MANDAGENS VISDOMSORD OM LYKKE 🥰

Riktig god mandag kjære bloggvenner og følgere 😍 Mandag, nye uke og nye muligheter😊
 
 
Det har vært lite blogging på meg i helgen, for korene jeg syner i var med og hjalp til under NM for kor. Fredag hadde vi vakter fra kl.12.00 – 19.00, og på lørdag fra kl.08.00 – 17.00. Vi møtte mange sangersøstre og sangerbrøde fra forskjellige steder i Norge, og vi fikk høre masse nydelig og fantastisk korsang. Kor kom fra Tana i Finnmark til Bergen vest.
 
 
Gjennom hele helgen fikk vi som hadde vakter god mat ot drikke, og vi koste oss på vaktene våre 😊
 
 
På lørdag når jeg kom hjem slappet jeg bare av. Jeg var trøtt og sliten, og jeg la meg på sofaen og koste meg under pleddet. Lørdagskvelden bestod av avslapping, TV-titting og kos under pleddet.
 
 
I går søndag slappet jeg helt av hele dagen, strikket og så på TV. Mannen min kom hjem kl.13.30. Da hadde de fått ryddet ut av Olavshallen. Mannen min var sliten, men jeg fikk ham til å kjøre en tur for å ta seg et bad, og det gjorde ham godt 🥰
 
 
Mannen min er jo en helårsbader. Synes han er kjempetøff som bader hele året. Med hånden på hjertet er jeg ei stor pyse som ikke hæler tanken på kaldt vann. Huttetu 🙃
 
 
Helgen har vært kjempekoselig men magiske koropplevelser 😍
 
 
Nå har jeg en periode på bloggen min hvor jeg deler visdomsord om lykke. Lykke er så mye forskjellig, og det er ingen fasit på hva som er lykke.
 
 
Lykke for meg så mye mer enn å være takknemlig takknemlig. Det å føle på lykke gjør at jeg kjenner det kribler i kroppen min. Lykke er å få oppleve f.eks. en magisk solnedgang, lykke er å få synge sammen andre i et kor, og danne toner som klinger sammen i harmoni og lykke er å bare få leve og oppleve vakre sanseinntrykk. Når jeg ser andre mennesker rundt meg bli glade er det en lykke for meg 😊 Jeg synes lykke er så uendelig stort begrep 🥰 Hva mener du lykke er?
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var kjempefint, og det sier så mye om hva lykke er 🥰
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Lykken er ikke en stasjon man ankommer til, men det er en måte å reise på.”Av: Margaret Lee Rambeck
Kilde: http://sitater.org/sitater-om-lykke
 
 

Lykken er også en vakker høstdag mes sol fra skyfri himmel og vakre høstfarger som bare skinner som gull 😍

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge