NYE PUSEBILDER AV PUSETRIOEN <3 :)

250115_aros_piano2Godgutten Aros sitter staselig på pianoet 🙂

290115_aros_piano4Godpuseprinsen Aros <3 🙂

260115_nadina_microboelgeovn2“Her på microbølgeovnen kan jeg stå, for det er ikke kjøkkenbenken!” 🙂 Godpusejenta oppe på microbølgeovnen 🙂

250115_nadina_pute3Godpusedronninga koser seg og slapper av på puta <3 🙂

210115_dixie_spisebord5Når jeg sitter ved PC’n så kommer alltid en av kattene og legger seg på bordet ved siden av meg. Her er det godpusejenta Dixie Rose som holder matmor med selskap 🙂

250115_dixie3Godpuseprinsessa Dixie Rose slapper av på spisebordet mens matmor jobber på PC’n 🙂

250115_nadina_dixie2Småjentene Nadina (mamma) og datteren Dixie Rose 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “NYE PUSEBILDER AV PUSETRIOEN <3 :)

  1. Herregud så herlige bilder av søtnosene dine;)) Jeg elsker bilene du tar av dem. Og du er blitt mye flinkere å ta bilder av kattene enn du var før snuppa;)) Jeg synes det bildet hvor Nadina og Dixie ligger sammen var råfint.

    Ha en fin kveld videre;))

    Stooor klem fra Else Marit
    Ofmariel recently posted..Godt nytt år;))My Profile

    • Ofmariel: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte bildene 🙂 Setter alltid pris på slike kjempefine tilbakemeldinger, for det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere som følger meg på blogg, instagram, snap og facebook 🙂

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

    • Diva Andrea: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Ja de er ganske typete, selv om de er elegante.

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  2. Jeg er enig med Ofmariel og Diva Andrea at bildene dine er virkelig fine 🙂 Det er fryd for øyet å se bilder av kattene. Jeg koser meg hver gang du deler bilder med oss på facbook, instagram eller blogg 🙂

    Du får en fin og god natt 🙂

    Godklem fra Irene

    • Irene: Tusen tak for det! Kjempekoselig at du også likte bildene mine, og du aner ikke hvor det motiverer meg til til å fortsette å bilder. Jeg elsker jo å ta bilder som jeg bruker på facebook snapchat, blogg og instagram.

      Det kommer flere bilder, og det skal du være sikker på 🙂

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  3. Nok en gang har du lagt ut råfine bilder av Aros, Dixie og Nadina 🙂 Jeg er småforelsket i Aros jeg da. Han er en goding som jeg falt pladask for første gang jeg så ham 🙂 Jeg liker også uttrykket som Nadina har i fjeset. Det er et uttrykk som gjør at jeg når jeg ser henne sperrer øynene opp, og synes at hun ser streng ut.

    Fin fredag til deg og dine 🙂

    Klem, klem fra Mona
    Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

    • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Kjempekoselig at du liker bildene jeg har delt på bloggen av kattene mine. Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene du og de andre gir meg, for det gir meg stor motivasjon 🙂

      Det er mange som blir begeistret for Aros når de treffer ham, og han er bare kjempegod og kosete mot alle <3 🙂 Nadina får høre at hun har en bestemt look, men det kommer pga fargen hun har ansiktet.

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  4. Kerr knallfine bilda 🙂 Æg e heilt førælska. Æg veit at æg ska ha mæg dyr når æg får kjøpt mæg større leilighet. Æg elska både hund og katt. Mamma og pappa hadd hund da æg voks opp og bæstemor og bæstefar hadd katta på gården dæm hadd. Pelsen te kattan din ser så silkeaktig ut. E den det?

    Æg håpa at du får ei fin hælg 🙂

    Bloggklæm fra mæg

    • Siri Elise: Tusen takk for det, og tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding på bildene 🙂 Det anbefaler jeg deg, for katter gir mye glede i hverdagen. I tillegg er det mye lettere med katt enn med hund.

      Ja de har en silkepels. Det har du helt rett i.

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

    • Joy: Tusen takk for det, og tusen takk for kjempekoselig kommentar om kattene mine 🙂

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

  5. Veldig nydelige bilder av de tre pelskledde elsklingene dine;=) Jammen har Dixie og Nadina super ticking og farge. Det vistes veldig godt på ditt siste bilde hvor de ligger sammen.

    Dixie ser veldig lur ut, Nadina har et bestemt uttrykk og Aros ser avslappet ut. De har hvert sitt uttrykk alle tre, og det er fascinerende;=)

    Håper du får en fin og god helg søte deg Torilvennen;=)

    Stor og varm klem fra Catzy
    Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

    • Catzy: Tusen takk for det, og tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding vennen! Ja de har kjempefin farge begge to, men det eneste minuset er at Nadina skulle hatt litt kortere pels.

      Du har helt rett. Dixie er ei lita lur kattejente som vet å spille uskyldig. Nadina er den av småjentene som er bestemt, og hun er den som er mest selvstendig. Aros er den som ikke bryr seg om så mye så lenge han får kos og oppmerksomhet har han det bra 🙂

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

    • Åse Helen: Tusen takk for det, og tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja det er innekatter, og det går kjempebra. Vi har netting på verandaen vår, slik at de kan gå inn og ut når været tillater det. Nå som det er kaldt og vinter vil de ikke ut. De har ikke pels til å være ute heller.

      Det er kjempelurt med egen katteluke slik at han kan gå inn og ut som han vil 🙂 Elsker svarte katter, og synes de er kjempefine 🙂

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr fra Toril og kattene

  6. Når skal du Toril K slutte med og hjernevakse Synskepggy? Alle sammen vet godt at det er du Toril K som står bak at Synskpeggy skriver blogg innleggene som er myntet på Lovlulu.

    Fælere kvinne menneske enn deg Toril K skal du lete lenge etter. Du bruker Synskepggy som en brikke i ditt skitne spill. Du burde ha brukt tiden sin på og kvitte seg med flesket ditt enn og sitte på nettet til alle døgnets tider og drive med faenskap mot Lovelulu og Inger J. Det er du Toril K som driver med ondskap og djevelskap mot de Lovelulu og Inger J som er uskyldig. Du burde skamme seg. Tror du ikke at vi vet at du mishandler kattene dine? Det er noen som kjenner deg som har bekreftet det.

    Alt slår tilbake på deg en dag og det er på tide du får smake din egen medisin nå. Et besøk av mattilsyne hadde vært på sin plass. Det kan tenkes at noen vil få besøk om noen dager.

    Husk at karma slår tilbake mot deg selv. Den dagen kommer alle bloggere som har avslørt faenskapet og det skitne spillet ditt til og kose seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge