ER SYK MED INFLUENSA!

Søndag 07.03.2010 skulle jeg egentlig synge med det ene koret jeg synger i på konsert, men jeg ble syk 🙁 Jeg som hadde gledet meg til konserten! Vi skulle synge sammen et russisk mannskor. Jeg hadde vondt i brystet og det stakk nedover. Mandag 08.03 kom feberen, og jeg var sengeliggende med feber t.o.m onsdag. Tok meg parasett for å få ned feberen, og det hjalp litt. Fy så slapp man blir når man har feber. Jeg syns det er verre å ligge en hel dag. Da blir jeg stiv i kroppen.Nå er feberen borte, men jeg hoster mye. Håper ikke det er bronkitt! Etter jeg fjernet mandlene i 2002 får jeg bronkitt hver gang jeg blir forkjølt! Mandlene har jo en funksjon, men med 12 halsbetennelser i løpet av noen få måneder var jeg nøtt til å fjerne mandlene.
 
&nbsp
Håper dere mine bloggvenner er friske og raske! Jeg fikk et kjerringråd fra en god bloggvenninne om at melk og pepper skulle hjelpe. Melk og pepper? Det må jo være barmhjertighetsdrap? He, he, he 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “ER SYK MED INFLUENSA!

 1. God bedring! Jeg håper du blir fort frisk! Det er leit å bli syk på våren, for den forkjølelsen sitter så lenge i kroppen. Du får stelle godt med deg selv, og holde deg varm og tørr.

  Stor godbedringsklem fra Mona Elisabeth

 2. Huff så kjedelig at du er blitt syk da. Ønsker deg god bedring Toril. Husk at kroppen trenger hvile og ro selv om det er en enkel forkjølelse. Et godt råd er å drikke masse vann!

  Jeg har faktisk hørt om kjerringrådet melk og pepper, men også melk og honning er et godt kjerringråd.

  Stor klem Irenesola

 3. Huff da, så kjedelig vennen min;=( God bedring, og ta godt vare på deg selv. Spis masse C-vitaminer og drikke mye varmt. Det hjelper.

  Stor klem fra Catzy

 4. Melk og pepper hørtes helt forferdelig ut!! Æsj! Men det hjelper kanskje…
  Så trist at du ble syk da:( Har jo selv som du vet vært dårlig,så tror at dette må være noe som går, siden det er så mange som er syk nå!! Jeg er som deg, mye bedre nu, men har også en forferdelig hoste enda.. uff, d e jo så ekkelt, og går ut over det meste, spessielt nattesøvnen;(
  Men vi får håpe at vi begge er friske og raske veldig snart, for jeg har ikke tid til å være syk;)
  God bedring til dæ Toril;)

 5. Mona Elisabeth: Tusen takk for det!:) Jeg har slappet av denne uken, men dessverre ser det ut som om det har gått til bronkitt. Nå pleier jeg meg selv ved å holde meg varm og tørr, og jeg drikker mye varmt.

  Jeg er feberfri nå da. Heldigvis. Svettet som bare det natt til torsdag, og jeg fikk ut faenskapen!:)

  Stor klem fra Toril

 6. Linn: Ja, nødvendige remedier dette når man ligger syk på sofaen!:) He, he, he!:) Tusen takk for det!:)

  Bloggklem fra Toril

 7. Catzy: Tusen takk for det vennen!:) Denne vårforkjølelsen er litt lei, for den sitter lenge i etterpå. Jeg passer på å drikke mye både vann og varmt!:)

  Stor klem fra Toril

 8. Slia69: Tusen takk for det vennen min!:) Ja, dette er noe som går ser det ut for, og vårforkjølelsen sitter jo lengre i på våren enn om høsten. Ja, huff du har jo også vært syk! Jeg håper du blir fort frisk selv!

  Det er rart dette at man skal hoste så mye om natten? Kanskje fordi at kroppen da får mest hvile?

  Hvis vi ligger våkne pga hosten, kan vi plage hverandre med sms til hverandre!:) He, he, he!:)

  God bedring til deg også Silavennen!:)

  Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge