Get Adobe Flash player

BILDER AV KATTENE VÅRE :)

Kjekken vår Aros 🙂

Corvette slapper av 🙂

Vår eldste viltfargete abyssinerhunnkatt Ariel Corvette sitter staslig i vinduskarmen slik at fotografen kunne få ta et bilde av henne 🙂

Ariel Corvette og lille Nadina koser seg på fanget til matfar 🙂

“Hva er det du har der?” Nadina nysgjerrig på reimen på fotoapparatet 🙂

Nadina i en avslappet stilling på armlenet på sofaen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “BILDER AV KATTENE VÅRE :)”

 • Grynet:

  Åh helledussen for noen herlige bilder:)

 • Mona Elisabeth:

  Nyyyydelige bilder:) Kattene deres ser så trygge ut. Jeg rå ikke nok av å se fine kattebilder:)

  Stor klem fra Mona Elisabeth

 • Linn:

  Åhhh herregud så fine bilder:) Jeg elsker dem<3

 • Irenesola:

  Så utrolig fine de er 🙂 Jeg smelter fullstendig når jeg ser på bildene dine. De er vakre. Etter vi besøkte dere snakker vi om å skaffe oss katt. Nå tror jeg jentene er så store at de kan ta ansvar for et dyr. Hvis vi skal få oss en katt må det bli en innkatt. Jeg husker hvor trist det var da huskattene mamma og pappa hadde da jeg var lita ble påkjørt. Den smerten vil jeg ikke utsette mine barn for.

  Ønsker deg en fin torsdag 🙂

  Stor klem fra Irenesola

 • Corvelorven:

  Mona Elisabeth:
  Tusen takk for det!:) Det er kjempemorsomt med gamle bilder, og de er jo verdifulle. Derfor tok jeg meg tid til å scanne dem inn, og jeg brente alle gamle bilder over på cd. Den har vi lagt i safe i tilfelle noe skjer.

  Ønsker deg en kjempefin søndagskveld!:)

 • Corvelorven:

  Irenesola:
  Tusen takk for det!:) Jeg hadde lyst til å legge dem ut når jeg først har scannet dem inn. Synes det er kjempekoselig å dele bilder til dere mine lesere!:)

  Ønsker deg en fin søndagskveld!:)

  Stor klem fra Toril

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats