GJESTEBLOGGER “NINA OG LIVET”!

De gangene jeg kommer over kjempegode innlegg som mine bloggvenner har skrevet, så spør jeg dem om de ønsker å være gjesteblogger hos meg. Jeg har noen bloggere jeg leser fast hver dag, og jeg vil med hånden på hjertet si at disse bloggerne fenger meg med sin flotte måte å få frem budskapet på.
 
 
Jeg følger med en blogger som kaller seg for “Nina og livet”. På bloggen sin tar hun opp forskjellige tema, legger ut kjemepfine bilder og vi får følge henne i hverdagen som mamma.
 
 
I går hadde “Nina og livet” dette innlegget hvor hun ba leserne smake på ordet ufør:
 
 

http://ninaoglivet.blogg.no/1379947042_smak_p_ordet_ufr.html

 
 
Det kom inn mange gode kommentarer, og det fikk meg til selv å gå i tenkeboksen siden jeg selv har søkt om å få uføretrygd. Jeg kjenner flere som jeg omgås med som er uføretrygdet pga forskjellige ting.
 
 
Litt senere la “Nina og livet” ut dette innlegget:
 
 

http://ninaoglivet.blogg.no/1379966440_her_ser_du_en_ufr.html

 
 
Det er så sant så sant det hun skriver i innlegget sitt, og flere kjempegode kommentarer fra hennes lesere kom inn.
 
 
Tusen takk til deg Nina og livet som tok opp temaet om det å være ufør! Du satte ord på det jeg selv tenker om det å bli ufør!
 
 
En ting er sikkert! De som er ufør har ikke bedt om å bli syke!
 
 
Jeg anbefaler alle å besøke bloggen til “Nina og livet” 🙂
 
 
Tusen takk for at du ville være min gjesteblogger i dag 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “GJESTEBLOGGER “NINA OG LIVET”!

  1. Det var et utrolig bra innlegg av henne, og hun belyser viktige ting rundt det å være ufør. Jeg synes det var interessant å lese lesernes sine synspunkter om det å være ufør. Flotte tanker rundt det fra alle sammen.

    Jeg kommer garantert til å fortsette å lese bloggen henne, for jeg synes bloggen hennes var råkoselig 🙂

    Du må ha en fin onsdag 🙂

    Godklem fra Irene

  2. En flott blogg du har som gjesteblogger. Bloggeren virker veldig reflektert. Og hun har en fin blogg;)) Jeg likte godt innleggene om uføretrygdede. Innleggene var en tankevekker. Hvorfor skal andre folk dømme andre om de er uføretrygdet? Det skjønner jeg ikke. Jeg tror snylterne av uføretrygd er i mindretall. Jeg tror kanskje mange som kaller de som er uføretrygdet for snyltere ikke har en sykdom som de sliter med. Og de er uvitende om hva det vil si å være kronisk syke. Det bør være strengere å få uføretrygd for en 20 åring enn for de over 40. Og det virker det som om det er også.

    Jeg gikk sykemeldt i over ett år på grunn av ryggprolapsene i ryggen. Og 3 ganger i uka trente jeg til fysioterapi. Fysioterapeuten sa at det var bra for meg å gå turer i skog og mark. Og det gjorde jeg. Jeg brukte å gå turer sammen en nabo som var hjemmeværende. Og det hendte at vi traff bekjente som visste at jeg var sykemeldt. Det første de spurte om var om hvorfor jeg var ut og gikk tur når jeg var sykemeldt. Mange folk er så tankeløse. Jeg orket ikke å gå rundt å forsvare meg fordi jeg gikk tur når jeg var sykemeldt. Og jeg svart at ja jeg er ute og går tur.

    Jeg synes det var bra hun skrev om temaet om det å være ufør.

    Ha en fin torsdag snuppa mi;))

    Stooor klem fra Ofmariel
    Ofmariel recently posted..Endelig vår og bloggoppdatering;))My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge