SEPTEMBER, HØST OG BILDER :)

Nyoperert i høyre arm!

Det er september, og bladene på trærne begynner å bli gule.

Røde og gule blader på dette treet!

Tre med høstfarger på bladene.

Dixie og lillebror Estilo koser seg på verandaen 🙂

Dixie koser seg og slapper av på verandaen 🙂

Da er vi allerede kommet til september måned, og det går mot høst. Likevel synes jeg at høsten er en kjempefin årstid med kjempefine høstfarger ute i naturen. Ingenting er som å krype under kosepleddet med en god kopp te, tenne levende lys og finne frem håndarbeidet. Da er høstkvelden perfekt for min del 😀

Vi har hatt noen kjempefine septemberdager med 17 – 20 grader og sol. Akkurat slik elsker jeg høsten 🙂

Jeg har allerede kommet i gang med kordirigentjobben etter sommeren, og det var kjempekoselig å begynne på igjen etter en lang og kjempeherlig sommerferie. I høst har vi 3 konserter vi skal øve til, og det er viktig for et kor å ha noe å øve fram mot. Det motiverer korsangerne, og også dirigenten. Som kordirigent forbereder man seg gjennom hele uken til korøvelsene. Når jeg er godt forberedt flyter alt lettere på korøvelsene. Jeg bruker vel 2 timer hver dag til å forberede meg. I tillegg til å arrangere korsanger til koret.

Vi har også begynt høstsemesteret i koret hvor mannen min og jeg synger. Det var også kjempekoselig 🙂 I koret hvor jeg selv synger øver vi til “Korslaget” som vi skal være med på sammen med noen andre kor, og det blir kjempegøy 🙂 Første helgen i advent skal vi ha juleforestilling, og vi begynner så smått å øve til det også nå etter hvert 🙂

28.08.2014 ble jeg operert i hånda. Jeg har lenge slitt med at den ene fingeren har hoppet ut av ledd, og det viste seg at leddet var slitt og betent. Jeg kommer meg ikke i gang med å spille fløyte før i oktober, men jeg har allerede fått flere spillejobber (hyggetreff og gudstjenester). På torsdag som kommer skal jeg ta stingene i hånda. Etter operasjonen har ikke fingeren hoppet ut av ledd mer, og det er så kjempegodt. Selv om jeg har operert i hånda går det bra med kordirigentjobben, for jeg spiller stemmene med venstre hånd, og jeg dirigerer med venstre hånd.

Ellers gleder jeg meg kjempemasse til helgen, for da er det Scandinavian Winner Show i Telenor Arena på Fornebu. Jeg skal ha med Nadina og sønnen Estilo. Kattene som deltar på den utstillingen må være kvalifisert gjennom hele året. Nadina har oppnådd tittelen IC (Internasjonal Champion), og dermed er hun automatisk kvalifisert. Estilo har i fått 2 NOM (dommerens beste), og dermed er han også kvalifisert for utstillingen. Det kommer katter fra Sverige, Danmark, Finland, og ja til og med fra Italia, Sveits m.m. Det er et stort show dette, og en opplevelse å være med på for oss som driver med katt og katteutstilling 🙂 På en slik utstilling kan man ikke gjøre regning med at katten får sitt cert, fordi det er så mange konkurrenter om et cert. Det får man ta som en stor bonus. Jeg gleder meg kjempemasse til å treffe abyssinervennene mine og andre rasekattvenner fra Norge og Sverige.

Jeg skal sitte på med ei rasekattvenninne som er med i samme katteklubb som meg, og det passer jo bra nå som jeg må være forsiktig med å kjøre etter operasjonen i fingeren.

Skal begynne å se litt på det jeg skal ha med ned til utstillingen denne uken, og jeg må pakke på en måte slik at det ikke tar så stor plass i bilen. Vanligvis når jeg reiser har jeg med meg 1 stor trillekoffert med alt utstyret til kattene (burgardiner, kattetoalett, liggeunderlag, vann- og matskåler, informasjonsrammer med informasjon om abyssinere og bilder av kattene som jeg har oppe på utstillingsburene for å pynte opp. Pakker jo mer for kattene enn for meg selv på en utstillingshelg 🙂

Vær sikker på at bilder fra utstillingen kommer over helgen 🙂

Ønsker alle en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “SEPTEMBER, HØST OG BILDER :)

  • Kari M Y Bakøy: Tusen takk for det vennen! Ja da. Nå har jeg tatt stingene mine, og det går bra med arma 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 1. …blåser på fingern til Toril…Håper det hjalp litt 🙂 Elsker høsten…naturen blir annerledes med masse vakre farver og det er ikke så forferdelig varmt lenger…Liker det jeg 🙂 Fiiineste pusekattene dine….de er så utrolig vakre!! Ha en finfin dag videre venne..og ta godt vare på deg selv 🙂 Stoor klem..<3
  Diva Andrea recently posted..Det gjør noe med meg….My Profile

  • Diva Andrea: Tusen takk for blåsingen vennen, men ikke blås så hardt at du velter meg over ende neste gang da 🙂 Det hjalp, for i går fikk jeg tatt stingene mine, og det var kjempegodt 🙂

   Tusen takk for det! Ja høsten er kjempefin, og det er kjempefine farger i naturen. Kjempekoselig at du likte bildene mine. Det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 2. Au da. Det hørtes ikke godt ut at fingeren går ut av ledd, og det var jo upraktisk for deg som jobber med å spille fløyte. Du er avhengig av fingrene dine. God bedring <3 Jeg håper det går bedre med hånda nå?

  Fine høstbilder med fine farger, og fine bilder av de fine kattene dine 🙂 Det vises at de koser seg på verandaen deres.

  Ha en fin ettermiddag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Nei det var ubehagelig, og hver gang fingeren gikk ut av ledd, så svei det i fingeren. Ja det var upraktisk. De gangene det skjedde når jeg hadde spillejobb måtte jeg bare spille ferdig. Hadde ikke noe annet valgt.

   Tusen takk for det 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Når det er varmt ute, så elsker de å kose seg på katteverandaen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Setter kjempestor pris på at du og dere andre som leser bloggen min liker bildene jeg legger ut, og det motiverer meg selvsagt til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Ja kattene elsker å være på katteverandaen, og de koser seg der ute 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 3. Det var knallherlige bilder du har lagt ut;)) Virkelig herlige høstbilder av trærne og knallfine bilder av kattene.

  Artig at du skal være med utstillingen i Telenor Arena til helga;)) Jentene og jeg kommer innom som avtalt på søndag. Jeg gleder meg til å treffe deg og kattene. Og til å se alle de fine kattene der.

  Du må ha fortsatt god bedring med hånda. Og det er bra å se at operasjonen ser ut til å ha hjulpet;))

  Du får ha en fin mandags kveld;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Hverdagen har innhentet oss etter en herlig sommerferie;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det vennen! Så kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Ja jeg gleder meg kjempemasse til å reise til Oslo i morgen. Så kjempekoselig at du kommer en tur for å hilse på da 🙂 Gleder meg til å treffe deg. Du får finne burradene med abyssinere, for vi blir plassert etter raser, og hvis jeg ikke er i nærheten får du enten ringe meg på mobil eller spørre noen av de andre abyssinerutstillerne som er ved burene sine.

   Ja operasjonen har heldigvis hjulpet, og etter jeg ble operert har ikke fingeren hoppet ut av ledd 🙂 Jeg fikk tatt stingene i går, og det var kjempegodt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Kerr fine bilda du har tatt 🙂 Kattan din e jo bærre heilt nydelig 🙂

  E det på det der Oslo Pet Show du ska? Æg så dæm snakka om det på godmorgen Norge på tv2. Æg syns det va så kult at lamaen Åke også sku dit 🙂

  Ønska dæg en fin dag 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine. Det setter jeg kjempestor pris på, og det motiverer meg til å fortsette med å ta bilder som jeg legger ut 🙂

   Ja det er en del av Oslo Petshow jeg skal på, og jeg gleder meg kjempemasse. TV2-nyhetskanalen kommer til å sende direkte kl.10.00 lørdag og søndag 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem tilbake fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge