BILDER AV KATTENE VÅRE :)

Kjekken vår Aros 🙂

Corvette slapper av 🙂

Vår eldste viltfargete abyssinerhunnkatt Ariel Corvette sitter staslig i vinduskarmen slik at fotografen kunne få ta et bilde av henne 🙂

Ariel Corvette og lille Nadina koser seg på fanget til matfar 🙂

“Hva er det du har der?” Nadina nysgjerrig på reimen på fotoapparatet 🙂

Nadina i en avslappet stilling på armlenet på sofaen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “BILDER AV KATTENE VÅRE :)

 1. Nyyyydelige bilder:) Kattene deres ser så trygge ut. Jeg rå ikke nok av å se fine kattebilder:)

  Stor klem fra Mona Elisabeth

 2. Så utrolig fine de er 🙂 Jeg smelter fullstendig når jeg ser på bildene dine. De er vakre. Etter vi besøkte dere snakker vi om å skaffe oss katt. Nå tror jeg jentene er så store at de kan ta ansvar for et dyr. Hvis vi skal få oss en katt må det bli en innkatt. Jeg husker hvor trist det var da huskattene mamma og pappa hadde da jeg var lita ble påkjørt. Den smerten vil jeg ikke utsette mine barn for.

  Ønsker deg en fin torsdag 🙂

  Stor klem fra Irenesola

 3. Mona Elisabeth:
  Tusen takk for det!:) Det er kjempemorsomt med gamle bilder, og de er jo verdifulle. Derfor tok jeg meg tid til å scanne dem inn, og jeg brente alle gamle bilder over på cd. Den har vi lagt i safe i tilfelle noe skjer.

  Ønsker deg en kjempefin søndagskveld!:)

 4. Irenesola:
  Tusen takk for det!:) Jeg hadde lyst til å legge dem ut når jeg først har scannet dem inn. Synes det er kjempekoselig å dele bilder til dere mine lesere!:)

  Ønsker deg en fin søndagskveld!:)

  Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge