TIRSDAGENS VISDOMSORD OM GLEDE đŸ„°

Riktig god tirsdagmorgen kjĂŠre bloggvenner og fĂžlgere 😍 Jeg hĂ„per dere alle har hatt en fin og god start pĂ„ uken? Det har jeg 😊
 
 
Jeg har ikke fĂ„tt blogget pĂ„ noen dager, fordi tastaturet pĂ„ bĂŠrbar PC’n er Ăždelagt. Flere av bokstavene pĂ„ Ăžverste bokstavlinje pĂ„ tastaturet fungerer ikke. Heldigvis sĂ„ hadde vi et tastatur pĂ„ arbeidsrommet med USB-kabel som jeg kan bruke i mellomtiden til jeg har fĂ„tt nytt tastatur. Mannen min skal bestille nytt tastatur i morgen nĂ„r han kommer pĂ„ jobb. Takk og lov at han jobber innen IT og data 😊
 
 
I helgen var mannen min og jeg pÄ hytta, og fytti rakkern! Skal hilse Ä si at det blÄste Þst til sÞrÞst! Det var +3 grader, men det fÞltes ut som 0 til minus 1 grad.
 
 
Vi fikk det lunt og varmt i spikertelt hytta og inne i campingvogna, og jeg er kjempeglad for at vi hadde pledd som jeg kunne ha over meg. PÄ hytta har jeg et par superdeilige tÞfler, og de holdt meg varm pÄ fÞttene.
 
 
Vinden avtok pĂ„ sĂžndag, og da fikk vi lagt bark og duk pĂ„ den ene siden av hytta. Mannen min reiser pĂ„ hytta fra fredag til lĂžrdag, og da skal han fĂ„ lagt ferdig barken og duken. NĂ„ skal virkelig ugresset knebles her 😊
 
 
Vi koste oss og slappet av pĂ„ hytta i helga, og det var kjempegodt Ă„ komme oss bort litt 😊
 
 
Vi kom hjem kl.16.30 pÄ sÞndagskvelden. Da pakket vi ut, laget oss middag og sÄ pÄ kampen mellom Rosenborg og StabÊk.
 
 
Mandag 23.10.2023 vÄknet jeg kl.08.30, og stod opp kl.08.45. Ute var det oppholdsvÊr og ca. +7 grader. Kl.11.30 dro jeg til byen. Jeg var innom og handlet noe jeg trenger til jubileumskonserten pÄ sÞndag. Kl.13.00 var jeg til Ärskontroll til tannlegen, og det gikk kjempefint. Jeg hadde null hull, og jeg fikk skryt for at jeg hadde kjempegodt renhold av tennene med bÄde tanntrÄd og fluorskylling.
 
 
Jeg var ferdig hos tannlegen kl.13.30, og dro hjem. Spiste lunch nÄr jeg kom hjem, og om kvelden av det avslapping med TV og strikking.
 
 
I dag er det styre- og intervallktrening hos fysioterapeut som stĂ„r for tur 😊
 
 
Det er helt rart Ă„ tenke pĂ„ at pĂ„ sĂžndag 29.10.2023 sĂ„ er det den store konsertdagen, og i kveld er det siste korĂžvelse fĂžr konserten. PĂ„ koret i kveld kommer pianisten og han som skal vĂŠre konfransier. Jeg gleder meg supermasse til konserten, og det skal bli kjempegĂžy 😊
 
 
Denne uken kommer til Ä fly av gÄrde. Onsdag skal jeg se over sangtekstene til sangene. Jeg kan alle sangene utenat, og nÄr et kor kan sangene utenat klarer koret Ä formidle pÄ en mye bedre mÄte enn nÄr et kor stÄr med hodet ned i notemappene.
 
 
NĂ„ har jeg en periode pĂ„ bloggen min hvor jeg deler visdomsord om glede. Glede er sĂ„ mye forskjellig, og det er ingen fasit pĂ„ hva som er glede. Glede er for meg utrolig mye. Jeg kan bli glad pĂ„ andres vegne, og jeg blir glad pĂ„ vegne av meg selv. Gleden fĂ„r frem smil og latter, og gleden gir en fĂžlelse av at bobler over inne i meg 😊 Jeg liker Ă„ gjĂžre mennesker rundt meg glad, og det fĂžrer til at jeg blir glad selv.
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var kjempefint, og det sier sĂ„ mye om hva glede er đŸ„°
 
Her er dagens visdomsord, og hÄper dere liker det:
 
“Vennlighet er et sprĂ„k som de dĂžve kan hĂžre og de blinde se.”Av: Mark Twain
Kilde: http://sitater.org/glede
 
 

Jeg kjenner jeg bobler over av glede inni meg en varm og solfylt sommerdag đŸ„°

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge