ONSDAGENS VISDOMSORD OM LYKKE 🥰

Riktig god onsdags morgen kjære bloggvenner og følgere 😍 Onsdag, ny dag og nye muligheter 😊
 
 
Det regner ute i dag også, men i følge værmeldingen skal vi få se solen litt innimellom.
 
 
I dag skal Elvis til veterinæren. Det er hans tur for å få sin årlige vaksine. I tillegg må vi sjekke noe som ligner på eskem han har fått på magen. Mest sannsynlig er det fòrallergi. Elvis er så sterk at det er håpløst å gi ham tabletter. Han stritter i mot. Jeg klarer ikke å holde ham for han stritter så forferdelig i mot. Bruke skjerm på Elvis er ingen god idè, for da kommer han til å krasje i lamper, stolbein, bordbein og velte ned alt som finnes i leiligheten. Vi har prøvd skjerm på ham før, og det krever at en er hjemme og følger med ham 24/7. Vi får høre hva veterinæren sier og råder oss til.
 
 
I ettermiddag får jeg som dere vet min nye påfyllingsdose med koronavaksine og influensavaksine. Flere jeg kjenner ligger syke med influensa og feber. Mange syke her i Trondheim nå.
 
 
Nå har jeg en periode på bloggen min hvor jeg deler visdomsord om lykke. Lykke er så mye forskjellig, og det er ingen fasit på hva som er lykke.
 
 
Lykke for meg så mye mer enn å være takknemlig takknemlig. Det å føle på lykke gjør at jeg kjenner det kribler i kroppen min. Lykke er å få oppleve f.eks. en magisk solnedgang, lykke er å få synge sammen andre i et kor, og danne toner som klinger sammen i harmoni og lykke er å bare få leve og oppleve vakre sanseinntrykk. Når jeg ser andre mennesker rundt meg bli glade er det en lykke for meg 😊 Jeg synes lykke er så uendelig stort begrep 🥰 Hva mener du lykke er?
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var kjempefint, og det sier så mye om hva lykke er 🥰
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Den høyeste glede ligger så nær opp til smerten, at den som smerten har sine tårer.”Av: Alexandre Dumas d.y
Kilde: http://sitater.org/sitater-om-lykke
 
 

Lykken er når jeg kan fotografere slike bilder når solen skinner gjennom trærne 😊

 
 

Skyer og himmel sett gjennom grener på trærne 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge