Get Adobe Flash player

JER ER MED I ET PAR TOVEDE VOTTER PÅ BLOGGEN TIL MYRTE :)

Jeg er med i en trekning om et par kjempefine tovede votter hos bloggeren Myrte!:)
 
 
Les hennes kjempeflotte blogg for nærmere informasjon: http://myrteblogg.blogspot.com/2010/10/give-away-hos-myrteblogg.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “JER ER MED I ET PAR TOVEDE VOTTER PÅ BLOGGEN TIL MYRTE :)”

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats