PÅSKEOPPDATERING MED LUNGEBETENNELSE OG KATTEUTSTILLING!

God påske til alle blogglesere og bloggvenner! Jeg håper dere har hatt en kjempefin påske? 
 
 
Selv har jeg vært syk i påska. Fredag 27.03.2015 måtte jeg til legen, fordi jeg var tungpustet, og det pep i brystet. Alt var et ork, og jeg ble helt utslitt bare å gå fra stua til kjøkkenet. Dagene før hadde jeg litt småfeber, og frøs. Jeg kjente igjen symptomene fra da jeg hadde innkapslet lungebetennelse i oktober 2014, og jeg skjønte det var det samme igjen. 
 
 
Hos legen viste CRP at jeg hadde betennelse i kroppen, og det var innkapslet lungebetennelse. Fikk en 10 dagers kur med pencelin. Hei, og god påske 🙂
 
 

Medisinen min.

 
 
28.03 – 29.03.2015 var det duket for Trønderkatten sin utstilling i Autronicahallen i Trondheim, og jeg skulle ha med Nadina på utstillingen siden hun hadde tre cert igjen til å få sin Supreme Championtittel. Jeg bestemte meg for at jeg skulle ta det helt med ro på utstillingen, for formen var ikke noe særlig å skryte av. Min gode abyssinervenninne Anna fra Umeå skulle også komme på utstillingen med to av sine abyssinere, og jeg gledet meg kjempemasse til å treffe henne igjen. 
 
 
Jeg kom meg på utstillingen lørdag 28.03.2015. Her skal dere få se noen bilder fra utstillingen: 
 
 

Nadina slapper av i utstillingsburet sitt 🙂

 
 

Bilde av Nadina tatt før hun skulle til sin grunnbedømmelse 🙂 Bildet er tatt av Maria Westling som er utdannet fotograf. Dere kan besøke hjemmesiden til Maria her: http://www.wmartphoto.se

 
 

Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse hos dommer Henry Hornell. Lørdag 28.03.2015 fikk Nadina sitt 9. CACS-cert 🙂 Bildet er tatt av Maria Westling som er utdannet fotograf. Dere kan besøke hjemmesiden til Maria her: http://www.wmartphoto.se

 
 

Den kjempefine cert-sløyfen som Nadina fikk 🙂

 
 

Nadina ble også NOM (dommerens beste) til panelet lørdag 28.03.2015, og her er den kjempefin NOM-pokalen som Nadina fikk 🙂

 
 
Jeg kjente da utstillingsdagen nærmet seg slutten at jeg holdt på å få feber, men da jeg kom hjem fant jeg fort frem putene og dyna og la meg på sofaen. Feberen min steg, og jeg ble i dårligere form. Litt ut på natten natt til søndag 29.03.2015 hadde jeg 40 i feber.
 
 
Søndags morgen var jeg slett ikke i form til å dra på utstillingen. Den beste plassen jeg kunne holde meg var i senga!

Mannen min hadde også lovt seg bort for å hjelpe sin bror med en parafintank. Dette hadde han avtalt tidligere i uka før jeg ble syk. 
 
 
Jeg spurte min abyssinervennine Anna om hun kunne være så snill å passe på Nadina på utstillingen for meg, og det var hun kjempesnill å si ja til <3 🙂 Jeg er kjempetakknemlig for at Anna stilte opp og hjalp meg med å passe Nadina på utstillingen. Det gikk kjempebra med Nadina på utstillingen søndag 29.03.2015 🙂 Hun fikk sitt 10. CACS-cert, og hun ble nok en gang NOM (dommerens beste til panelet) 🙂 
 
 
Nå har Nadina ett cert igjen, og da blir hun Supreme Champion. Det er den høyeste tittelen hun kan få som fertil. Håpet er at hun kan ta tittelen sin i Østersund på Storsjökatten sin utstilling i slutten av april. 

 
 
Jeg lå med feber hele søndag også, og jeg sov for det meste. Mandag 30.03.2015 hadde jeg også feber, men ikke så mye. 

Tirsdag 31.03.2015 var den første dagen jeg var feberfri, men 3 dager med feber kjennes på kroppen. 
 
 
Jeg har snakket med tre av de jeg kjenner som selv har hatt innkapslet lungebetennelse, og de anbefaler meg på det sterkeste å holde meg rolig og innendørs til ett par dager etter jeg er ferdig med pencelinen. De forteller at det er lett å få ettersykdommer. 
 
 
Jeg har kjempelyst til å ut å gå tur, men det venter jeg med til jeg er ferdig med pencelinkuren. 
 
 
Egentlig skulle jeg ha vært med mannen min hjem til Grong, men formen og fornuften vant denne gangen, og jeg holdt meg hjemme. Ikke har jeg noe å gjøre der når jeg er slapp. Mannen min reiste nordover onsdag 01.04.2015. Selv har jeg bare slappet av, tatt det med ro, lest blader, lest bøker, strikket, hørt på musikk, sett på TV og kost masse med kattene <3 🙂
 
 
Vi har hatt ett fint og greit påskevær hos oss. Det kom litt snø i går på morgenen, men snøen la seg ikke. 
 
 

 Et nytt par med dobbeltstrikkede grytekluter ferdigstrikket 🙂 

 
 

Falt for dette påskelyset her, og bare måtte kjøpe det 🙂 

 
 
Nå sitter jeg og ser på krimserien “Foyle” på NRK 1. Det er en spennende serie. 
 
 
Jeg ønsker alle sammen en fortsatt kjempefin og god påske <3 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “PÅSKEOPPDATERING MED LUNGEBETENNELSE OG KATTEUTSTILLING!

 1. Gratulerer med utstillingen. Så gøy at Nadina kom videre slik at hun får den fine utmerkelsen. Ta det med ro og vent med turen til du er frisk. Naturen forsvinner ikke og for hver dag som går, blir det varmere (håper jo på det da…) Ønsker deg God Bedring og en fortsatt God Påske §:o)
  Moffeliten recently posted..Moffelitens vei til vellykket hjortestekMy Profile

  • Moffeliten: Tusen takk for det! Jeg er kjempeglad for at Nadina fikk sine cert, og kjempeglad for at hun ble NOM (dommerens beste). Det er jo certene vi reiser for når vi er på utstillinger, og alt det andre er bare en bonus 🙂

   Du har helt rett. Jeg tar det helt med ro, og jeg må være forsiktig også noen dager etter at jeg er ferdig med pencelinkuren. Nei naturen forsvinner ikke 😀 Akkurat nå regner det her, men vi har hatt det kjempefint i mars når det gjelder været 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Grattis med supre utstillingsresultater på søte Nadina. Og så fine bilder fra utstillingen. Nompokalen Nadina fikk var stilig;)) Det blir artig at hun er så nær målet om en gjev tittel;)) Jeg skal krysse alt jeg har for at hun får tittelen sin.

  Stakkars deg som er blitt syk da. Også nå da når det er påskeferie. Bra at formen din er bedre. Du gjorde lurt i å bli hjemme å slappe av. Jeg har hatt lungebetennelse en gang da jeg gikk på gymnaset. Fytti rakkern så dårlig jeg var. Jeg vet akkurat hvordan du har det. Du blir slapp av medisinen. Og pencelinen gjør at du får nedsatt immunforsvar.

  Vi har hatt herlig vær hos oss med sol. Og det har vært skikkelig påskestemning. Vi har fått vært på ski to dager i påska. Og da var vi i Nordmarka. Vi var ikke alene.

  Ha fin påske du også;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Voksne kranglefanter i 40 – 55 års alderen på blogg…. Pinlig.My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det Ofmarielvennen! Det var kjempegøy at hun tok sine to cert, og i tillegg ble NOM begge dagene, for jeg hadde ikke turt å håpe på NOM til henne. Dommerne er imponert over den intense fargen hennes, og det får hun poeng for når det gjelder utvelgelse til panelet 🙂

   Det var kjedelig å bli syk, og når jeg kjente symptomene på at jeg ble tungpustet og kjempesliten da var det på tide å komme seg til legen fredagen før påske. Jeg er ferdig med pencelinen i kveld, og skal ta det med ro resten av uka her. Jeg vil ikke ha noen ettersykdommer nå!

   Det hørtes ut som om dere har hatt en kjempefin og god påske. Bildene dine på facebook og instagram var kjempefine, og kjempekoselig å se 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Joy: Tusen takk for det! Det var kjempegøy at hun fikk sine to cert, og i hvert fall kjempegøy at hun ble NOM (dommerens beste) til panelet begge dagene 🙂

   Er heldigvis bedre i pusten, og formen er bedre, men jeg er sliten og slapp pga pencelinen. Nå skal jeg ta det med ro ut uka her. Det er kjedelig, men helsa først. Må passe på å ikke presse lungene etter en lungebetennelse.

   Det var kjempekoselig at du likte gryteklutene mine 🙂 Nå skal jeg begynne å strikke grytekluter med katter. Det blir spennende 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

 3. God påske tel dæg, kattan din og mannen din. Æg håpe at du har hatt ei fin påske. I påska har æg vært heime. Vi har ikkje hytte så heile familien e heim. Æg syns det e koslig med heimepåske også 🙂 Vi har hatt fint påskevær hos oss og det har blitt nån fottura.

  Æg må få gratuler med resultatet på utstillinga førr katta di 🙂 Æg syns ho e fin <3

  Stakkars dæg som har vært syk. Det høres ikkje godt ut med lungebtennelse og det e æg glad førr æg ikkje har hatt. Æg håpe du e bedre no.

  Æg ønska dæg fortsatt god bedring og ei fin påske 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Selv om jeg har vært syk, har jeg hatt en kjempefin, koselig og avslappende påske 🙂 Har slappet av, lest, hørt på musikk, strikket, sett på TV og kost med kattene. Ja det er kjempekoselig med hjemmepåske, og siden min mor er skral i formen ønsker jeg å være i nærheten av henne når det er høytider og helligdager, for hun kan begynne år rote litt med hvilken dag det er. Det er også trygt for min mor å ha noen i byen hvis søsteren min og mannen hennes reiser bort. Da føler hun seg tryggere.

   Været hos oss har også vært helt ok. Lettskyet pent vær, litt nedbør av og til, og helt greit. Fint vær til å være syk i.

   Er heldigvis bedre nå for lungebetennelsen, men jeg er slapp og sliten pga pencelinen. Når jeg begynte å merke at jeg var slapp og sliten bare å gå fra stua til kjøkkenet skjønte jeg at det var innkapslet lungebetennelse, og crp viste også det. Nå er det bare å ta det med ro ut denne uka før jeg begynner å gå små turer igjen.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 4. God påske 🙂

  Huff og nei at du skulle bli syk i påska da, og med innkapslet lungebetennelse også. Jeg har hørt de som har hatt det blir så slapp og dårlig. Du må bare ta det med ro også etter noen dager etter at du er ferdig med medisinen, for det er lett å få tilbakefall. Immunforsvaret er nedsatt etter en kur med pencelin. Jeg skjønner det er kjedelig å ikke få kommet seg ut for å gå tur, men turer kan du gå senere. Du bør ikke presse lungene dine så kort tid etter lungebetennelsen. Vent med å gå tur til slutten av uken, og ikke gå fort. Gå en rolig gåtur i et par uker før du øker på.

  Fine bilder fra utstillingen. Vi tok turen innom utstillingen på søndag, og jeg skjønte ikke noe da jeg fant Nadina, men du var ikke å se. Fikk høre fra hun svenske damen som hadde abyssinere i bur i nærheten av Nadina at du var syk. Gratulerer med flotte resultater 🙂

  Vi reiste på hytta på søndags ettermiddag, og vi kom hjem i totiden i ettermidddag. Jeg skal på seinvakt i morgen, og synes det er godt å ha en dag hjemme til å rydde opp og vaske klær før jeg begynner på jobb.

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Det var ikke morsomt å bli syk i påska. Da jeg kjente symptomene på at jeg var fryktelig sliten bare fra å gå fra sofaen til kjøkkenet, var det på tide å komme seg til legen, og crp viste at det var lungebetennelse.

   Det var kjempegøy at Nadina fikk sine to cert, og kjempegøy at hun ble NOM (dommerens beste) til panelet 🙂 Åh nei! Søren at jeg ikke var der, men jeg var slett ikke i form til å dra på utstillingen. Søndag 29.03.2015 hadde jeg 40 i feber, og sov hele dagen.

   Husker da vi hadde hytte på Kvikne reiste vi alltid hjem 1.påskedag, fordi foreldrene mine ønsket å ha en dag hjemme for å rydde opp etter påska før de begynte på jobb. Jeg tror det er flere og flere som gjør det.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Gratulerer med Nadina sine fine resultater 🙂 Kjekt at hun nærmer seg å få tittelen sin. Kjekke og fine bilder fra utstillingen 🙂 Kommer du på utstillingen i Kristiansund i mai?

  I påska (fra skjærtorsdag til 1.påskedag) var vi på hytta vår i Halsa. Det var kjekt å være på hytta sammen familien, og vi koste oss på ski om dagene, og var sosiale med brett- og kortspill om kveldene. Ingenting er som å slappe av og koble ut fra hverdagens stress og mas på hytta, og jeg finner ro hver gang vi er der.

  God bedring til deg, og bli nå frisk <3

  Fin, fin ettermiddag til deg 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Det var kjempegøy at Nadina fikk sine cert, og ikke minst kjempegøy at hun ble NOM (dommerens beste) begge dagene 🙂 Nå er det certene som er det aller viktigste, men NOM osv er en kjempestor bonus 🙂

   Nei jeg skal ikke til Kristiansund i år. Jeg skal på utstilling i Lirak helgen før, og utstilling to helger på rad orker jeg ikke.

   Så kjempekoselig å være på hytta da 🙂 Husker selv når vi var på hytta vår i Mosvika og på Kvikne var det alltid avslappende og kjempekoselig å være der, og man glemte dagliglivets stress.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 6. Gratulerer med cert og NOM på utstillingen;=) Nadina er veldig fin, og blikket hennes er veldig intenst. Jeg håper hun greier å få sitt siste cert slik at hun blir SC. Veldig fine av Nadina fra utstillingen som fotografen har tatt, og den pokalen var nydelig;=) Det var noe annet enn det som vanligvis gis ut av pokaler.

  Åh nei! Lungebetennelse igjen? Jeg kan ikke annet enn å ønske deg god bedring. Bare vær forsiktig med å gå ut for tidlig. Ikke utsett for trekk, og ikke press deg for hardt. Jeg er enig med Moffeliten at du bør vente med å gå tur før du er helt frisk.

  I påske har vi vært på hytten sammen søsteren min og niesene mine. Det var veldig hyggelig, og vi koste oss;=) Være var fint alle dagene, og vi fikk kommet oss ut på ski hver dag;=) Barna var på slalom hver dag fra tidlig morgen til de stengte.

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Det var kjempegøy at hun fikk sine cert, og kjempegøy at hun ble NOM (dommerens beste) begge dagene. Hadde ikke turt å håpe på det 🙂 Begge dommerne skrøt av den intense fargen hennes og looken hennes. Jeg er helt enig. Disse pokalene var de fineste NOM-pokalene jeg noen gang har fått 🙂

   Jepp. Det var nok lungebetennelse ja. Kjente jo uka før påske at jeg var kjempesliten bare ved å gå fra sofaen til kjøkkenet, og da var det bare å komme seg til legen, og crp bekreftet betennelse.

   Er mye bedre nå, men er fremdeles slapp pga pencelinen. Nå skal jeg ta det med ro ut denne uka, for det er lett å få ettersykdommer. I tillegg skal jeg ikke presse lungene mine, for da kan jeg få nye runde, og det vil jeg ikke!

   Kjempekoselig at dere hadde det koselig på hytta til søsteren din og tantebarna dine 🙂 Kan tenke meg at de ville kjøre slalom. Det har jeg aldri prøvd før, for jeg har vært livredd fart, og redd for å ramle.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge