6 thoughts on “LØRDAGSSNAKK FRA MEG :) (Videoblogg)

 1. Det var fin videoblogg:) Jammen er du tøff som videoblogger, og det står det respekt av. Jeg synes det er koselig å høre deg fortelle om det du jobber med og fritiden din:) Håper det kommer flere videoblogger fra deg.

  Ha en fin søndag:)

  Bloggklem Grynet

 2. Kult med ny videoblogg:-) Så kule sanger dere skal synge. Filmen Life of Brian er bare konge da:-) Digger humoren der as.

  Ha en fin søndag.

  Bloggklem fra Linn

 3. Jeg er helt enig:) Kost med videoblogg fra deg, og jeg håper du kommer med flere videoblogger fremover. Det er så morsomt å se og høre deg fortelle om deg og ditt, og det er interesant å høre på.

  Fortsatt god søndag til deg og dine.

  Stor stor klem fra Mona Elisabeth

 4. Åhhhh så koselig med videoblogg, og som alltid er det koselig å høre deg fortelle om det du gjør;=) Jeg håper du nå fortsetter å videoblogge vennen min! For oss som følger med på bloggen din er det koselig å se og høre deg.

  Ønsker deg en fin mandag, og fin uke;=)

  Stor klem fra Catzy

 5. Linn:
  Tusen takk for det:) Ja, filmen Life Of Brian er kjempemorsom!:D

  Ønsker deg en fin mandagskveld!:)

  Bloggklem fra Toril

 6. Catzy:
  Tusen takk for det, vennen!:) Det vil nok komme flere videoblogger etter hvert. Nå tenker jeg slik at det er for dere som er mine faste blogglesere jeg videoblogger. Da skal jeg prøve å overse det vi leste på en hvis nettbyprofil tidligere i vår.

  Ønsker deg og familien en fortsatt fin mandagskveld!:)

  Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge