GRATULERER MED 3 ÅRS DAGEN I DAG TIL (N) HAKRILAS D-KULL (BANANAPEKATTENE) <3 :)

I dag 23.11.2014 er det 3 års siden denne kvartetten (N) Hakrilas D-kull kom til verden. I (N) Hakrilas D-kull var det 2 hannkatter (Demitriz og Dioz) og 2 hunnkatter (Dixie Rose og Decenta).

I dag 23.11.2014 er det 3 års siden denne kvartetten (N) Hakrilas D-kull kom til verden <3 🙂 I (N) Hakrilas D-kull var det 2 hannkatter (Demitriz og Dioz) og 2 hunnkatter (Dixie Rose og Decenta).  Dette bildet er nok det eneste bilde hvor alle fire kattungene faktisk var rolige nok til at jeg kunne få tatt et bilde av dem sammen 🙂

 

(N) Hakrilas Dario Dioz, eller Dioz som han heter til daglig bor hos en fantastisk flott jente som heter Carina Josefine <3 :) Dioz er samboer med 2 andre katter og to hunder, og han er nok litt "småsjefete" ovenfor de andre dyrene, men han er tålmodig, og har et kjempeherlig og supert gemytt!

(N) Hakrilas Dario Dioz, eller Dioz som han heter til daglig bor hos en fantastisk flott jente som heter Carina Josefine 🙂 Han bor sammen med to andre katter, og to hunder. Dioz tror han er sjefen i dyreflokken, han er kjempetålmodig, og har et kjempeherlig og supert gemytt 🙂 Dioz er en abyssinermonkey, fordi han elsker banan, og hadde han fått bestemme kunne han spist så mye bananer som bare det 🙂

 

Demitriz var den største av alle kattungene i D-kullet, og han var nok en liten "aflahann" da kattungene var små. Demtriz bor i dag hos en familie på Sunnmøre, og han har utviklet seg til å bli en kjempeflott hannkatt med et kjempeherlig og supert gemytt

(N) Hakrilas Demitriz var den største av alle kattungene i D-kullet, og han var nok en liten “aflahann” da kattungene var små. Demtriz bor i dag hos en familie på Sunnmøre, og han har utviklet seg til å bli en kjempeflott hannkatt med et kjempeherlig og supert gemytt 🙂

 

(N) Hakrilas Decenta bor hos en familie på Nord-Møre, og hun bor sammen med en annen katt. I følge familien til Decenta er hun altetende. Hun elsker bananer, mais, epler, gulrot, paprika m.m. Decenta har et kjempeherlig og supert gemytt :)

(N) Hakrilas Decenta bor hos en familie på Nord-Møre, og hun bor sammen med en annen katt. Familien bor kjempelandlig til, og Decenta er i dag sterilisert. Hun er en ivrig musefanger, og gjør jobben sin som katt. Hun er kjempekosete og tilltisfull. I følge familien til Decenta er hun altetende. Hun elsker bananer, mais, epler, gulrot, paprika m.m. Decenta har et kjempeherlig og supert gemytt 🙂

 

(N) Hakrilas Dixie Rose bor her, og hun er ei kjempeherlig abyssinerfrøken med bestemte meninger. Dixie vet hva hun vil, og hun elsker å få kos, og hun elsker å få slappe av i fanget. Mamma Nadina og Dixie Rose er kjempegode venner, og de to er avhengige av hverandre. Dixie elsker også banan og gulrot. Bare jeg går i skapet hvor bananene ligger kommer hun pilende for å få banan :)

(N) Hakrilas Dixie Rose bor her, og hun er ei kjempeherlig abyssinerfrøken med bestemte meninger. Dixie vet hva hun vil, og hun elsker å få kos, og hun elsker å få slappe av i fanget. Mamma Nadina og Dixie Rose er kjempegode venner, og de to er avhengige av hverandre. Dixie elsker også banan og gulrot. Bare jeg går i skapet hvor bananene ligger kommer hun pilende for å få banan 🙂

 

(N) Hakrilas D-kull var et kjempeherlig, aktiv og oppfinnsomt kull, jeg trodde til tider at de hadde ADHD. Alle sammen elsker bananer, og det var Decenta som begynte med. Mannen min satt i sofaen og spiste en banan, og plutselig kommer Decenta opp i sofaen til ham, og gav seg ikke før hun fikk smake. De andre søsknene oppdaget at Decenta fikk noe å spise fra matfar, og vips hadde mannen min fire kattunger i fanget som var ivrig etter å få smake bananer. Dermed var det et “must” at de måtte få banan hver gang vi spiste en banan 😀 Dermed kaller jeg denne kvartetten for Abymonkenys 🙂

Gratulerer med 3 års dagen til alle fire <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “GRATULERER MED 3 ÅRS DAGEN I DAG TIL (N) HAKRILAS D-KULL (BANANAPEKATTENE) <3 :)

 1. Gratulerer med dagen til søtingene 🙂 Enn at de er 3 år da. Det er jo som det var i går at du offentliggjorde på facebook at kattungene var født 🙂 Husker de gangene jeg var på besøk til deg da de bodde hos dere, og de kom klatrende opp i fanget.

  Du må gi Dixie en ekstra stor porsjon med godmat i dag 🙂

  Du får han en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det 🙂 Jeg skjønner bare ikke hvor de 3 årene blitt av jeg. Den firerbanden var en kjempeherlig og livlig kattungegjeng 🙂 Du aner ikke hvordan vi så ut på leggene våre. Kattungene brukte mannen min og meg som palmeklatrere. Hvis noen hadde sett leggene våre hadde de trodd vi drev med selvskading.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  • Ofmariel: Tusen takk for det vennen min 🙂 Den firerbanden var kjempeherlige, og ikke minst oppfinnsomme. Det som en av kattungene gjorde skulle alle gjøre.

   He, he, he 😀 Dixie er kjempesøt, men hun er viljesterk, og det er bra 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det 🙂 Ja tenk nå er firerbanden i D-kullet 3 år gamle. Jeg skjønner bare ikke hvor årene har blitt av. Ja det virker som om det var i går de ble født.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 2. Jeg husker veldig godt den kvelden når kullet der ble født, for jeg satt klistret til facebook og fulgte med. Det som var veldig gøy var jo at du hadde skrevet at det var 3 kattunger, og jeg husker veldig godt at du la ut den siste oppdateringen om at kattunge nummer 4 var født;=)

  Nå er de tre år gamle. Gratulerer så mye med dagen i går til firkløverne;=) Hyggelig å lese litt om hvor de har flyttet. Har du kontakt med de nye eierne? Det er alltid hyggelig med oppdateringer fra nye eiere når du selger kattunger;=)

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen min 🙂 Det husker jeg også, og jeg skjønner bare ikke hvor årene blitt av. Jeg hadde jo ventet 3 kattunger, og det var mannen min som så at det sparket i magen på Nadina når 3 av kattungene var født.

   Jeg har de som venn på facebook, og jeg ser jo flere bilder av kattene i D-kullet som eierne legger ut 🙂 Det synes jeg er kjempekoselig 🙂 Ja jeg er helt enig at det er kjempekoselig å få oppdateringer om hvordan det går med avkom fra forskjellige kull jeg har solgt. Det virker som om de nye eierne også synes det er kjempegøy å fortelle om hvordan det går med kattene de har kjøpt fra meg.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Hællandussen så skjønne bilda av dæm <3 Dæm e tel å spis opp. Det e artig å få sjå bilda av kattunga du har hatt og det e sikkert artig førr dæg å få hør kossn det går med dæm hos familian sin når dæm fløtta.

  Ein fin ettermiddag ønske æg dæg 🙂

  Bloggklæm fra mæg

 4. Siri Elise: Tusen takk for det 🙂 He, he, he 😀 Ja jeg synes det er kjempekoselig å høre fra eiere som kjøper kattunger fra meg hvordan det går med dem, og det er kjempekoselig å se bilder av kattene når de er blitt voksne. Har kontakt med de fleste på facebook 🙂

  Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

  Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge