvor jeg liker best å fotografere mine blomstermotiver. Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Et av trærne i parken hvor jeg bruker å gå og fotografere 😊

 
 

Parken hvor jeg bruker å fotografere blomstene jeg deler bilde av 😊

 
 

I parken blir jeg så fasinert av blomsten Tusenstråle. De er blitt høye i løpet av sommeren 😊

 
 

En Tusenstråle med en humle på 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge