HVILKE ONDSKAPSFULLE MENNESKER FÅR SEG TIL Å SKYTE EN KATT MED HAGLE?

Jeg sitter med gråten i halsen når jeg leser slike nyhetsartikler som denne under:

 
 
http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/byneset-leinstrand/article1537309.ece
 
 
Hvordan er det mulig spør jeg? Jeg kjenner jeg blir fly hakke forbanna når jeg leser slike nyhetsoppslag! Hva er det som får folk til å mishandle en katt på denne måten? Skyte en katt med hagl? Slike folk kan ikke ha et eneste fnugg av empati og samvittighet for de små stakkars forsvarsløse dyrene som ikke har gjort noe galt! Det finnes overhodet ingen unnskyldning for slik bestialsk og ondskapsfull handling, og en slik handling er og blir utilgivelig i mine øyne!
 
 
Jeg tenker på de store smertene stakkars Prikken må ha etter den bestialske mishandlingen han ble utsatt for! Jeg tror de som mishandler katter på denne måten må ha en voldsom agresjon inne i seg. Det er ingen oppegående og normale mennesker som kan finne på å gjøre noe slikt!
 
 
Den/de som skjøt stakkars Prikken burde blitt anmeldt på flekken! Håper de finner den/de skyldige som skjøt ham!
 
 
Jeg vet ikke hvordan jeg hadde reagert hvis noen hadde utsatt noen av mine katter for en slik mishandling! Husker da vår huskatt Svartfot var 1 år gammel. Den gangen var han utekatt, og i nabolaget bodde det noen gutter i 10 – 12 års alderen. Jeg oppdaget at de drev og ertet Svartfot ved å stikke ham med en en pinne! Da jeg oppdaget det ble jeg så sint på ungene, og jeg spurte dem rett ut om de hadde likt hvis noen drev og stakk dem med en pinne. De ble kjempespake og gikk sin vei!
 
 
På meg virker det som om det blir mer og mer av slike fæle dyremishandlingssaker, men hva er det som driver folk til å utføre slike handlinger? Ren og skjær ondsakp vil jeg si! Kanskje noen av de som mishandler katter også sliter med sinne og agresjon, og tar det ut på en stakkars forsvarsløs katt! Dette blir bare spekulasjoner, men jeg engasjerer meg i kampen for katters rettferdighet!
 
 
Noen som utfører slike overgrep mot katter vil nok kanskje unnskylde seg med å si: “Det er jo bare en katt!” En slik unnskyldning holder ikke mål i det hele tatt, og det er den dummeste unnskyldningen jeg hører! Det er ikke bare en katt! En katt (uansett rase) er et likestilt levende individ med hunder! Folk sitt syn på katter, og da særlig synet på huskatter endres!Flere av slike mishandlingssaker mot katter er blitt utført av ubetenksomme ungdommer! Dette har det stått om i avisene! I fjor sommer var det en episode i Trøndelag hvor noen ungdommer satt og grillet. De fant ut at de helte tennvæske og tente på en forbipasserende katt som gikk for dem. Katten fikk selvsagt store brannskader, men den berget livet! I denne saken snakker vi om ungdommer som ikke eier et fnugg av oppdragelse! Det er foreldrenes ansvar å lære ungene sine hvordan man skal behandle dyr! Dette var en ungdomsgjeng, og de hadde sikkert drukket litt alkohol også, men det finnes ingenunnskyldning for å helle tennvæske og tenne på katten for det! Ungdommene ble selvsagt tatt for ugjerningen sin, men hva slags straff de fikk vet jeg ikke. Heldigvis var det vitner som hadde observert denne ugjerningen, og det førte til at ungdommene ble tatt!
 
 
Det er kjempesynd at politiet dessverre ikke har ressurser til å gjøre noe med slike saker når de får inn en anmeldelse i en dyremishandlingssak!
 
 
Nå er det på tide at politikerne i Norge gjør noe bedre rettighetene til dyrene, for det er alt for mange uansvarlige dyreeiere som ikkeskulle fått lov til å ha dyr! De som utsetter katter for slik mishandling skulle blitt fratatt retten til å ha dyr selv! Det skulle vært et strafferegister for dyrevernssaker! En ting er sikkert! Straffen for den/de som blir tatt i dyremishandling burde blitt mye strengere slik at det svir langt inn i sjelen!
 
 
Jeg reagerer med avsky når jeg leser slike nyhetsartikler om at en katt/dyr generellt har blitt utsatt for grov og stygg mishandling!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 thoughts on “HVILKE ONDSKAPSFULLE MENNESKER FÅR SEG TIL Å SKYTE EN KATT MED HAGLE?

 1. Huff og huff… Jeg er så enig. Det er helt forferdelig at slikt skjer.

  Jeg leste "hjem kjære hjem", en raport om hjemløse dyr i norge fra dyrebeskyttelsen, og det er visst veldig mange katter som blir utsatt for mishandling rundt omkring i Norge. De som er hjemløs er spesiellt utsatt stod det.

  De som mishandler dyr er syke i hodet. Mangler empati og fortjerner fengselstraff. Leste for ikke så lenge siden om et piggsvin som var blitt tent på med bensin. Jeg ble sååååå sint at jeg holdte på å hoppe i taket. Hender jeg ser piggsvin som går i gatene her på kveldene midt i byen. Tenker ofte da på hvor utsatt de egentlig er. Jeg hater virkelig folk som er slemme med dyr. Ha en fin kveld! Klem (",)

 2. Det kan du jammen spørre om. Jeg får vondt langt inn i sjelen når jeg leste dette. Må si meg helt enig med smej at de som mishandler dyr er syke i hodet, og de mangler empati og samvittighet. De fortjener også en streng fengselsstraff så det svir!

  Hver gang jeg leser om dyr som er blitt mishandlet blir jeg så sint. De som mishandler dyr er og blir ondskapsfulle!

  Viktig tema du tar opp i bloggen din!

  Du får ha en fin dag.

  Bloggklem fra Grynet

 3. Fy f…. i h…. (sensur av alt for stygge ord)! Hvor gale går det an at folk kan være? Det er jo rene galskapen! Jeg skjønner ikke hvordan folk får seg til å behandle dyrene så sjofelt! Det er over min fatteevne!

  Dyremishandlere er regelrett onde mennesker som skulle hatt samme behandling selv!

  Dette var trist å lese, og jeg finner ikke ord!

  Ønsker deg en fin kveld videre.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

 4. Var nettopp på Dyrebeskyttelsens side og leste om katten som ble skutt på. Helt grusomt hva enkelt gjør. Får tårer i øynene.

  Mannen min unngår bevisst å lese om slike saker og jeg får heller ikke fortelle han om dem.

  Norge bør få Dyrepoliti snart.

  Ønsker deg en god helg 🙂
  Bloggklem Gro

 5. Nå kjenner jeg at jeg er sint at jeg koker her! Hjerterått er min konklusjon! Mennesker som gjør dyr så vondt skulle fått smake samme behandling selv!

  Hjertet mitt gråter smuldres opp i biter av tristhet bare ved å tenke på hva den stakkars katten måtte lide!

  Norge må få dyrepoliti! Jeg er helt enig!

 6. Annmi: Det gjør mitt hjerte også, og det er kjempetrist å vite at mange er så ondskapsfulle at de mishandler forsvarsløse dyr som ikke har gjort noe vondt!

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

  Kram från Toril och kattene

 7. Smej: Det er kjempetrist at det er slik. Dyr er og blir likestilt med mennesker, for de føler og tenker de også akkurat som oss!

  Jeg skjønner ikke hva som feiler slike folk som mishandler stakkars små forsvarsløse dyr! De mangler empati og samvittighet, og kanskje en del har store problemer med agresjon og sinne!

  Ja, en streng fengselsstraff hadde vært på sin plass! Et dyr er jo et liv det også!

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

  Klem fra Toril

 8. Grynet: Ja, folk som mishandler dyr er og blir syke i hodet, og det eier over hodet ikke empati og samvittighet!

  Jeg også blir så sint at jeg gråter når jeg leser om stakkars små forsvarsløse dyr som som blir mishandlet!

  Noe må gjøres, og vi trenger så absolutt et dyrepoliti i Norge!

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

  Bloggklem fra Toril

 9. Mona Elisabeth: Bare få det ut du! Jeg skjønner at du blir sint, for det blir jeg også når jeg leser om stakkars små forsvarsløse dyr som blir brutalt mishandlet av mennesker som er syke i hodet, tom for emapti og samvittighet!

  Når jeg leser slike nyheter blir jeg så sint at jeg gråter!

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

  Stor klem fra Toril

 10. Gro: Ja, det er kjempetrist, og kjempegrusomt!:( Folk som gjør slike ugjerninger er jo totalt blottet for empati og samvittighet!:( De må være syke i hodet!

  Ja, så absolutt! Norge må få dyrepoliti snart! Her må politikerne gjøre noe!

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

  Bloggklem fra Toril

 11. Sol-Måne: Ja, det er kjempetrist, og jeg blir så sint at jeg gråter når jeg leser slike nyheter om små forsvarsløse dyr som blir brutalt mishandlet!

  De må være syke i hodet, og totalt blottet for alt som heter emapti og samvittihet!

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

  Kram från Toril och kattene

 12. Catzy: Når jeg leser slike nyheter blir jeg så sint at jeg gråter! De som utfører slike ondskapsfulle handlinger er totalt blottet for empati og samvittighet, og de må være syke i hodet!

  Noe må gjøres, og politikerne må få øynene opp for at et dyrepoliti er en sterk nødvendighet her i Norge!

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

  Stor klem fra Toril

 13. Fy faen. Jeg legger ikke to pinner i kors og mener folk som mishandler dyr er syke i hodene sine og trenger seriøst hjelp! Hadde jeg hatt et digert hus hadde jeg tatt til meg katter som trenger hjelp.

  Dyrepoliti i Norge er en absolutt nødvendighet!

  Bloggklem fra Linn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge