TIRSDAGENS VISDOMSORD OM LYKKE 🥰

Riktig god tirsdag kjære bloggvenner og følgere 😍 Tirsdag ny dag og nye muligheter 😊
 
 
Det har blitt betraktelig mer gufsent og rått høstvær de siste dagene, og vi har hatt flere dager med regn og surt høstvær. Ute er det vasskaldt. Litt rått og kalt i luften samtidig. Temperaturen var +3 grader da mannen dro på jobb.
 
 
I dag skal jeg på trening til fysioterapeut, og dette blir ukens første økt på meg 😊 Kroppens kjennes fin og opplagt ut, og det er kjempebra 😊
 
 
I kveld er det korøvelse med det koret jeg synger i, og det blir å øve på sangene til jubileumskonserten vi har 29.10.2023 😊
 
 
Nå har jeg en periode på bloggen min hvor jeg deler visdomsord om lykke. Lykke er så mye forskjellig, og det er ingen fasit på hva som er lykke.
 
 
Lykke for meg så mye mer enn å være takknemlig takknemlig. Det å føle på lykke gjør at jeg kjenner det kribler i kroppen min. Lykke er å få oppleve f.eks. en magisk solnedgang, lykke er å få synge sammen andre i et kor, og danne toner som klinger sammen i harmoni og lykke er å bare få leve og oppleve vakre sanseinntrykk. Når jeg ser andre mennesker rundt meg bli glade er det en lykke for meg 😊 Jeg synes lykke er så uendelig stort begrep 🥰 Hva mener du lykke er?
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var kjempefint, og det sier så mye om hva lykke er 🥰
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Lykken avhenger ikke av ytre forhold, men av indre. “Av: Dale Carnegie
Kilde: http://sitater.org/sitater-om-lykke
 
 

Lykken er en fantastisk sommerkveld på stranden for å se magisk solnedgang 🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge