YLVIS – “THE FOX” (Official music video HD):)

Denne sangen med Ylvis – “The Fox” har jeg fått på hjernen. Jeg går hele tiden å synger på sangen :)”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “YLVIS – “THE FOX” (Official music video HD):)

    • Ofmariel: Jeg må ta meg i det. Plutselig helt uten videre kan jeg synge høyt på en strofe fra sangen. Den er fengende, og den fester seg fort ja 🙂

      Ønsker deg en kjempefin mandagsettermiddag vennen 🙂

      Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  1. Riktig god morgen vennen:)) Øhhh…er det nå jeg skal komme og helle den berømmelige malurten i begeret…hihhii:)) Vet du; jeg finner ikke den låta verken morsom eller fengende i det hele tatt! Sorry men det er ikke min form for humor what so ever…:))

    Stooor klem og ha en finfin dag snuppa:))
    Diva Andrea recently posted..Frem og tilbake er altfor langt!My Profile

    • Diva Andrea: He, he, he 😀 Bare kom du vennen 😀 Det blir kjempespennende å prøve malurt. He, he, he 😀 Det er nok mange som er lei sangen. Selv om jeg synes sangen er kjempestilig, så er det en sang du blir lei av å høre på når du har hørt den nok.

      Ønsker deg en kjempefin mandagsettermiddag vennen 🙂

      Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  2. Da er vi to.. jeg går her og synger også..hehe, innimellom kommer strofene når det minst passer seg..f.eks på jobb.. “What do the fox say”.. høyt og tydelig. Det er helt fantastisk at de har kommet så høyt opp på Billboard lista – tenk på alle de som har jobbet hardt for å komme seg dit og aldri har nådd opp.. så kommer de to der.. hehe. Ganske utrolig historie:)

    God helg og klem fra her til der:)

    • Anne Marie: Strofene kommer når man minst venter det, og folk bare ler når jeg begynner å synge på den 😀 Det er kjempegøy at de har kommet så høyt på Billboardlisten. Tror ikke de hadde regnet med det da de laget sangen.

      Ønsker deg en kjempefin mandagsettermiddag 🙂

      Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  3. Takk til deg! Grei du er 🙂 Nå fikk jeg den sangen på hjernen min igjen. Jeg gikk og sang på den på lørdag, og i går fikk jeg den ut av hue mitt. Helt til nå. Som Anne Marie synger jeg også litt av strofene når det minst passer, og kollegaene mine på jobben begynte å le av meg når jeg gikk rundt og sang what do the fox say, dingeding, dingeding. Jeg var ikke klar over det selv. De gutta der har gjort det stort på kort tid.

    Ha en fin mandag 🙂

    Godklem fra Irene

    • Irene: Ja jeg samler fremdeles på venner 😀 He, he, he 😀 Jeg må bare ta meg selv i det, for plutselig så synger jeg en strofe av sangen høyt i en upassende situasjon 🙂

      Kjempegøy at de har greid å komme så høyt opp på Billboardlisten som de har 🙂

      Ønsker deg en kjempefin mandagsettermiddag 🙂

      Purr, purr og klem fra Toril og kattene

    • Siri Elise: Ja sangen er kjempefengende, men nå begynner jeg å bli lei den, for jeg har hørt den så mye. Fremdeles må jeg ta meg selv i å starte på en strofe fra sangen når det minst passer seg 🙂

      Ønsker deg en kjempefin mandagsettermiddag 🙂

  4. Jeg må ærlig innrømme at jeg begynner å bli lei sangen nå siden den er spilt så mye, men gøy at de gjør det bra;=)

    Sangen fester seg fort når du hører den for første gangen, og det gjorde den hos meg også. Barna elsker sangen, og de spiller den om og om igjen;=)

    Du får ha en fin ettermiddag søte deg Toril;=)

    Stor og varm klem fra Catzy
    Catzy recently posted..En liten jule- og nyttårsoppdatering;=)My Profile

    • Catzy: Jeg også begynner å bli litt lei sangen selv om jeg synes den er kjempefengende 🙂 De har greid kunststykket å lage en hit som fester seg fort når man hører den.

      Ønsker deg en kjempefin mandagsettermiddag vennen 🙂

      Purr, purr og klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge