FREDAGENS VISDOMSORD OM LYKKE 🥰

Riktig god fredag kjære bloggvenner og følgere 😍 Fredag og helg igjen 😊 Jeg håper alle sammen får en superfin og god helg 😊
 
 
I dag skal jeg på trening til fysioterapeuten. Dette blir ukens 2. styrketreningsøkt. Planen dagen ellers er å få tørke støv og vaske leiligheten til helgen.
 
 
Mannen min reiser opp til Namdal i helgen. Han skal hjelpe sin svoger med å få opp båten for vinteren samt litt snekkerarbeid på landstedet til familien til mannen min. Mannen min kommer hjem på søndag.
 
 
Nå begynner mannen sin siste ferie uke, og planen er at vi skal reise en tur på hytta for slappe av. Mulig vi klargjør hytten for vinteren, for blir det frost blir vannet stengt av. Vi kan bruke hytta om vinteren også, men da må vi ha med oss vanndunk som vi kan bruke. Det ikke noe problem. Vi får se hvor kaldt det blir i vinter og hvor mye snø som kommer. Blir det en snøfattig og mild vinter kommer vi til å bruke hytta i helgene. Hvis ikke så begynner vi å bruke hytta igjen til påske.
 
 
Denne helgen blir en avslappingshelg. Jeg skal øve på tekstene på sangene vi skal ha på jubileumskonserten med koret 29.10.2023 slik at jeg kan mest mulig utenat. Nå er det to uker igjen til jubileumskonserten, og jeg gleder meg kjempemasse 😊
 
 
Nå har jeg en periode på bloggen min hvor jeg deler visdomsord om lykke. Lykke er så mye forskjellig, og det er ingen fasit på hva som er lykke.
 
 
Lykke for meg så mye mer enn å være takknemlig takknemlig. Det å føle på lykke gjør at jeg kjenner det kribler i kroppen min. Lykke er å få oppleve f.eks. en magisk solnedgang, lykke er å få synge sammen andre i et kor, og danne toner som klinger sammen i harmoni og lykke er å bare få leve og oppleve vakre sanseinntrykk. Når jeg ser andre mennesker rundt meg bli glade er det en lykke for meg 😊 Jeg synes lykke er så uendelig stort begrep 🥰 Hva mener du lykke er?
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var kjempefint, og det sier så mye om hva lykke er 🥰
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Lykken er som et kyss – man må dele den for å ha den.”Av: Olivio Santoro
Kilde: http://sitater.org/sitater-om-lykke
 
 

Lykken for meg er å se vakre blomster med nydelige farger 🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge