FREDAG OG DET ER HELG IGJEN :)

Tenk at det er fredag igjen, og det betyr en deilig avslappende helg :)Jeg for min del har fått slappet mer av nok denne uken! Jeg var sengeliggende med forkjølelse og feber fra søndag kveld til onsdag denne uken. Torsdag var jeg feberfri, og det var kjempegodt, men var slapp etter å ha lagt det meste av dagene. Jeg hoster ennå, og jeg tror kanskje jeg fått en bronkitt. Etter jeg tok mandlene i 2002 får jeg alltid bronkitt når jeg blir forkjølt! Mandlene har jo en nyttfunksjon tross alt!
 
 
Jeg får bare holde meg tørr og varm i helgen, og bli 100% frisk! Åhh som jeg savner jobbene mine mens jeg har vært syk. Savner pianoelevene jeg underviser (mandag og onsdag), og jeg savner korsangerne min i korene jeg dirigerer!:) Det går greit å få pianolærervikar for pianoelevene jeg har, for der har arbeidsplassen hvor jeg jobber en god vikarordning. Derimot dirigentvikar i mitt sykefravær var det verre med. Som dirigent kan man ikke sett inn hvem som helst. Det bør være en vikar som har dirigenterfaring, og som er vant å jobbe med kor. Det ordnet seg til slutt!:) Jeg verker etter å begynne på jobb på mandag igjen 🙂
 
 
Helgen blir vi hjemme og slapper av. I kveld skal vi se på Norske Talenter og Seinkvled med Thomas og Harald! Hvis jeg er i god form i morgen skal vi besøke et vennepar av oss for å kose oss og spille kort!:) Da har vi det kjempekoselig 🙂
 
 
Utenfor stuevinduene våre er det lite som minner om vår akkurat nå…. Snøen laver ned, og den virker våt og tung! Det har for det meste vært grått vær og regn i denne uken med litt sol innimellom. På veiene var det skikkelig holkeføre. Snøen som kommer nå hjelper jo på snøsmeltingen. Likevel er jeg kjempelei vinteren, og jeg vil ha vår! Vi trøndere vet jo at mars måned kan være temmelig lunefull. Når vi tror at våren er kommet, får vi oss et slag i trynet med snø og også snøstorm!
 
 
Neste helg er det en uke igjen til Trønderkatten sin utstilling. Trønderkatten sin utstilling finner sted i Autronicahallen i Trondheim 27.03 – 28.03.2010 🙂
 
 
Det betyr at kattene vi skal ha med skal bades. Abyssinere er veldig lettstelte katter å stelle foran en utstilling. De skal bades uken før utstilling, og den samme uken før utstillingen skal de bare børstes lett og ikke for mye, for da kan de begynne å flasse. Etterpå bruker vi et semsket pusseskinn for å få pelsen blank og fin. På selve utstillingsdagen går man bare over pelsen med pusseskinnet og tar på en silkeolje for å få pelsen til å skinne. Denne silkeoljen kan vi mennesker bruke på håret vårt.
 
 
De kattene jeg skal ha med på denne utstillingen er: Aros, Ariel Corvette, Nadina, Carlos (sønnen til Ariel Corvette og Aros som ble født 27.04.2009) og Caspar (sønnen til Ariel Corvette og Aros som ble født 25.12.2007). Lørdag 27.03.2009 kan Aros, Ariel Corvette og Caspar få sin Premiertittel. Carlos begynner med å ta sine første cert på denne utstillingen 🙂 Vi får besøk av et vennepar av oss som bor i Umeå (Anna og Micke). De skal bo til oss den helgen utstillingen foregår 🙂 Jeg gleder meg til å treffe Anna og Micke igjen 🙂 De har med seg 3 av kattene sine (to abyssinere og en maine coon hannkatt).
 
 
Nå kjenner jeg at jeg gleder meg kjempemasse til utstillingen, selv om det blir to slitsomme og lange dager. Jeg skal jobbe som assistent for en dommer begge dagene. Assistentes oppgave er å holde orden på dommernes papirer, levere dommersedlene til sekreteriatet, følge med hvilke katter som skal opp til grunnbedømming og presentere kattene i panelet som foregår om ettermiddagen 🙂
 
 
Da jeg var på Adelkatten sin juleutstilling på Dal i desember fikk jeg et ublitt møte med en britisk korthår. Helt uten forvarsel klikket den, og bet meg stygt i min høyre hånd. Jeg måtte rett på legevakten på Jessheim for å ta stivkrampesprøyte, og få antibiotika. Det er slikt som kan skje, men det er bare å hoppe i det å gå assistent igjen! Flere fortalte at den katten var aggressiv, og de skjønte ikke hvorfor eierne absolutt måtte stille den. Helgen før hadde den bitt en annen assistent på en annen utstilling. Hadde jeg vært den eieren hadde jeg ikke stilt katten min mere. Vi katteiere må tenke på katten og ikke på oss selv. Hvis en katt ikke liker seg på utstilling bør vi ikke presse den til å være på utstilling. Da kan slike ting skje.
 
 
Ønsker alle mine bloggvenner en kjempefin fredag, og ei riktig god helg 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “FREDAG OG DET ER HELG IGJEN :)

 1. Tusen takk for tipset om linken, Toril:) Den siden skal jeg jammen gå inn på for å se. Det så ut som de hadde mye fint der.

  Vi skal også være hjemme i helgen, og vi skal vel se Norske Talenter vi også.

  I morgen har vår yngste sønn bursdag. Han blir 7 år gammel. Vi skal ha barnebursdag for ham kl.15.00. Han har invitert 12 gutter fra klassen sin. Det kommer til å bli fult hus og stormende jubel. Vi kunne gjerne hatt bursdagen hans på Mc Donalds, men jeg synes litt av sjarmen er å ordne i stand til bursdagsselskap hjemme.

  Noen av foreldrene til gutta boys kommer til å drikke kaffe hos oss med barneselskapet pågår, og da er vi flere voksne som kan aktivisere guttene.

  Først blir det bløtekake, sjokoladekake, boller og risboller. Litt senere får de servert pølser med brød. Vi skal også ha en "fiskedam" hvor vi har pakket overraskelsesposer til hver av ugnene.

  Det er en spent kommende 7 åring som snakker mye om morgendagen. På bursdagene til ungene våre pleier vi å vekke dem med kake, bursdagskort og bursdagsgave på sengen:)

  Ha en fin fredag, Toril.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

 2. De har veldig mye kule stesjting på topglittergraphics.com:-)

  Det er digg med helg igjen ja:-) I kveld skal jeg slappe av sammen med kjæresten min, og i morgen og søndag skal jeg jobbe på sykehjemmet. Jeg har tidligvakt i morgen og senvakt på søndag.

  Fortsatt god bedring, Toril. Jeg håper du slipper å få bronkitt. Det er ikke godt, for det har jeg hatt mange ganger jeg også.

  Kult at du skal på utsitlling igjen da:-) Du må love å fortelle oss hvordan det går. Det hadde vært kult om du tok videoopptatt fra utstillingen. Please:-)

  God helg til deg også:-)

  Bloggklem Linn

 3. Bare hyggelig vennen min;=) Jeg fikk linken fra Ofmariel. Hun har jo brukt nettstedet mye til å finne fine ting til bloggen sin. Det er koselig å utveksle linker til forskjellige nettsider.

  Vi er også hjemme i helgen. I kveld benket vi oss foran TV-skjermen og så på Norske Talenter. Jeg ble veldig imponert av hun unge jenta som sang så vakkert, og jeg ble imponert over hun som turnet med ball. Er det mulig å være så myk?

  Jeg gleder meg til fortsettelsen;=)

  I morgen har vi ingen planer, men på søndag skal storesøss med familie og vi på middag til mamma og pappa. Pappa har bursdag, og han blir 73 år. Det blir hyggelig å besøke mamma og pappa;=) Broren til pappa og kona hans kommer til kaffen.

  Åh ja, dere i klubben deres har utstilling nå i mars dere;=) Masse masse lykke til! Det blir morsomt med utstilling. Jeg skulle ønske vi hadde bedre tid, for jeg savner det å reise på utstillinger;=) Savner de hyggelige rasekattkollegaene som jeg er blitt kjent med.

  Du MÅ legge ut bilder og gjerne videoopptak fra utstillingen.

  Huff ja! Det bittet du fikk på utstillingen på Dal var ikke pent, og jeg skjønner at du kjente det etterpå i noen uker. Bare helt plutselig så eksploderer katten. Jeg stod jo som assistent på andre siden på langhårskattene, og vi hørte hylet til katten. Etterpå så vi deg gå bort til der førstehjelpsutstyret lå.

  Håper du møter på en snillere brite nå da;=)

  Fortsatt god bedring Torilvennen. God helg til deg, mannen din og pusene;=)

  Stor klem fra Catzy

 4. Tenk at det er helg igjen:) Det er deilig, men våren lar dessverre vente på seg. Alle jeg prater med er lei vinter, is, kulde og snø.

  Ungene er til pappaen sin i helgen, og i kveld skal 3 venninner av meg og jeg ha vinkveld hjemme hos meg. Det gleder jeg meg til:)

  Du må fortsatt ha god bedring. Håper denne hosten din gir seg. Begge ungene har vært syke med forkjølelse, men de er friske nå. Våren er en forkjølelsestid.

  Jeg skjønner du gleder deg til katteutstilling:) Lykke til! Jeg har aldri vært på katteutstilling, men det hadde vært gøy å dra en tur å se på. Jeg vet jo at det har vært utstilling i nærheten der vi bor.

  God helg til deg og dine, Toril. Kos deg så mye i helgen:)

  Bloggklem Grynet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge