ØVELSE PÅ FELLESKOR PÅ SANGEN: “DO YOU HEAR THE PEOPLE SING”!:)

Øvelse på felleskor før konserten med Ad Libitum og Heimklang på sangen Do You Hear The People Sing fra Les Miserables 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “ØVELSE PÅ FELLESKOR PÅ SANGEN: “DO YOU HEAR THE PEOPLE SING”!:)

  1. Jeg vet ikke om du har vært på bloggen min og lest mitt innlegg! Derfor skriver jeg på bloggen din! Jeg vil be deg om unnskyldning for min oppførsel mot deg på bloggen min! Jeg har erkjent, og ser nå at dette var mobbing og sjikanering av deg, og det takket være en mail og et blogginnlegg fra en ansatt hos blogspot.com! Det var hun som fikk meg til å tenke alvorlig over hva jeg har gjort!

    Jeg forstår hvis du ikke tilgir meg, men jeg håper du vil forstå!

    Lykke til med bloggingen!

  2. bra kaia,ser opp til deg.synd at du skulle bli presset av tyra.fy fan sier jeg.bra du hørte på meg på bloggen din kaia.dette tror jeg toril setter pris på,og bryt kontakten med tyra.

  3. Nå har du tatt et stort skritt videre, og det står full respekt av det du nå har gjort, Kaiapia! Nå kan de andre kanskje begynne å stole på deg igjen!

    Jeg forstod godt at du ble revet med, for det er jo slik Tyra går fram for å få oppmerksomhet. Hakrilas gikk i samme fella selv. Hun ble gode venner med Tyra, og det varte så lenge til Hakrilas turte å si henne i mot, og siden har Tyra skapt et helvete for Hakrilas.

    Jeg har forklart det før, og gjør det mer enn gjerne igjen. Tyra brøt straffeparagrafen om TAUSHETSPLIKT og ÆRESKRENKELSE, da hun videresendte mailen til Hakrilas som Tyra hadde sendt til et offentligkontor med stygge og æreskrenkende innhold om en 3.part som IKKE Hakrilas kjente!

    I det Tyra mottok mailen FRA det offentlige kontoret hadde hun AUTOMATISK TAUSHETSPLIKT (uansett om hun skriver under taushetserklæring eller ikke). Den skal være underforstått av partene! Det skjedde ikke! Tyra brøt den, og sendte den til Hakrilas.

    Ja, Tyra kan bare påstå i sitt forsvar at dette er lov, men det er det IKKE! Jeg vet nok mye mere om paragrafer enn Tyra, for hun plukker paragrafer, lover og regler slik det passer seg så lenge det tjener til hennes beste!

    Tyra brøt ennå en straffeparagraf om PERSONVERN! Som hevneaksjon la Tyra ut 2 mailer som Hakrilas hadde skrevet på bloggen sin med Hakrilas sitt fulle navn og mailadresse! Dette tok jeg kopi av, og sendte det til Hakrilas som bevis.

    Jeg tror du skal være veldig glad for at du i dag brøt med Tyra, for du kunne fått et helvete med henne!

    Jeg kommer også til å støtte deg, Kaiapia! Det gjør vi alle sammen nå!

  4. Bra gjort, Kaiapia! Dette står det respekt av, og jeg tror du har det mye bedre med deg selv nå? Jeg tror ikke du syntes det var moro når du ble stemplet som mobber og stalker!

    Til deg Hakrilas så var dere kjempeflinke, og jeg synes Les Miserables er en nydelig musikal med mange fine sanger:)

  5. Helt enig med dere foran! Så flinke dere er;)) Jeg er også enig at det var stort gjort av Kaiapia å be Hakrilas direkte om unnskyldning!

  6. Kaiapia: Vet du, nå ble jeg kjemperørt her! Dette hadde jeg aldri trodd skulle komme etter alt det stygge du har skrevet om meg og flere på bloggen din! Ja, du vet jo sikkert selv nå at det du skrev på bloggen din klart kunne gå i retning av mobbing og sjikane! Hvis du hadde blitt anmeldt for dette, så hadde du fått store problemer senere i yrkeslivet som lærer.

    Ja, jeg tilgir deg, for det ser virkelig ut som om du mener det!

    Du er velkommen til å kommentere på bloggene mine, og jeg åpner ip-sperren for deg på blogg.no!

    Igjen tusen takk for unnskyldningen!

  7. Mari: Ja, det var veldig stort av henne, og jeg er faktisk rørt fordi hun gjorde dette! Jeg også er glad fordi hun brøt med Tyra, fordi det hadde ikke gått lengre.

    Jeg var stokk dum som trodde på Tyra sine eventyr om hvor ille hun ble behandlet av andre bloggere, og mailene hun sendte meg om Scheeba var planlagt av henne til minste detalj! Jeg skulle aldri i livet trodd på henne! Jeg skulle ha hørt på alle de mailene som jeg mottok av bloggvenner på blogg.no om advarsler når det gjaldt Tyra!

  8. Ellen: Tusen takk!:) Det var en kjempemorsom konsert, og det var stappfullt!:) Vi var kjempefornøyde selv!:) Jeg elsker musikalen Les Miserables!:) Kjempefine sanger i musikalen der!:)

  9. Jeg vil si at jeg takker dere alle sammen for den tilliten jeg har fått fra dere;D Det føles så befriende å få begynne på nytt! Ennå vil noen kalle meg mobber, men det må jeg bare tåle. Nå vet jeg selv at jeg slipper å mobbe, sjikanere og terrorisere andre uskyldige!

    Jeg skjønner hvordan Hakrilas hadde det før det brøt ut krig mellom Tyra og Hakrilas. Du vet jo selv hvordan Tyra snakket deg rundt hvordan hun ble mobbet på andre på nettet. Tyra misbrukte din tillit Hakrilas. Det ser jeg nå! Jeg ønsker alle sammen en riktig god natt;D Tusen takk til deg Scheeba!

  10. Kaiapia: Bare koselig det, Kaiapia!:) Jeg skjønner du har vært under et hardt press fra Tyra i det siste, og jeg kjenner meg igjen for hvordan du har hatt det!

    Hvis du leser linken under til bloggen til Linn Elisabeth ser du hvordan hun ble Tyras offer på blogg.no.

    http://linnelisabeth.blogg.no/1227205848_bitcfight.html

    Nesten samme historie går igjen til meg.

    Det begynte med koselige kommentarer på bloggen min fra Tyra. Hun fikk høre at jeg reagerer sterkt på mobbing, og da fortalte hun tåredryppende historer om hvordan hun ble mobbet på av andre bloggere. Jeg trodde på henne, og syntes synd på henne. Etter hvert kom det mange advarsler fra andre som kjente til Tyra om at jeg MÅTTE være forsiktig med det damemennesket, for hun var i stand til å gjøre hva som helst.

    Jeg er den personen som IKKE tror på rykter før det motsatte er bevist, og dette straffet seg! I dag ser jeg at jeg skulle ha hørt på rådene jeg fikk.

    Etter hvert begynte Tyra å sende meg mailer. Først om hyggelig ting, men så begynte hun å sende meg mailer der hun prøvde å sette meg opp mot Scheeba. Det var ikke pene ord om scheeba.

    Det var da jeg begynte og synes synd på Scheeba! Men den mailen som fikk meg til å tenke, var en mail hun videresendte til meg som skulle til en offentlig etat! Jeg så med en gang at mailen inneholdt GROV ÆRESKRENKELSE av Scheeba! Jeg syntes INDERLLIG synd på Scheeba!

    Jeg kunne ikke annet enn å kontakte min venninne som er advokat for å høre om hvordan hun så på dette! Hun fortalte at vi ALLE sammen har taushetsplikt når vi MOTTAR mailer fra et OFFENTLIG kontor som omhandler andre mennesker, selv om vi IKKE skriver under på en taushetserklæring! Dette brøt Tyra da hun videresendte mailen til meg! I tillegg var mailen svært ÆRESKRENKENDE, og hun mente Scheeba skulle politianmelde det!

    Dette var ikke så lenge før jeg ble Tyra sitt offer!

    Jeg håper ikke du har gitt Tyra din mailadresse?

    Du er ikke alene om å ha blitt utnyttet av Tyra! Tenk på hvordan Tyra har utnyttet Scheebas godhet! Det er slik Tyra går fram.

    Håper dette var noen ord til ettertanke!

    Ha en fin dag!:)

  11. tuuuuuuusen takk for fine ord.vet ikke om jeg greier flere fine ord fra dere,har ikke flere tårer igjen hehe:)
    blir glad når jeg kan hjelpe:)
    ha en kjempefin dag:)
    klem marie

  12. Oj! Nå er jeg stum! Jeg har lest igjennom linken, og jeg forstår mer og mer at jeg har vært utnyttet på samme måte. Jeg har ikke skjønt det selv. Det var så smigrende med alle de koslige kommentarene fra Tyra, og jeg syntes synd på henne når hun fortalte om mobbingen!
    Hvem som ikke reagerer når en person forteller om at hun blir mobbet da?

    Nå ser jeg alt med nye øyne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge