TANKER OMKRING DRAPET PÅ MIN KJEMPEGODE STUDIEVENNINNE LINN SANDTRØEN!

Det har gått noen dager siden sjokktelefonen jeg mottok om min kjære studievenninne Linn Sandtrøens tragiske bortgang 🙁 Fredag da dødsbudskapet nådde meg var jeg i sjokk og vantro. Jeg trodde ikke dette kunne være sant! Lørdag 09.01 kom sorgen til meg. Det ble en dag med tårer og tanker.
 
 
Lørdag morgen opprettet en minneside til ære for Linn Sandtrøen på facebook: http://www.facebook.com/?ref=home#/group.php?gid=241648332868&ref=nf
 
 
Linn fortjente å få en minneside på facebook etter seg, for hun satte mange spor etter seg hos alle sine venner! På minnesiden kan de som ønsker legge igjen sin hilsen til familien, og vi som var så heldige å få kjenne Linn kan skrive minner vi hadde sammen henne.
 
 
Slik jeg lært å kjenne Linn, var hun stille, rolig, impulsiv, hadde godt humør, kjempesnill, omsorgsfull og hvis andre venner hadde problemer, bare hun dem på sine skuldre! Linn og jeg studerte musikk mastergrad på NTNU, og vi hadde flere fag sammen 1.året vi gikk på musikk mastergrad! Ofte var vi og øvde i helgene, og da backet vi hverandre opp, hørte på hverandre, og gav hverandre råd! Linn var engasjert i kor og korsang, og hun hadde en kjempevakker sangstemme! Hun var brennedne engasjert for sang, opera, drama, teater og kunst! Du skal lenge lete etter et så varmt menneske som Linn! Det lyste nestekjærlighet av øynene hennes, og hun ville ingen mennesker vondt! Linn hatet urettferdighet og ondskap, og ønsket det beste for alle sine medmennesker!
 
 
Jeg er kjempetakknemlig fordi at jeg fikk æren av å bli kjent med Linn! Vi har hatt det kjempemorsomt sammen som musikkstudenter, og jeg har mange herlige og morsomme minner sammen med Linn 🙂
 
 
Lite ante jeg om hva som skulle møte meg etter at minnesiden om Linn på facebook ble opprettet!
 
 
Det gikk ikke mange timene før TV2-nyhetene var på telefonen, og ønsket et intervjue med meg:
 
 
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/soerger-over-linn-29-hvil-i-fred-kjaere-soester-3095691.html
 
 
Ikke nok med det. Dagbladet var også på tråden for å gjøre et intervjue med meg:
 
 
http://www.dagbladet.no/2010/01/09/nyheter/innenriks/drap/trondheim/9842978/
 
 
Lørdag ettermiddag var mobiltelefonen min rødglødende. Nesten alle landets aviser ønsket bilder som en studievenninne av meg som nå studerer på operahøgskolen i Sverige hadde lagt ut på minnegruppen på facebook. Spørsmål om bildene sendte jeg videre til Sara!
 
 
Lørdag 09.01.2010 ble en merkelig og rar dag! Jeg var mentalt utslitt på lørdags kveld da vi la oss. Søndag 10.01.2010 så ut til å bli en roligere dag. Planen for dagen var at jeg ønsket å dra til Bakke Kirke for å tenne lys for Linn. Søndags ettermiddag begynte mobilen å ringe igjen. Pressen hadde fått nyss om åpen kirke, og de lurte på om de kunne komme til kirken. Spørsmål om dette sendte jeg over til de som hadde med arrangementet å gjøre.
 
 
Kl.19.00 søndag kveld var jeg i kirken og tente lys for kjære Linn! Det var deilig å sitte der i ro, lytte til den vakre musikken fra orgelet, og la tankene strømme fritt! Jeg lot noen pressefolk få intervjue med meg.
 
 
Dagbladet var tilstede i kirken:
 
 
http://www.dagbladet.no/2010/01/10/nyheter/innenriks/drap/studentdrap/minnestund/9859095/
 
 
NRK var til stede i kirken:
 
 
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.6941620
 
 
I går ettermiddag laget NRK Trødelag (Midtnytt) et intervjue med meg angående semesterstart på NTNU. Det ble sendt kl.18.40:
 
 
http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/595701
 
 
I dag er det en stille og rolig dag, og jeg har fått tid for meg selv til å tenke. Nå er det alle de gode og morsomme minnene jeg hadde sammen med Linn som jeg tenker på 🙂 Var vi slitne av øving, var veien ikke lang for en tur til kafeteriaen for å kjøpe en kopp kaffe, og for å slå av en prat! Vi hadde så mye å prate om, og sa jeg noe til Linn var munnen lukket med 7 segl!
 
 
I morgen kl.19.00 skal jeg på minnestund for Linn! Den skal jeg selvfølgelig være til stede på. Siden Linn bodde på Østlandet blir minnestuden i morgen min måte å ta farvel med Linn på 🙁
 
 
Tusen takk for at du har beriket mine studieår på musikk mastergrad, kjære Linn, og tusen takk for at jeg fikk æren til å bli kjent med deg! Takk for de fine samtalene vi hadde sammen, takk for kjempekoselige og morsomme vennekveldene sammen med flere av mine venner, og ikke minst takk for at du var den flotte personen du var! Minnene fra studietiden vår vil jeg alltid ta godt vare på!
 
 
Kjære Linn sin familie! Jeg tenker masse på dere, og dere er alle i mine tanker!
 
 
R.i.P kjære Linn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “TANKER OMKRING DRAPET PÅ MIN KJEMPEGODE STUDIEVENNINNE LINN SANDTRØEN!

  1. Tårene mine presser på her når jeg leser det flotte innlegget ditt 🙂 Tenk på alle de flotte ordene du har fortalt om din studievenninne på TV og på minnegruppen! Det skulle vært flere slike gode mennesker som deg 🙂

    Ta vare på deg selv også pia mi 🙂

    Stor klem fra Mona Elisabeth

  2. Kondulerer så mye med din studievenninne! Nok en fryktelig tragedie rammet Norge med denne drapssaken;((

    Familien til din studievenninne må sitte igjen med mange spørsmål nå. Godt at det finnes slike mennesker som deg Hakrilas som hjelper andre mennesker i deres sorg. Den facebookgruppen er jeg sikker på kommer til å bli til stor hjelp for familien i bearbeidelsen av sorgen i ettertid!

    Samfunnet skulle hatt flere slike gode og omtenksomme mennesker som deg som våger å bry seg.

    Hvil i fred Linn!

    Stor trøsteklem til deg fra Ofmariel

  3. Åh herregud noe så forferdelig trist:-( Jeg gråt når jeg leste innlegget ditt:-)

    Tenk 29 år og brått revet bort helt plutselig. Stakkars familien så fælt de må ha det nå. Sender alle mine varme tanker til dem.

    Kondulerer med studievenninnen din!

    Det gikk et grøss gjennom kroppen min da jeg hørte hun var på min alder. Akkurat i samme situasjon som meg, nemlig student.

    Utrolig snillt av deg å åpne minnegruppen for henne.

    Hvil i fred.

    Stor klem fra Linn

  4. At det går an! Jeg synes det var forferdelig å høre om det på nyhetene. Det er da ikke så lenge siden det var et drap på den 15 åringen i Trøndelag?

    Jeg tenker på familien til hun Linn hvor forferdelig de må ha det! Jeg sender dem mine varme tanker, og jeg tenker på dem.

    Det var utrolig fint gjort av det å lage den facebookgruppen til ære for Linn. Jeg så innslaget med deg på TV2 nyhetene på lørdag, men jeg tenkte ikke over at det var deg. Du skal være stolt over det du har gjort! Jeg er sikker på at familien til Linn vil sette stor pris på minnesiden og det du har fortalt om henne i media! For ei godjente du er!

    Trøsteklem fra Grynet

  5. Kondolerer så mye med studievenninnen din:( For et sjokk å få vite at hun var drept! Tenk på foreldrene da! Det er jo alle foreldres mareritt at noe skal skje med barna våre! Jeg tenker også på familien hennes!

    For en fantastisk jobb du har gjort, vennen med minnegruppe på facebook og alt det flotte du har fortalt om henne i avisene og på TV! Det står det stor respekt av. Det at du viser omsorg på den måten vitner bare om at du tenker på andre når de har det vondt! Ikke alle hadde gjort det du nå har gjort! Husk å ta vare på deg selv også vennen min;=)

    Stor klem fra Catzy

  6. Kjære Toril!!
    Kondolerer så masse igjen. Har lest igjennom dette på bloggen din da du la det ut, men har ikke hatt tid til å sette meg ned å skrive kommentar før nå. Men bedre sent enn aldri!!
    Du har vært flink og stått på for den drepte venninnen din og hennes familie og venner! Har sett og lest alle innleggene og intevjuene du har hatt med media.
    Jeg har i noen dager nå hatt det alt for travelt med skolearbeid. Har masse som skal gjøres og sette meg inn i på kort tid!! Æsj, e i litt dårlig form for tida, musklene verker så sinnsykt i hele kroppen, og da er alt jeg skal gjøre tungt og et slit…:( men men, det må nu snart gi seg, slik at energien kommer tilbake. Stakk innom apoteket og kjøpte meg vitaminer og Ginseng så nu ska æ bli god som ny;))
    I dag klarte æ å ødelegge den mobilen som æ har lånt!!;((( Herregud, æ og mobiler går ikke i hop, så nu e æ fri for mobil igjen!! Enten så må æ få mæ en ny gammel, eller så må æ kjøpe mæ en helt ny en. Skal sende deg ei melding når æ har fått ny, så kan vi prates igjen;))
    Ha en riktig koselig Onsdagskveld, og ta vare på deg selv;))
    Stooooor klem fra Sila69.

  7. Mona Elisabeth:
    Tusen takk for det! Jeg følte jeg ville ære min kjære studievenninne Linn, for hun var en flott studievenninne som jeg hadde det morsomt sammen med! Denne jenta fortjente å få en minneside etter seg. Hun satt spor etter seg.

    Stor klem fra Toril

  8. Linn:
    Ja, det er helt forferdelig og kjempetrist!:( Hun hadde hele livet foran seg, og så fremover til å bli ferdig med mastergraden sin, og plutselig blir hun drept!

    Jeg spør meg om hvorfor? Det er så urettferdig! Ingen fortjener å miste livet på denne måten!

    Da jeg fikk vite at det var Linn som var den drepte, fant jeg med en gang ut at jeg ville lage en minneside på facebook for Linn. Jeg ventet til etter avisene hadde gått ut med navnet før jeg laget minnegruppen. Linn var en kjempeflott venninne, og hun tenkte på alle andre hele tiden! Hun hadde det vondt hvis vennene sine ikke hadde det bra, og hun støttet og motiverte andre rundt seg!

    Bloggklem fra Toril

  9. Catzy:
    Dette er bare helt forferdelig trist! 🙁 Jeg føler sånn med familien til Linn jeg også, og det var kjempegodt å få treffe dem på minnestunden som ble arrangert onsdag 13.01.2010!

    Det var et sjokk å motta dødsbudskapet om at Linn var den som var drept. Slik er jo bare noe man leser om i avisene, og som oftest er det jo noen man ikke kjenner, men når man mottar beskjed om at noen man kjenner er blitt drept, blir realiteten en helt annen!

    Takk for det Catzy! Jeg setter kjempestor pris på gode ord fra deg!

    Da jeg fikk vite at det var Linn som var den drepte, fant jeg med en gang ut at jeg ville lage en minneside på facebook for Linn. Jeg ventet til etter avisene hadde gått ut med navnet før jeg laget minnegruppen. Linn var en kjempeflott venninne, og hun tenkte på alle andre hele tiden! Hun hadde det vondt hvis vennene sine ikke hadde det bra, og hun støttet og motiverte andre rundt seg!

    Stor klem fra Toril

  10. Sila69:
    Tusen takk for det! Da jeg fikk vite at det var Linn som var den drepte, fant jeg med en gang ut at jeg ville lage en minneside på facebook for Linn. Jeg ventet til etter avisene hadde gått ut med navnet før jeg laget minnegruppen. Linn var en kjempeflott venninne, og hun tenkte på alle andre hele tiden! Hun hadde det vondt hvis vennene sine ikke hadde det bra, og hun støttet og motiverte andre rundt seg!

    Familien har gitt klart uttrykk for at de setter kjempestor pris på facebookgruppen, og de har funnet trøst over å lese alle de vakre ordene og kondulansehilsningene som folk har skrevet der! Det gjorde godt å få treffe dem på minnestunden onsdag 13.01.2010!

    Huff! Stakkars deg da, vennen at du ikke har vært i form! Håper det kommer seg! Ja, jeg vil tro det er mye å sette seg inn i for deg med studiet ditt! Jeg jobber jo mandagskveld og onsdagskveld som kordirigent. Torsdager er jeg vikar som pianolærer på musikkskolen. Tirsdagskveldene er jeg på korøvelse selv, og torsdagskveldende er jeg også på kor selv.

    Her har uken også bare fløyet alt for fort, og det har vært en hektisk uke!

    I morgen skal vi på årsfest med koret, og det blir kjempekoselig!:)

    Man er jo blitt så avhengig av mobil i dag. Selv har mannen min og jeg kun mobiltelefon. Vi kuttet ut fasttelefonen. Det tror jeg det er flere og flere som gjør.

    Gleder meg til du har fått ny mobiltelefon! Kjedelig når mobiltelefonen går i stykker, og den du hadde var litt vrien på lyden når vi snakket sammen!

    Ønsker deg en kjempefin fredag, og en kjempefin helg!:)

    Tusen takk for støtten din. Det varmer kjempemasse!:)

    Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge