LUKE NUMMER 3 I SNORKFRØKEN SIN BLOGGADVENTSKALENDER 😊

03.12.2023, og det er tid for dagens luke i bloggadvenstkalenderen til Snorkfrøken 😊
 
 
Gjennom hele advent- og førjulstiden skal dere få være med Snorkfrøken på juleforberedelser, pyntning til advent, pynting til jul, baking, og hun kommer også til å få være med på turer. Det ryktes at hun også har avtalt møter med Snusmumrikken. Hva de to kommer til å finne på aner jeg ikke, og det er vel like så greit tenker jeg 🤣😂
 
 
Jeg håper dere vil komme til å like denne adventsbilledkalenderen 😊
 
 
Her kommer Snorkfrøkens billedluke nr.3 🤶😊
 
 

Snorkfrøken må på død og liv prøve ut alt. Jeg tror hun henter inspirasjon fra abyssinerne mine. Fant henne klatrende i adventsstjerna som henger i vinduet 😂🤣

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge