Get Adobe Flash player

JULEPYNTBILDER :)

Søndag 15.12.2013 var det 3.søndag i advent, og tre lys ble tent 🙂

 
 

16.12 .2013 monterte og pyntet vi pepperkakehus, og her er pepperkakehuset ferdigpyntet og montert 🙂

 
 

Julepyntet på den ene bokreolen vår på stua 🙂

 
 

Julepynt på den andre andre bokhylla vår (hvitt glassjuletre, to blånisser og telysholder) 🙂

 
 

Julepynt og rød juleløper på pianoet 🙂

 
 

Den syvarmede lysestaken med nissejenta under og dompapene ved siden av pynter opp i vinduskarmen 🙂 Nissejenta fikk jeg i julegave fra min venninne Catzy for noen år siden 🙂

 
 

Nissemannen har fått sin faste hedersplass på bokhylla på stua 🙂 Den er det en venninne av meg i katteklubben som har laget!

 
 

Pepperkakehuset står øverst oppe på kjøkkenhylla 🙂

 
 

Julepyntet kjøkkenhylle 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “JULEPYNTBILDER :)”

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats