Get Adobe Flash player

JEG ELSKER VÅREN <3 :)

Et par dager nå har vi hatt godt vær med sol, og kjempeherlig vårstemning, og det har vært kjempeherlig 🙂 Det er som om alt våkner til liv igjen, blomstrer, trær, gresset, og ja til og med oss mennesker 🙂

Når det er surt og kaldt vær om vinteren ser man jo nesten ingen naboer, bortsett fra de man bor i samme hus som, og de nærmeste naboene. De fleste verandadører er lukket vinteren igjennom, med mindre man skal lufte ut da.

Så kommer våren, vi får fint vær med sol og varme. Verandadørene slås opp, og vi kommer alle ut fra vår vinterdvale 🙂 Hagearbeid og opprydding etter vinteren pågår for fullt, for alt skal gjøres klart til sommeren. Humøret til alle er på topp når våren er her 🙂

Til og med kattene livner til når våren kommer. Om vinteren ligger de stort sett og koser seg nært en av ovnene i leiligheten, men om våren og sommeren så koser de seg ute på katteverandaen. Katter har forresten like godt som oss mennesker å få D-vitaminer fra solen!

Jeg elsker våren og sommeren kjemphøyt, og jeg er så absolutt et vår- og sommermenneske 🙂 Det å ta seg en tur til byen er også kjempekoselig en godværsdag. Folk går i gatene og koser seg, og det er kjempeherlig og god stemning 🙂

April måned har vært en kald og gufsen måned med mye regn og surt vær. Takket være en mild og fin mars måned har våren kommet langt i år. Det er grønt på alle busker og trær, og vårblomstene står så fint i hagene rundt om 🙂

Etter lungebetennelsen jeg hadde i påsken og to pencelinkurer har jeg nå begynt å gå turer på 30 minutter 3-4 ganger i uka, og det er kjempeherlig 🙂 Det var tungt å komme seg i gang med opptreningen, men det går fremover med opptreningen. Jeg presser meg ikke hardt, men det viktigste er å få kommet seg ut for å få mosjon, og for å røre på kroppen. Det er kjempegodt med en trimtur som avbrekk når jeg øver på fløyta 🙂 Da får jeg koblet av, og tømt hjernen min.

Ukens korøvelser er unnagjort. Nå er det øving for alle penger til sangerstevne på Oppdal i juni, og det gleder jeg meg til 🙂 Sangerstevnet er lokalt for hvert distrikt innen for Norges Korforbund. Det er hvert enkelt kor som søker om å arrangere sangerstevnet. I år er det et kor på Oppdal som skal arrangere 🙂

Sangerstevnet foregår hvert andre år. Selv synes jeg det er for sjeldent. Bare for inntil noen få år siden ble sangerstevnet arrangert hvert år. Grunnen til at de valgte å ha det annet hvert år, var fordi at korene selv det ene året kan finne på aktiviteter selv som eventuelt å reise på en tur, eller delta på et landsangerstevne.

En sangerstevnehelg begynner gjerne med innkvartering når man ankommer stedet på fredagskveld, og om fredagskvelden er det gjerne en midnattskonsert. Lørdagene begynner man først med defilering etterfulgt av offisiell åpning. Deretter går det slag i slag med ulike konserter. Man kan velge å synge på kirkekonsert, og man kan synge på det man kaller en verdslig konsert i f.eks. i en aula, ett samfunnshus osv. Noen kor velger begge deler. I tillegg synger korene på ulike steder som f.eks. på et kjøpesenter, et sykehjem osv. Om lørdagskveldene pleier det å være sangerfest med middag og dans senere på kvelden.

Søndagene er det gjerne to konserter, en kirkekonsert og en verdslig konsert. Deretter blir sangerstevnet offisielt avsluttet, og man overleverer stafettpinnen videre til det koret som skal ha sangerstevnet om to år.

Til helgen som kommer er det katteutstilling på Jessheim, og jeg gleder meg kjempemasse. det skal bli kjempekoselig å treffe mine kjære abyssinervenner som bor på Østlandet igjen, og andre rasekattvenner som jeg ikke ser så ofte 🙂

Vi er tre stk fra samme klubb som skal reise sammen nedover, og vi skal alle tre bo på i nærheten av Gardermoen. Jeg skal ha med småjentene Nadina og datteren Dixie. Jeg kjenner jeg har sommerfugler i magen til å reise på fredag 🙂

Jeg holder på å spille inn video nr.2 i min pianoopplæring: “Lær å spille piano på nettet”. Den videoen vil bli ferdig innspilt i morgen, og jeg kommer mest sannsynlig til publisere den på min youtubekanal i morgen kveld. Jeg har fått kjempemasse positive reaksjoner på at jeg gjør dette. Vær så snill kjære bloggvenner, lesere og facebookvenner å dele videoene videre. Det vil hjelpe kjempemasse 🙂

I kveld skal jeg på PR-kommitemøte i koret, og det er vårt første møte etter årsmøtet vi hadde i begynnelsen av mars. Det blir et kjempespennedne år vi har foran oss, og vi har en oppgaver når det gjelder PR å ta fatt på 🙂

Føler jeg er full av energi og godt humør. Det er så mye positivt i hverdagen, og jeg gleder meg over alt jeg har å gjøre 🙂 Deler noen bilder med dere som jeg har tatt fra turene mine, og håper dere liker dem 🙂

På mange trær er bladene blitt grønne og fine 🙂

Alt i naturen våkner til liv etter vinterdvalen 🙂

Det er ikke lang tid igjen før bladene på dette treet er sprunget ut 🙂

Viktig med skikkelig advarsel ja!

Det e mytji som kjæm fræm når snøen forsvinn! Hvis noen er kalde på føttene, eller mangler en stk. sokk, vet jeg hvor den andre ligger 🙂

Bilde av kveldshimmelen som jeg tok i går kveld før korøvelsen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Responses to “JEG ELSKER VÅREN <3 :)”

 • Irene:

  Koselig innlegg du har skrevet, og du sprer godt humør og positivitet med innleggene dine. Jeg blir i godt humør av å lese blogginnleggene dine, og se de flotte bildene du tar.

  Hi hi 😀 Har sokkene mine på føttene mine, og alle parene er inntakt 😀 Mannen i huset derimot er det større sjanse for mangler en sokk til parene sine 😉

  Du må ha en fortsatt fin onsdag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du sier det da, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂 Det motiverer meg kjempemasse 🙂

   Godt å vite at du har alle parene dine med sokker. Hør med mannen din du. He, he, he 😀 Så han finner ikke par når han skal ha på seg sokker nei 😉

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Å så glad jeg ble da jeg leste dette innlegget som oser av vår <3

  Det er gøy med slike stevner. En blir kjent med en masse nye mennesker og en få litt input og inspirasjon når gode "kolleger" møtes.

  Hvilke type musikk er det dere fremfører sånn til daglig. Er det klassisk, pop eller tradisjonell korsang? Jeg har sunget i barnekor og ungdomskor, men mimet for det meste da jeg har en litt gurglete stemme.

  Håper dere kommer til Bergen engang §:o)
  Moffeliten recently posted..Min ønskelisteMy Profile

  • Moffeliten: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Jeg elsker våren, og ikke minst ta vårbilder. Man hører jo fuglene kvitrer og synger, og alt spirer og gror. Trærne blir grønnere og grønnere for hver dag 🙂 Kjempeherlig 🙂

   Ja det er kjempegøy med slike stevner, og det er inspirerende å høre på andre kor. Husker da jeg var med på mitt første sangerstevne i 2004. Da stod alle kor med notepermen oppslått, men nå i dag så synger så og si alle kor uten noter. Korene som begeistrer mest, er de som kan å formidle. Det hadde vært kjempegøy 🙂 Kan nå foreslå det hvis det kommer et landssangerstevne i Bergensomrdået.

   I koret hvor mannen min og jeg er med synger vi aboslutt alt, klassisk, pop, 50-talls, 80-talls, ABBA, svenske slagere, musicals og av og til større verker.

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 • Siri Elise:

  Kerr kost innlægg du har skreve. Æg blir jo heilt i vårstemning av inlægget ditt 🙂 Våren e ei hærlig årstid. Det blomste og spire hos også men det e litt kaldt ennu.

  Kose bilda du har posta 🙂

  Ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Kjempekoselig du likte innlegget mitt og bildene 🙂 Blir jo inspirert nå som det er vår, og da finner jeg billedmotive som har vår i seg 🙂

   Trærne blir grønnere, og grønnere, og det er kjempeherlig 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 • joy:

  Ja, vi har hatt sol i de siste dagene og det føles godt på kroppen
  Jeg ser at du har mye du glede deg over ig det er kjempebra:)
  Jeg er glad for hver dag jeg får og alt den innebærer:)
  joy recently posted..A memorable goodbye!My Profile

  • Joy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Det har vært kjempefint hos oss i Trøndelag nå, men litt kjølig ennå i skyggen. Jeg er helt enig at våren føles kjempeherlig på kroppen 🙂

   Jeg også er kjempeglad for hver dag jeg får, og alt dagene innebærer 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 • Inspirerende og kjekt innlegg å lese, og fine bilder som gir vårstemning 🙂 Du er flink å fange de små øyeblikkene, og du er kreativ når du finner morsomme motiver som den sokken 😀

  Det er kjekt med vår, og jeg nyter dagene. Bortsett fra pollenallergien den plager meg, men jeg tar tabletter som demper allergien noe. Det er godt å få kjenne varmen fra solen igjen 🙂

  Fin, fin ettermiddag til deg 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen på innlegget og bildene 🙂 Jeg får stor inspirasjon om våren, og jeg elsker å ta bilder med vårlige motiver 🙂 He, he, he 😀 Når jeg så sokken lå der måtte jeg fotografere den, for folk kaster fra seg mye rart ute i naturen.

   Har pollenallergi jeg også, og tar medisin for det. Det hjelper meg.

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Våren er en deilig tid.

  Hehe, fine bilder og sokken er ikke min 😉

  Ha en fin dag 🙂
  lillja recently posted..Min opplevelse "Hos Naboen"!My Profile

  • Lillja: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Åh ja! Våren er en kjempeherlig tid, og det blir grønnere og grønnere ute for hver dag som går 🙂

   Det var godt å høre at en fot i Bergen ikke fryser 😉

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   PUrr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 • Råfine vårbilder snppa mi;)) Og for et koselig innlegg som oser av vår som Moffeliten skriver. Ikke min sokk heller;))

  Det er råherlig med vår ja;)) Hos oss har været variert litt i det siste. Vi har hatt regn vi også.

  God tur ned på utstillingen. Og kos deg så mye;)) Lykke til med kattene;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Vår, tralla vår;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Ikke din heller? Da må det være en annen stakkar som går rundt og fryser på sine tær 😉

   Jeg også synes det er kjempeherlig med vår, og ute blir det grønnere og grønnere for hver dag som går 🙂

   Tusen takk for det 🙂 Oppdatering kommer på facebook, instagram og snapchat. Skal selvsagt også lage blogginnlegg med bilder på denne bloggen og på kattebloggen når jeg kommer hjem 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Det var et vårlig og positivt innlegg fylt av humør og optimisme, og det er veldig koselig å lese innlegget ditt og se de fine vårbildene dine;=)

  Når det gjelder den sokken er det heller ikke min. Den sokken så ensom ut der den lå stakkar;=)

  Lykke til på katteutstillingen i helgen. Jeg kommer en tur på lørdag og hilser på deg og kattene dine.

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det Catzyvennen! Jeg lar meg inspirere til å ta bilder når jeg ser fine motiver om våren, og det må jeg bare få frem 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene på innlegget og bildene mine 🙂

   Det var kjempekoselig å treffe deg på søndag, og kjempekoselig at du kom en tur innom for å hilse på 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :9

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats