TORSDAGENS VISDOMSORD OM LYKKE 🥰

Riktig god torsdag kjære bloggvenner og følgere 😍 Torsdag, ny dag og nye muligheter 😊
 
 
Jeg håper alle mine kjære bloggvenner og følgere/lesere har det fint?
 
 
Dagene og ukene flyr av gårde. Synes faktisk denne høsten har vært en fin høst. I september måned var været fint med mye tørt og fint septembervær. Noen regnværsdager var det, men ikke så mye. Vi har hatt mer regn i oktober. Ute begynner man å kjenne lukten av råtne blader på som ligger på bakken. Når høstløv har lagt på bakken en stund og det har regnet en del kjenner man at det lukter litt rått fra bakken.
 
 
Vi har ikke hatt frostnatt i Trondheim, men temperaturen har vært ca. +4 grader om morgenen nå.
 
 
I dag regner det her, og da kjører jeg bort på treningssenteret og tar ei økt på mølla for å røre meg litt. Kl.19.30 i kveld er det korøvelse med koret mannen min og jeg synger i, og det gleder jeg meg til 😊
 
 
Nå har jeg en periode på bloggen min hvor jeg deler visdomsord om lykke. Lykke er så mye forskjellig, og det er ingen fasit på hva som er lykke.
 
 
Lykke for meg så mye mer enn å være takknemlig takknemlig. Det å føle på lykke gjør at jeg kjenner det kribler i kroppen min. Lykke er å få oppleve f.eks. en magisk solnedgang, lykke er å få synge sammen andre i et kor, og danne toner som klinger sammen i harmoni og lykke er å bare få leve og oppleve vakre sanseinntrykk. Når jeg ser andre mennesker rundt meg bli glade er det en lykke for meg 😊 Jeg synes lykke er så uendelig stort begrep 🥰 Hva mener du lykke er?
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var kjempefint, og det sier så mye om hva lykke er 🥰
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Lykken finnes intet sted for meg hvis jeg ikke kan finne den hos meg selv.”Av: Edvard Grieg
Kilde: http://sitater.org/sitater-om-lykke
 
 

Lykke for meg er også å se en lykkelig og stolt kattemamma for sine superskjønne kattunger 🥰 Her er godpusejenta mi Nadina med en av sine kattunger i D-kullet 🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge