NYDELIG SEPTEMBERTORSDAG, OG MINE TANKER OM BLOGGING 😊

Torsdag 14.09.2023. I dag har det vært et fint septembervær med lettskyet oppholdsvær. Nå kjenner vi virkelig at at det begynner å bli høst ute. Da jeg stod opp i dag tidlig måtte jeg slå på varmeovnen på stua.
 
 
Det som var så godt var at jeg våknet uthvilt før klokken ringte 😊 Følte meg uthvilt og opplagt.
 
 
Siden det begynner å bli rått i luften blir ankler, hæler, håndledd, albuer og skuldre mer stive pga reumatismen, og jeg må begynne dagen med en god og varm dusj for å få myknet opp leddene mine. Det hjelper i hvert fall meg.
 
 
Ordnet meg i stand på badet, laget meg havregrøtfrokost som jeg koste meg med og leste nyheter på nettavisen.
 
 
Kl.11.30 gikk jeg en foto- og trimtur. Turen ble på 4,7 km. Det var superdeilig å komme seg ut på tur 😊
 
 
Etter jeg kom hjem støvsuget jeg kjøkken- og stuegulv, og jeg begynte å rydde i et skap. Det var mye som jeg fant ut ikke jeg trengte, og det gikk i søppelen. Godt å få ryddet skikkelig. Neste ryddeprosjekt er å få ryddet noen kjøkkenskap og skuffer hvor jeg helt sikkert har mye rask som kan kastes.
 
 
I kveld er det korøvelse i koret hvor mannen min og jeg synger i. Vi skulle egentlig ha vår årlige konsert i november, men konserten har blitt flyttet til februar 2024 fordi de holder på å pusse opp gymsalen på det stedet vi normalt sett bruker å øve og ha konserter.
 
 
Det betyr at vi har mye bedre tid til å øve inn stoffet vi skal ha til konserten, og vi slipper stress.
 
 
Jeg sitter og tenker litt på blogging. Kan ikke unngå den diskusjonen her inne om blogg og blogging.
 
 
Før pandemien la jo blogg.no om bloggplattformen. Vi var en del bloggere som fikk være med videre. Jeg var en av dem, og det er supertakknemlig for at jeg fikk 😊 Jeg
føler på en ærbødighet og takknemlighet for at jeg fikk lov til å bli med videre. Det var ikke en selvfølge at vi bloggere fikk bli med videre.
 
 
Det var en del gode bloggere som dessverre ikke fikk lov til å bli med videre, og det mener jeg var kjempetrist. Her snakker vi om gode bloggere som faktisk hadde fortjent å få bli med. Det ble en del diskusjoner om dette på blogg. Vi bloggvennene som leste hverandres blogger følte at vi mistet en av våre bloggvenner.
 
 
De som ikke fikk bli med videre måtte jobbe seg inn via miniblogg. Det var ikke alle som orket dette, men noen fikk det til. Etter hvert har noen av dem vi mistet blant oss etter omleggingen kommet tilbake til oss 😊
 
 
Hvis jeg skal være ærlig var det noen bloggere jeg var glad for ikke fikk bli med videre til den nye plattformen.
 
 
I dag kan man søke om å få bli en blogger her inne. Jeg personlig mener vi har fått noen gode bloggere gjennom at de har søkt om å få bli en blogger her på blogg.no.
 
 
Når vi som fikk bli med videre på den blogg.no, de som kom inn via miniblogg og de som nå har fått søkt seg inn hit bør tenke hvordan vi fremstår som bloggere. Vi har alle fått tillit fra blogg.no til å blogge her inne, og den tilliten bør være gjensidig.
 
 
Selv om de færreste av oss ikke tjener penger på bloggen vår, mener jeg blogg.no er vår felles “arbeidsplass” hvor vi alle er bloggkolleager. Her bør det være plass og takhøyde til alle typer bloggere. Vi bør vise de utenforstående lesere at vi er rause bloggere med respekt for hverandre, og ikke minst med respekt for bloggleserne våre.
 
 
En god diskusjon og debatt er nyttig og lærerikt, og jeg mener det skal det være rom for her på blogg.no.
 
 
Noen bloggere her inne er det jeg kaller samfunnsorienterte bloggere. De liker å ha ulike samfunnsdebatter på bloggene sine. Har man en samfunnsdebatt på bloggen sin må man regne med å få inn ulike meninger fra leserne, enten fra de som er enige eller uenige. I slike samfunnsdebatter er det ingen fasit på rett og galt svar. Jeg har sett og selv opplevd at at noen bloggere har en meget ufin hersketeknikk mot blogglesere som tilfeldigvis er uenige med dem i teamet de tar opp. I slike tilfeller trekker jeg meg tilbake, og orker ikke inngå i diskusjoner med disse bloggerne.
 
 
Noen snakker om at blogg.no går mot slutten, og det håper jeg virkelig ikke! Her inne har vi alle en felles plass hvor vi kan dele ord, bilder, tanker osv med hverandre og for utenforstående som liker å lese det vi har på hjertet. Derfor er blogging viktig plattform for oss som liker å uttrykke oss skriftlig.
 
 
Jeg håper dere har hatt en fin torsdag? Ønsker å dele noen høstbilder jeg har tatt, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Høstens vakre farger på noen av bladene på dette treet 😊

 
 

Røde høstfargede blader 😊

 
 

Vakre høstfargede blader 😊

 
 

Høstfargede blader på trærne nå ja 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “NYDELIG SEPTEMBERTORSDAG, OG MINE TANKER OM BLOGGING 😊

 1. Åhhh sååå råfine bilder du har tatt;)) Det er så fint ute i naturen med vakre høstfarger. Jeg eeelsker høstfargene;))

  Jeg har jo en blogg på blogspot som jeg ikke har oppdatert på gud vet hvor lenge. Den blir bare stående. Men jeg husker med skrekk og gru hvordan det var på blogg.no rundt 2009-2012. Det var en barnehage uten like blant mange +40 bloggere.

  Vi fra rasekatt og håndarbeidsmiljøet som blogget på blogspot var glade for at vi da ikke blogget på blogg.no den gangen. Og vi satt og ristet på hodene våre av hvordan 3 verstinger holdt på.

  Jeg ser at det er mye bedre på blogg.no nå enn hva det var. For nå er det hyggelig å lese bloggene deres. Dere har klart å skape et godt bloggmiljø der inne.

  Ha en råfin kveld videre;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for en fin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt 😊 Kjempekoselig du likte bildene mine. Synes jo det er moro å utfolde meg med å ta bilder som jeg deler på bloggen min 😊

   Jeg synes blogg.no har blitt mye bedre etter at blogg.no valgte ut de bloggerne de ønsket å ha med videre, og tro meg noen (få) av bloggerne var det faktisk godt å slippe og få med seg videre.

   Du nevner de tre verstingene. På den tiden var jeg så idiot at jeg støttet en av dem i det jeg i mine øyne så var stygg mobbing enda flere av dere sa fra til meg at jeg måtte våkne. Det var først året før blogg.no la om at jeg innså hvilken provoserende blogger vedkommende var, og at bloggeren provoserte med viten og vilje for å få oppmerksomhet. Jeg skulle ha kuttet all bloggkontakt mye før. I dag har blokkert vedkommende på alle mine sosiale medier. Har null interesse av kontakt med slike provoserende mennesker.

   Bra du ser at miljøet her inne er bedre 😊 Det synes jeg også, virkelig 😊

   Ønsker deg Else Marit-vennen en superfin torsdagskveld ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge