NOEN TANKER ETTER STORTINGSVALGET 2013!

Mandag 09.09.2013 var det valgdag, og jeg benyttet selvfølgelig min rettighet til å stemme!
 
 
Nå som valget er over for denne gang, og vi nå får en ny borgerlig regjering må jeg ærlig innrømme at jeg er kjempekritisk til FRP sin politikk, og det må jeg nok ærlig innrømme at jeg alltid har vært!
 
 
Jeg ble ikke mindre skeptisk til FRP etter Siv Jensen sin uttalelse som hun kom med hvor hun sa: “Morna Jens!”. Denne uttalelsen kunne hun virkelig ha spart seg! Med dette mistet jeg all respekt for Siv Jensen, for der viste hun sitt sanne ansikt vil nå jeg si!
 
 
Erna Solberg var voksen, for hun takket Jens Stoltenberg på en voksen og kjempeflott måte! Jens Stoltenberg på sin side ønsket Erna Solberg lykke til! Erna Solberg skrøt av Jens Stoltenberg sin måte hvordan han taklet det som skjedde 22.juli 2011!
 
 
Hvis jeg skal si hva jeg tror, så tror jeg at denne regjeringen ikke blir sittende så veldig lenge før de må gå. Jeg håper inderlig at Erna Solberg greier å holde Siv Jensen og FRP sin politikk i ørene! FRP sin politikk skremmer meg, og FRP sin politikk fremstår som en trassig politikk i et forsøk på å rive ned i stedet for å bygge opp! Det er enda godt at de har Høyre og KRF til å holde seg i ørene, og jeg håper de to partiene greier oppgaven. Jeg må si jeg er spent på hvem som får hvilke oppgaver i den nye regjeringen. Hvis jeg skal tippe tror jeg at vi vil se Siv Jensen som finansminister. Jeg tror hun er økonomiutdannet.
 
 
Jeg tror uansett at det er godt med et regjeringsskifte nå, for det er ikke bra at noen sitter for lenge ved makten. Det gjelder både i frivillige organisasjoner og regjering. Gjennom frivillig styrearbeid har jeg personlig sett at f.eks. en leder som har sittet alt for lenge med makten gjør en dårlig jobb! Han/hun har lett for å gå i samme tralten år etter år, og nytenking blir fort et fremmedord for denne lederen.
 
 
Det skal bli spennende å følge med fremover på hva som skjer i denne regjeringen, men jeg håper av hele mitt hjerte at Erna Solberg får fire år i statsministerstolen, selv om magefølelsen min sier noe annet. FRP kan fort ødelegge for seg selv og den nye regjeringen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “NOEN TANKER ETTER STORTINGSVALGET 2013!

  1. Huff. Jeg ble flau på Siv Jensen sine vegne når hu sa det hun sa. Hun hadde ikke trengt å si akkurat det. Fremskrittspartiet har jeg aldri vært tilhenger av, og jeg kommer aldri til å bli det. De får ikke min stemme ved stortings- eller kommunevalg. Jeg har heller aldri vært tilhenger av Høyre heller jeg da, og jeg er redd for at det blir større skille mellom de som tjener bra og de som ikke tjener så bra her i landet når Høyre får styre. Skolepolitikken til Høyre er jeg ikke enig i. De ønsker jo at det skal være karakterer på barnetrinnet i skolen. Det vil skape skoletapere, dessverre.

    Bra skrevet innlegg 🙂

    Ha en fin dag 🙂

    Godklem fra Irene

    • Irene: Det tror jeg de aller fleste ble. Jeg kommer aldri i livet til å stemme på FRP! Skulle ønske at Høyre ikke måtte ha FRP i regjering. FRP er et trassparti i mine øyne.

      Tusen takk for innspill fra deg 🙂

      Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

      Stor klem fra Toril

  2. Æg må sei at æg ha sansen for Siv Jensen og æg syns ho e steikanes tøff dein dama der. Ho tørr å stå for det ho mein sjøl om det storme rundt ho. Æg kan nok vær enig om at det ikkje va så bra det ho sa i talen sin og det skulle ho ikkje ha sagt men æg trur ho blei litt overivrig fordi ho blei så glad over valgresultatet. No må dein nye regjeringa få en sjanse tel å bevise for det norske folk at dæm klare å styre landet.

    Ha ein fin fredag.

    • Siri Elise: Tusen takk for godt innspill fra deg også. Det er nettopp det. Siv Jensen burde ikke sagt det hun sa, for det er noe som heter folkeskikk og god oppførsel.

      Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

  3. Tror du skal være forsiktig med drittslenging om Siv Jensen og Frp som du skriver på bloggen. Det er lov og tenke og bruke hue før du skriver og ikke komme med grove påstander du ikke har peiling på. Det du skriver om Siv Jensen og Frp er mobbing og sjikane. Du skal være den siste til å utale deg om ting du ikke har peiling på og ikke sitte og slenge dritt om andre. Det er ingen som bryr seg om dine synspunkt og hva du måtte mene. Innlegget ditt er et bevis på at du ikke kan tenke selv og ikke har peiling på hva du snakker om.

    Hilsen en som har avslørt deg

  4. Siv Jensen dreit seg greit ut med den oppførselen der ja…helt enig med deg!! Dannede siviliserte mennesker gjør ikke sånn i slike settinger….det burde hun forstå!
    Og du *anonym*……eller Inger Johanne…..du trodde vel ikke at du klarte å være anonym med den kommentaren der….god bedring til deg!! Skrivefeilene og tegnsettingen avslørte deg med en gang….Hilsen meg som har avslørt deg…
    Diva Andrea recently posted..Frem og tilbake er altfor langt!My Profile

    • Diva Andrea: Ja Siv Jensen dummet seg kraftig ut i mine øyne. I slike settinger hører ikke slik oppførsel hjemme i det hele tatt! Noen er visst totalt blottet for det som kalles for normal høffelighet…. Ikke bare politikere…..

      Tusen takk for et kjempefint innspill fra deg også 🙂

      Ønsker deg en kjempefin søndagskveld vennen 🙂

      Stor klem fra Toril

  5. Når jeg ikke støtter Frp fra før gjør jeg det ikke nå etter Siv sitt utbrudd. For det var langt bort i natta. Jeg stemte ikke noen av disse partiene jeg.

    Vet du “anonym” at dette er Toril sin blogg. Og hva Toril skriver på bloggen sin er hennes egen sak. Hvis du ser på innlegget Toril har skrevet som mobbing og sjikanering har du et stort problem. Jeg kan ikke se en eneste plass at Toril har mobbet eller sjikanert noe eller noen. Det er lov å ha egne meninger og synspunkter. Og det har aldri vært i nærheten av mobbing. Les deg opp på definisjoner på hva som kjennetegner mobbing du “anonym”. Det må bli opp til hvert enkelt menneske å finne ut av hva slags parti de velger å støtte.

    Ha en fin kveld snuppa mi;))

    Stooor klem fra Ofmariel
    Ofmariel recently posted..Endelig vår og bloggoppdatering;))My Profile

    • Ofmariel: Tusen takk for et kjempefint innspill fra deg også vennen 🙂 Jeg er helt enig med deg, og jeg ble kjempeflau på Siv Jensen sine vegne over de åpningsordene hun sa. Slik skal ikke en politiker gjøre!

      Du har rett vennen! Dette er min blogg som jeg eier selv, og som jeg betaler penger for å ha. Hvilke temaer jeg tar opp, belyser mine meninger, hvilke bilder jeg legger ut osv har ingen noe å blande seg i, så lenge jeg ikke bryter Norsk Lov. Jeg står fast på min mening om Siv Jensen, og jeg kommer ikke til å skifte mening om henne, og i hvert fall ikke FRP!

      Jeg ler bare når Anonym sier at det jeg skriver i innlegget mitt er mobbing, for det er det mest idiotiske jeg har hørt noen gang. Det har aldri vært mobbing å skrive sin mening om politikk!

      Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

      Stor klem fra Toril

  6. Det var veldig flaut å se Siv Jensen sine åpningsord i talen sin. Fy for en oppførsel. Det verste er at media i ettertid har brukt dette som underholdning. Jeg synes overhodet ikke at det er underholdning. Slike spydigheter burde politikere holde seg for gode til å si. Politikere skal være proffe, men Siv Jensen var slett ikke proff i talen sin. Jeg har to ting å si om denne oppførselen, flaut og barnslig.

    Jeg tror heller ikke at denne regjeringen blir sittende så veldig lenge før de må gå. Det kommer vel en sak som kan velte dem. Jeg har ikke noe negativt å si om Jens Stoltenberg som statsminister. Han har vært en meget dyktig statsminister, men du må huske på at tiden da arbeiderpartiet startet sin virksomhet var en helt annen enn nå i dag. Arbeiderpartiet skulle være et parti for den vanlige arbeider, og partiet skulle sikre arbeidernes rettigheter. Det har de også gjort. Gro Harlem Brundtland er den som var banebrytende med kvinners rettigheter i arbeidslivet da hun satt som statsminister på 80-tallet. Jeg håper for Erna Solberg sin skyld at høyre bli sittende ved makten i 4 år, men helst UTEN frp.

    Hva i all verden er det for en kommentar, Anonym? Eier du ikke respekt for andres meninger? Bloggeiers meninger er hennes EGNE meninger, og det burde DU respektere! Jeg synes det er FREKT gjort av deg å rakke ned på bloggeiers meninger om valget. Hva bloggeier mener har hun FULL rett til. Noen har sagt mange ganger at vi lever i et ytringsfritt samfunn. Det gjelder for ALLE, og IKKE bare for noen få utvalgte, og det verste er at du beskylder bloggeier for å mobbe. Er du klar over at det er meget ALVORLIGE anklager du kommer med? Hvis bloggeier sine meninger er mobbing vet IKKE du mye om hva mobbing er. God bedring til deg, Anonym!
    Catzy recently posted..En liten jule- og nyttårsoppdatering;=)My Profile

    • Catzy: Tusen takk for kjempefint innspill fra deg vennen! Ja det var direkte flaut og usmakelig i mine øyne! Det hadde jeg sagt samme hvilken partileder som hadde sagt det! At det kom fra Siv Jensen overrasker meg ikke i det hele tatt.

      Det samme som du sier angående AP før og nå sa min far også mange ganger. Han var jo en ivrig AP-tilhenger. Min bestefar var jo ordfører for AP i Honningsvåg. Faren min sa det mange ganger før han ble syk at Arbeiderpartiets politikk hadde forandret seg fra det en gang var. Det du skriver om Gro Harlem Brundtland er jeg helt enig i. Hun fikk gjennomslag for mange av sine saker da hun var statsminister.

      Vet du at jeg bryr meg ikke om anonym sin kommentar. Det vitner om at anonym tåler at andre har andre meninger enn seg selv. Jeg fikk meg en god latter av anonym sin kommentar 😀 Den sier mere om anonym enn om meg 🙂

      Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

      Stor klem fra Toril

  7. Diva Andrea: He, he, he 🙂 Ikke min onde venstretå som ble truffet 🙂 Lar din kommentar tale for seg selv vennen 🙂

    Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

    Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge