BILDER TATT 26.11 – 28.11.2014 :)

Hva i all verden er dette her tenker du? Vel jeg kan røpe å si at dette er den styggeste julekrybba noen sinne. Denne julekrybben tilhører onkel Åge i Heimklang sin juleforestilling: Vi tenner våre lykter”. Tror onkel Åge har misforstått litt her når han har hengt opp fire bilder av de fire visemenn 😀

Her er han som spiller onkel Åge i vår juleforstilling 🙂

26.11.2014 kjørte jeg den blå abyssinerhannkatten Ozzcar hjem til Umeå. Da jeg kom frem til Umeå om ettermiddagen fikk jeg servert kjempegod middag av min abyssinervenninninne Anna 🙂

Her er oppskriften (på svensk), og det smakte kjempegodt 🙂

Ingen advent uten adventsduk og adventspynt 🙂 Jeg elsker advent og førjulstid <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “BILDER TATT 26.11 – 28.11.2014 :)

 1. Fine bilder 🙂 Den middagen så godt ut ja. Så deg på TV med koret ditt på fredagen, og jammen dukket ikke du og den røde jakken din opp noen ganger på skjermen på søndag også 🙂 Du så litt forskremt ut ja 😀

  Ha en fin kveld videre 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Den middagen var kjempegod, og jeg har lyst til å prøve og lage den en gang.

   He, he, he 😀 Det har jeg hørt flere som har sagt at de gjorde ja. Var ikke helt det jeg tenkte da jeg gikk inn i kirka for å fotografere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Pur, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Joy: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte innlegget mitt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag, og en kjempefin og god advent videre 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Jeg elsker å pynte opp til advent, og det er jo så kjempekoselig 🙂 Jeg elsker adventstiden <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 2. vi har bare pynta ute med lys. er litt treg i år med slik advent og julepynting, men vi får ta weekend til hjelp så skal du se at det blir vel litt ordnings her i heimen oxo…
  ha en flott dag videre 🙂

  • Råholtkees: Det er jo så kjempekoselig å pynte opp til advent, og jeg tror vi trenger disse kjempefine julelysene nå i mørketiden. Tenk på det at solen snur søndag om en uke, og allerede i januar ser vi at solen er kommet høyere på himmelen 🙂 Kjempeherlig å tenke på 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 3. Fine bilde snuppa mi;)) Og det er kost å pynte opp til advent. Det har jeg også gjort. Vi har hengt opp juletrelys på det treet i hagen som vi alltid bruker å ha juletrelys på. Og vi har julelys på rekkverket på verandaen;)) I går laget vi pepperkaker og krumkaker. Jeg gleder meg til jul;)) Vi reiser opp til Trondheim 2.juledag. Og da blir vi i Trondheim til 1.januar. Gleder meg til å treffe deg i mellomjula;))

  Ha en fin mandag;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Hverdagen har innhentet oss etter en herlig sommerferie;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine, og det motiverer meg til å fortsette å ta flere bilder som jeg deler med dere på facebook, instagram og blogg 🙂

   Jeg elsker å pynte opp til advent, og jeg koser meg kjempemasse i adventstiden 🙂 Selv skal jeg begynne å bake over helgen.

   Gleder meg kjempemasse til å treffe deg i romjula 🙂 Ikke minst gleder jeg meg kjempemasse til vennetreffet vi skal ha 5.juledag 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag vennen min 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Enn at det e advent no da. Æg ælsak den her førjulstida <3 Det e så koselig å hør på julemusikk og kjøpe julegava.

  Fine bilda som alltid du lægg ut på bloggen din 🙂 Æg kosa mæg kvar gang.

  Ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Ja advent er ei kjempeherlig tid, og jeg storkoser meg. Har gjort så kjempemasse koselig og artig nå i adventstiden her, og til helgen skal vi på julebord gjennom jobben til mannen min.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge