DETTE KOM SOM ET SJOKK PÅ MEG :( DET KAN IKKE VÆRE SANT!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=586353
 
 
Dette er noe vi leser nesten daglig i avisene, og dette er noe som skjer folk man ikke kjenner. Slik tenkte jeg også. Helt til i dag… Da fikk jeg vite navnet på henne 🙁 Jeg kjente den drepte 29 åringen kjempegodt!
 
 
Vi studerte musikk mastergrad sammen på NTNU, og hadde flere fag sammen. På musikk mastergrad 1.året var vi ikke så mange studenter, og det førte til at vi lærte hverandre godt å kjenne. Vi pleide alle sammen å ta felle lunch i kantinen, og det var høydepunktet på dagen! 🙂 Vi var også i bursdagsselskaper til hverandre, og hadde sosiale sammenkomster f.eks en pubtur, eller sammenkomster hjemme til hverandre! Jeg var vel den som fikk best kontakt med henne da vi studerte. Det var meg hun åpnet seg til, og jeg prøvde å være der for henne når hun f.eks møtte motgang!
 
 
Nå er den flotte personen brått revet bort. Tilbake sitter en familie i sorg og savn etter sin kjære 🙁
 
 
Det er så uvirkelig og tragisk 🙁 Jeg ble helt kald da jeg fikk vite hvem det var! 🙁 Navnet til den drepte er ikke offentliggjort, og av hensyn til familie og pårørende ønsker jeg ikke å offentliggjøre navnet hennes!
 
 
Slik jeg lærte å kjenne henne var hun omsorgsfull, varm og en kjempekreativ person. Hun hadde omsorg for alle mennesker rundt seg, og ønsket det beste for alle rundt seg. Jeg og den drepte 29 åringen hadde mang en åpen samtale hvor hun betrodde seg til meg!
 
 
Nå er du borte 🙁 Brått revet bort! 🙁 Det er så uvirkelig, ufattelig og kjempetrist 🙁 Dette fortjente du ikke 🙁 Spørsmålene svirrer i hodet mitt: “Hvorfor akkurat deg du som var ei kjempegod jente?” og “Hvem kan få seg til å gjøre en slik grusom ugjerning?”
 
 
Jeg traff henne på Dragvoll for litt under ett år siden, og hun hadde så mange planer for hva hun ønsket videre etter endt studie! Nå hadde hun funnet veien sin med hva hun ville når det gjaldt utdanning.
 
 
Alle mine tanker går til hennes familie, slekt som sitter i sjokk, sorg og savn etter å mistet en kjær person de elsket over alt på denne jord 🙁
 
 
R.i.P kjære studentvenninne! 🙁 Takk for kjempekoselige år vi hadde sammen på masterstudiet vårt 🙁

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “DETTE KOM SOM ET SJOKK PÅ MEG :( DET KAN IKKE VÆRE SANT!

  1. Huff! Grusomt 🙁 Jeg hørte det på nyhetene i går. Det skjønner jeg er et sjokk for dere som kjente henne. Vi tror alle sammen at det ikke skjer med noen vi kjenner.

    Stakkars familiene til jenta og også drapsmannen selvfølgelig!

    Hvil i fred!

  2. Tragisk det drapet:-( Nei! Kjente du henne? Så trist:-(

    Hvilke psykopater får seg til å gjøre noe sånt? Det må jo ha klikket.

    R.i.P

    Stor bloggklem fra Linn

  3. Dette var trist å lese kjære vennen;=( Så du kjente henne! Nå gikk det frysninger gjennom kroppen min her.

    Huff så fælt det må være for familien hennes! Jeg blir på gråten hver eneste gang jeg hører slike grusomme nyheter;=(

    Jeg tenker som deg når jeg leser nyheter hvor det er begått drap, og tenker at det skjer alle andre enn noen jeg kjenner eller vet av.

    Hvil i fred!

  4. Hva kan jeg si annet enn at dette er helt forferdelig å lese:( En slik grusom nyhet sjokker hele Norge når vi hører om det.

    Huff at du kjente henne:( Trist nyhet å mota da:( R.I.P!

  5. Huff a meg;=( Trist å lese;=( Det er trist med alle de fæle drapssakene som skjer. Du fikk sikkert sjokk da du fikk høre dødsbudskapet siden du kjente henne. Kondulerer med din studievenninne!

    Fælt for familien hennes å miste sin kjære datter på en bestialsk måte! R.I.P!

    Stor trøsteklem fra Ofmariel

  6. Må si meg enig med de andre hær.Det var grusomt,hørte det på tv2 nyhetene på frokosttv.Og hvor fælt det må være for deg,som kjente henne og var studievenninne av henne.R.I.P
    hvil ifred
    stooooooooooooooooooor trøsteklem fra meg susie

  7. Dette er bare dypt rystende og trist:( Jeg også tenker på hvor trist dette er for familien til den drepte studenten. I det siste har jeg tenkt masse på dem.

    Det måtte vel være sjokk for deg som kjente henne, og var studievenninne for henne:( Med en gang jeg fikk forespørsel om å bli med i minnegruppen på facebook takket jeg ja. Slike grupper synes jeg er viktig å støtte opp om med tanke på de pårørende! Det du har gjort for familien er stort gjort av deg, og det står det respekt av! Mange mennesker vil nok bli feig i en slik situasjon, for de vet ikke hvordan de skal takle det. Det du sa om venninnen din var rørende, og jeg måtte tørke noen tårer da jeg så deg på nyhetene på TV, i dagbladet og i adressavisen. Samfunnet skulle hatt flere slike som deg.

    Stor trøsteklem fra Irenesola

  8. Linn:
    Tusen takk for støttekommentar fra deg! Jeg jeg kjente henne kjempegodt, og hun var en kjempegod studievenninne av meg. Har mange gode, fine og morsomme minner fra tiden på NTNU sammen Linn!

    Klem fra Toril

  9. Catzy:
    Det var forferdelig å få sjokkbeskjeden om at det var hun som var den drepte studenten de fant!:( Først tenkte jeg: "Dette kan ikke være sant!" Så kom spørsmålet: "Hvorfor henne?".

    Når det er noen man kjenner blir det på en annen måten, og nå skjønner jeg hvordan andre i samme situasjon har det!

    Stor klem fra Toril

  10. Ofmariel:
    Ja, det var en sjokknyhet for meg å motta!:( Jeg trodde først at dette ikke kunne være sant. Som jeg tenker på foreldrene og søsknene til Linn! De har det forferdelig nå, og det viktigste de trenger er støtte fra familie og venner.

    Det er ikke mange ukene siden vi i Trøndelag hadde en rystene drapssak i forbindelse med Oda Moe som brutalt ble drept i Skaun, og nå skjedde det igjen!:(

    Stor klem fra Toril

  11. Irenesola:
    Tusen takk for det! Ja, jeg tenker masse på familien til Linn, og det gjorde godt å få truffet dem på minnestunden på onsdag 13.01.2010!

    Ingen kan forestille seg hvordan det oppleves at sitt eget barn blir utsatt for et mord! Vi forstår det, men vi opplever det ikke fysisk på kroppen! Derfor var det godt å gi familien en stor tørsteklem som et bevis for at jeg bryr meg om dem!

    Det var et sjokk å motta dødsbudskapet om at Linn var den som var drept. Slik er jo bare noe man leser om i avisene, og som oftest er det jo noen man ikke kjenner, men når man mottar beskjed om at noen man kjenner er blitt drept, blir realiteten en helt annen!

    Da jeg fikk vite at det var Linn som var den drepte, fant jeg med en gang ut at jeg ville lage en minneside på facebook for Linn. Jeg ventet til etter avisene hadde gått ut med navnet før jeg laget minnegruppen. Linn var en kjempeflott venninne, og hun tenkte på alle andre hele tiden! Hun hadde det vondt hvis vennene sine ikke hadde det bra, og hun støttet og motiverte andre rundt seg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge