LØRDAGENS VISDOMSORD OM MEDMENNESKELIGHET 🥰

Riktig god lørdag kjære bloggvenner og følgere 😍 Lørdag og helg. Det har dessverre ikke blitt så mye blogging de siste dagene, for på onsdags formiddag forsvant internett og kabel-TV plutselig. Fra Telenor fikk vi sms med at estimert tid på å reparere feilen.
 
 
Det varte og det rakk. Verken internett eller TV kom tilbake, og ny melding kom om at estimert tid for å reperasjon var torsdag 28.09.23 kl.12.30. På ettermiddagen 28.09 kom det ny melding at estimert tid for at de fikk reparert feilen var kl.15.30. Ingenting skjedde. Mannen min ringe Telenor da han kom hjem fra jobb. Så fikk vi melding om at vi kunne regne med at vi fikk nett igjen 06.10.23! Er det mulig???
 
 
Brukte selvsagt mobildata til å få jobbet litt på PC’n og sett de programmene jeg ville se på nett-TV, men det slukte jo nesten alt som hete for data.
 
 
Fikk høre fra de som bor over oss at hvis Telenor sitt nett er nede så får Telenor sine kunder “Alltid på nett” data fra Telenor. Det var noe vi ikke visste, men greit å vite hvis det skulle skje igjen. I går ettermiddag kom nettet og TV’n tilbake.
 
 
I går kveld var mannen min og jeg i teateret. Vi så “Så Som I Himmelen”, og det var kjempebra forestilling! Det var alt som en musikal ska inneholde som: humor, alvor, kjærlighet og ettertanke 😊 Jeg ble mektig imponert over hvor superflinke skuespillerne var, og dette var en kjempeimponerende musikaloppsetning 😊
 
 
Billettene var en bursdagsgave til mannen min siden han har bursdag i dag 😊
 
 
Nå har jeg en periode på bloggen min hvor jeg deler visdomsord om medmenneskelighet, nestekjærlighet og omsorg for andre mennesker 🥰
 
 
Det å vise medmenneskelighet for andre mennesker rundt oss er kjempeviktig 🥰 Synes det er viktig å tenke over at vi dagens samfunn bryr oss om hverandre 🥰
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var kjempefint, og det sier så mye om nestekjærlighet og omtanke 🥰
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Vi elsker store saker og menneskeheten, men vi orker ikke det enkelte menneske som kommer i vår vei – ofte slått ned av livet, blodig og tilsølt, uappetittlig av og til.”Av: Ebba Haslund
Kilde: https://www.ordtak.no/index.php?emne=Medmenneskelighet
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “LØRDAGENS VISDOMSORD OM MEDMENNESKELIGHET 🥰

  1. Så nydelig visdomsord Toril. Det var så riktig og spot on. Ofte snakker vi om medmenneskelighet og klarer ikke forholde oss til det i praksis.

    Jeg synes du er et godt forbilde. Du har en varm og god utstråling så bare å være i nærheten av ditt vesen er godt. Husk det❤️ så er du så flink på å se oss rundt deg. Du tar deg alltid tid til å ses det vi skriver her og der og legger igjen et vink eller kommentar. Det er medmenneskelighet i praksis det også.

    Den musikalen så jeg i Oslo i fjor sommer. Jeg elsker jo filmen og har sett densmge ganger. Så jeg bar litt usikker på oppsettingen. Men det bar jo så bra! Tro mot plottet og visdommen i filmen, samtidig en del humoristiske friheter. Og godt musikals arbeid!

    Gratulerer til mannen med vel overstått. Ønsker deg og kattene en superfin lørdag og helg.

    Godt du har nett igjen. Og håper Telenor leverer på alltid på nett garantien neste gsng. Kostbart med mobildata ja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge