7 thoughts on “ORD TIL ETTERTANKE! (Videoblogg)

 1. Enig. Folk kan passe på seg selv og slutte å blande seg i andre bloggere. =) Det er nok problemer som det er i verden enn at folk skal gå rundt å leke bloggpoliti og bry seg med bagateller;) Ha en kjempe fin dag!:-)

 2. Absolutt enig med deg! Der fikk du sagt det! Smej sitt begrep bloggpoliti var et genialt begrep. Du vet at slike bloggpoliti tror de er "feilfrie" selv.

  Hva pokker har andre med hva slags bilder du, jeg eller andre bloggere legger ut på våre profiler? De har ingenting å blande seg i hva slags bilder andre bloggere legger ut. Jeg husker den bloggen hvor bloggeren skrev det du referer til. Ingen skal stå til ansvar for noe vi selv foretar oss på våre egne blogger.

  Hvis noen ønsker å shoute blogginnlegg er det bare den bloggeren sin egen sak. Det er din egen buisness om du velger å gjøre det.

  Det er idiotisk å holde på å leke bloggpoilti og dobbletmoralist! De skyter seg selv fort i foten.

  Ha en fin ettermiddag.

  Stoooooor klem fra Mona Elisabeth

 3. Jeg skjønner ikke vitsen med at andre bloggere skal blande seg i hvilke bilder andre bloggere legger ut på sine blogger. Det verste er at de selv har store problemer, og de bør først og fremst feie for egen dør. Som jeg misliker slike falske mennesker.

  Du skal ikke stå til ansvar for noen andre bloggere, og slett ikke noen du ikke kjenner en gang. Jeg kjenner jeg blir provosert over å høre det du forteller. Aner meg hvem det dreier seg om, desto enda verre!

  Fin videoblogg:)

  Du får ha en fin fredag.

  Stor klem Irenesola

 4. Bra videoblogg, vennen min! Du peker på noe som er uhyre viktig, og som jeg også har irritert meg grønn på.

  Hva pokker har andre visse bloggere med å blande seg i hva andre bloggere legger ut av bilder på sine blogger og evt. hjemmesider!

  Nei, du skal IKKE stå til rette for NOEN blogger som IKKE kjenner for hvilke bilder du legger ut på bloggen din, og om du har innhentet tillatelse for å legge ut bilder av dem!

  Akk o ve! Jeg husker meget godt det innlegget du forteller om!

  Disse bloggpolitiene som flere kaller dem har store fritidspoblemer, og det som er verst er at de selv er noen STORE dobbeltmoralister! De leter med lupe etter feiltrinn hos andre bloggere, og det verste er at disse bloggpolitiene har mer enn nok svin på skogen som de selv IKKE ser.

  Ha en fin søndag, vennen.

  Stor klem fra Catzy

 5. Flott dagens moral 🙂
  Kan bare føye meg til hva de andre før meg har sagt og være enig.
  Du er en tøff dame, kjempebra at du sier ifra.
  Så får en bare håpe at det synker inn hos vedkommende.

  Ønsker deg en koselig 1.desember i dag
  Bloggklem Gro 🙂

 6. Der fikk du sagt det, og det er supert du sier så klart i fra! Du er da et voksent menneske som bestemmer selv hva du gjør på din egen blogg, og nei du skal ikke stå til rette for en et menneske som ikke kjenner deg! Den bloggeren du forteller om har ingen verdens ting med å blande seg i hvem du legger ut bilder av på din blogg!

  Jeg lo godt da du fortalte på videobloggen din om at bloggeren hang seg opp i at andre bloggere shouter innlegg, og selv shoutet innlegget sitt. Hvis det er et problem for denne bloggeren at bloggere som denne bloggeren ikke liker shouter sine innlegg bør bloggeren lukke øynene for de bloggerne. Det skader ikke bloggeren at andre bloggere shouter i det hele tatt!

  Jeg blir opprørt og sint på dine vegne, og jeg forstår godt at du er frustrert og oppgitt.

  Legg ut de bildene du vil på bloggen din du, og ikke bry deg om at bloggeren kommer med slike utsagn på bloggen sin! Slike utsagn som det bloggeren kom med kommer av alt for mye fritid, og for mye energi på å ergre seg over at du ikke lar deg knekke!

  Bloggklem fra Grynet

 7. Jeg skjønner din irritasjon, vennen. Bra du tar det opp slik du gjør. Og det er på tide! Det er mye derfor jeg har mistet lysten til å blogge. Jævlig irriterende når visse bloggere tror de er mye bedre enn andre.

  Fy flate. Jeg husker innlegget hvor den bloggeren skrev innelgget som var myntet på deg om at du la ut bilder fra en nyttårsfest i katteklubben din. Og det som provoserte mest med det innlegget var at bloggeren kom med løse trusler om at hun kjente flere mennesker på bildene dine. Herre Gud hvor patetisk! For pokkker er det bare din egen sak hva du legger ut av bilder på bloggen din. Er det en blogger du ikke skal stå skolerett for er det henne. Det er unødvendig å være bloggpoliti for andre bloggere. Om du har tillatelse til å legge ut bilder av folk på din blogg eller hjemmeside er det noe ingen andre bloggere har noe med.

  Er det mulig spør jeg. Huff så fæl du er som shouter innlegg;)) Hehe;)) Jeg lo så jeg ristet når du forteller på videobloggen din om at bloggeren selv shoutet innlegget.

  Tommelen opp for innlegget ditt vennen.

  Stor klem fra Ofmariel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge