KJEMPEHERLIG OG KOSELIG BURSDAGSHELG MED SOL OG GODT VÆR :) BEGYNNER Å TREKKE MÅNEDENS LESER FRA SEPTEMBER MÅNED!

Hei, og riktig god tirsdag kjære bloggvenner og blogglesere 🙂 Dere skal vite at jeg setter kjempestor pris på hver og en av dere, og det er nettopp dere blogglesere og bloggvenner som gjør at jeg har motivasjon til å blogge, og som gjør at jeg stortrives med å ha blogg 🙂

Jeg har hatt en kjempekoselig helg 🙂 Været har vært strålende med sol og varme 🙂 Humøret er på topp, og jeg har det kjempebra 🙂

Lørdag 22.08.2015 tok jeg meg en trimtur før det ble for varmt ute. Det var kjempegodt. Om ettermiddagen vasket jeg leiligheten og ryddet før jeg gikk i gang med å bake kaker til bursdagsselskap jeg skulle ha søndag 23.08.2015 🙂

Søndag 23.08.2015 var det bursdagen min, og jeg ble 49 år 🙂 Jeg fikk kjempemange og koselige bursdagshilsninger fra familie, slekt og venner, og det satte jeg kjempestor pris på <3 🙂

Mannen min var på seminar (gjennom Norges Korforbund Sør-Trøndelag) på en folkehøgskole ikke så langt fra Trondheim. Han reiste fredag, og kom hjem søndag ca.kl.14.00. Vi koste oss med kjempegod middag før jeg hadde kaffeselskap.

Kl.18.00 hadde jeg bursdagsselskap, og da var det selskap de nærmeste vennenen mine, og det var kjempekoselig <3 🙂 Vi drakk kaffe, og koste oss med kaker. Siden det var så varmt fant jeg ut at jeg heller bakte en pavlovakake i stedet for bløtekake. Jeg laget et bakebrett med pavlovakake, og trodde at det kom til å bli masse igjen. Nei da. Det var bare et lite hjørne igjen av pavlolakaken 😀

Vi hadde det kjempekoselig, og satt og pratet og lo 🙂

I går 24.08.2015 stod jeg opp som vanlig kl.08.00, og ordnet meg i stand. Gikk meg en liten tur, før jeg laget en ny pavlovakake, for på ettermiddagen skulle familien min komme på bursdagsfeiring 🙂

Kl.17.00 kom min mor, søsteren min, min yngste nevø, svogeren min, min niese og sønnen hennes på bursdagskaffe. Vi hadde noen kjempekoselige timer sammen 🙂 Kakene fikk bein å gå på 🙂

Etter familien min dro hjem hadde jeg skypemøte gjennom Aby- og somaliringen. Det er en skandinavisk interesseklubb for oss med abyssinere og somalier. Jammen er det smart å ha slike møter på skype! Vi er to i styret fra Norge, ei fra finnland, og resten fra Sverige. Vi vektlegger helse på abyssinere og somali, for det er kjempeviktig!

Med hånden på hjertet føler jeg meg ikke gammel. Alderen er bare ett tall, og sier ikke noe om hvordan man er som person. Selvsagt sier kroppen min i fra at jeg ikke er 30 år lengre, men det har ikke noen betydning. Etter hvert som man blir eldre flytter grensene seg for hva man regner som gammel. Vi som er i 40 årene nå kan ikke sammenliknes med de som var i 40 årene på 50- og 60-tallet. Jeg ser bare på min mormor. Selv syntes jeg hun var gammel da hun var 70 – 80 år. Det var fordi hun gikk i litt gammeldagse skjørt, og hun var hjemmeværenden. Min mor som nå er 80 år har virket mye yngre i både klesstil og væremåte enn det min mormor var. Moren min var yrkesaktiv frem til hun gikk av med pensjon i en alder av 62 år.

Samtidig tror jeg at jo eldre vi blir, jo mer flytter grensene oppover for det å være gammel. De sier jo at man tror man er 23 år i hodet selv man er over 40 år 🙂 Jeg bærer alderen min med glede, og har livsgnist og humøret som jeg er kjempeglad for å ha 🙂

Alle mennesker forandrer seg jo eldre man blir. Selv er jeg blitt en tryggere utgave av meg selv enn det jeg var da jeg var 25 år, og jeg ser ting med andre øyne enn hva jeg gjorde da jeg var 25 år. Slik er det med alle sammen.

Hvis man har det bra med seg selv, er det ikke noe problem å bli eldre 🙂

I dag stod jeg opp kl.07.30, dusjet, spiste frokost, drakk kaffe og koste meg med avisen. Kl.10.00 gikk jeg i gang med å øve på fløyta.  Jeg har fått spillejobb i bisettelse på fredag, og det må øves til. I kveld er det korøvelse i koret hvor mannen min og jeg synger.

Onsdag 26.08.2015 kl.19.00 er det medlemsmøte for oss medlemmer i katteklubben jeg er med i. Vi skal ha et oppsummeringsmøte i forbindelse med utstillingen vi arrangerte i juni, og vi fleste er nok spente på det økonomiske resultatet.

Torsdag 27.08.2015 skal mannen min, broren hans og to venninner av meg på Lerkendal på returkampen mellom RBK og Steaua, og det gleder jeg meg kjempemasse til 🙂

Jeg har så mye å se frem til nå, og det skjer kjempemasse positivt i livet mitt.

Har fått en del spørsmål fra flere av dere som følger meg på bloggen og på youtubeprofilen min om jeg kommer til å fortsette med videoopptak hvor jeg har opplæring i å spille piano? Ja det kommer jeg til å gjøre! Jeg har ikke prioritert dette i sommerferien, men nå jobber jeg med videoopptak av leksjon nr.3. Når videoen er ferdig, skal jeg publisere videoen her på bloggen min, og jeg skal publisere den på youtubeprofilen min 🙂

Nytt fra september måned er at jeg hver måned kommer til å trekke ut en “Månedens leser” av alle dere som kommenterer på bloggen min. “Månedens leser” jeg trekker ut vil få en liten overraskelse i posten fra meg.

Allerede fra september måned begynner jeg med å kåre “Månedens leser”. “Månedens leser” jeg trekker jeg ut den siste i hver måned, og jeg trekker ut én “månedens leser” av absolutt alle kommentarene som dere skriver til meg i løpet av en måned! Alle som kommenterer på bloggen min den måneden er med i trekningen, og jeg glemmer ingen!

Grunnen til det er fordi at jeg ønsker å hedre dere som er mine trofaste blogglesere og bloggvenner, for jeg setter kjempestor pris på dere alle sammen <3 🙂

Jeg ønsker dere alle en kjempefin tirsdag, og ei fortsatt kjempefin og god uke 🙂

 Her er noen bilder jeg har tatt de siste dagene:

Kjempefine blomster i parken 🙂

Kjempefine blomster i parken 🙂

En del rogn på dette treet!

Solskinn gjennom treet 🙂

Sjokoladekake jeg bakte til bursdagen min 🙂

Pavlovakaken jeg bakte 🙂

Kjempefine bursdagsgaver som jeg fikk 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “KJEMPEHERLIG OG KOSELIG BURSDAGSHELG MED SOL OG GODT VÆR :) BEGYNNER Å TREKKE MÅNEDENS LESER FRA SEPTEMBER MÅNED!

 1. Jeg sier det her også selv om jeg sendte deg sms og skrev på facebooken din. Gratulerer med dagen som var på søndag 🙂 Det var koselig i bursdagsselskapet ditt, og pavlovakaken og sjokoladekaken din var god 🙂 Jeg var stappende mett da jeg kjørte hjem.

  Koselig og oppmuntrende innlegg, og bildene dine er nydelige å se på 🙂

  Det du skriver om alder er tilfelle. Jeg husker min mormor som en gammel gårdskjerring på gården der hun og morfar bodde, og mamma som nå er på samme alder som mormor ser mye yngre ut til tross for litt helseplager. Mamma har jobbet hele livet som lærer, og hun har alltid vært moteriktig og fint kledd. Mormor gikk i blomstrete kjoler og forkle.

  Du holder deg godt, og du ser ikke ut som du er 49 år. Det skal du være stolt av. Jeg sa det til deg på søndag også at du ser yngre ut enn 49 år.

  Morsomt med kåring av månedens leser 🙂 Det blir morsomt 🙂

  Du må ha en fin ettermiddag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Takk for det 🙂 Kjempekoselig at du også kom, og det var kjempekoselig å treffe deg også 🙂

   Det var nå kjempekoselig at du synes da 🙂 Ja jeg har ikke mye å klage på, for det skjer så mye spennende i livet mitt, og nye spennende oppgaver som jeg skal jobbe med 🙂 Jeg skal komme tilbake til det etter hvert.

   Setter kjempestor pris på de kjempefine ordene 🙂 Jeg er kjempeglad for å være 49 år, og alderen er jeg stolt av å ha 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Vel overstått bursdag snuppa mi;)) Artig å lese blogginnlegget ditt. Og artig å se de herlige bildene du har postet;))

  Fine gaver du har fått. Den katteputa var stilig;))

  Alder sitter bare i hodet. På ryggen merker jeg at jeg er 46 år. Men i hodet føler jeg meg ikke som 46 år. Jeg må jo le når ungene utbryter at jeg er avleggs og gammeldags;)) Eller når de spør hvordan ting var når jeg vokste opp. Da føler jeg meg litt gammel;))

  Jeg tror måten vi oppfører oss på i hverdagen vil gjenspeile om vi er gamle eller unge til sinns. Og jeg prøver å holde meg oppdatert hva ungdommene er opptatt av slik at jeg kan møte jentene mine ut fra deres premisser.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bilder fra vår herlige uke i London, og ferieoppdatering;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂

   Jeg er kjempefornøyd med bursdagsgavene som jeg fikk, og den katteputen likte jeg kjempegodt jeg også 🙂 Den har fått plass i sofaen 🙂

   Det du skriver om hvordan vi oppfører oss er med på å bestemme om vi vil være gamle eller ikke. Jeg prøver også å holde meg oppdatert i forhold til det som de yngre er opptatt av. Er jo tante til ungdom, og jeg vet at han setter pris på at jeg spør ham om hans interesser, og det han er opptatt av. På samme måte som onkelungene til mannen min. De er tenåringer, og det å møte ungdommene på deres nivå, være nysgjerrige på hva de er opptatt av og engasjert i tror jeg hjelper til i kommunikasjonen med dem 🙂

   He, he, he 🙂 Rart med at 70-tallet når har blitt “gamle dager”, og det holder jo 80-tallet på å bli også. 80-tallet som var vårt årstall 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Æg får nu sei gratulere med bursdagen som va på søndag æg å sjøl om æg gratulert dæg på facebook 🙂 Gavan du fikk va fin 🙂 Dein katteputa passa dæg midt i blinken 🙂

  Æg e jo 37 år og æg føle mæg heller ikkje gammel. Dæm æg har snakka med syns det e verre å fylle 30 år enn det e å bli 40 og 50 år. Æg syns ikkje det va nå ille å fylle 30 og æg hadde kult på 30 årsdagen min 🙂

  Herlighet så fine bilda igjen 🙂 Æg likt bilde av sola mellom trærne og bilde av rogna.

  Æg glæda mæg tel du publisere ny video med pianoopplæring på førr det har æg savna. Syns det e interessant å hør dæg lær bort førr æg syns du e flink.

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Setter kjempestor pris på de kjempekoselige tilbakemeldingene dine på bloggen min 🙂

   Jeg ble kjempeglad for alle bursdagsgavene jeg fikk, og den katteputen har fått plass i sofaen 🙂

   Du har nok rett, for noen av mine venninner syntes det var kjempefælt å fylle 30, men 40 og 50 syntes de ikke var noe problem, men generasjonen til min nevø og min niese som er født på 80-tallet synes ikke det er fælt å fylle 30. Jeg syntes ikke det var ille å fylle 30 år, og husker bursdagsselskapet mitt kjempegodt 🙂 Husker jeg hadde bursdagsfest med 15 venninner, og vi hadde det kjempekoselig med god mat og drikke 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Kjekt og oppmuntrende innlegg å lese, og jeg koser meg når jeg leser innlegget ditt 🙂

  Det blir kjekt med kåring av månedens leser, og det er jo stas å verdsette leserne dine også med en oppmerksomhet.

  Jeg kjenner jeg blir inspirert til å prøve å skrive et blogginnlegg på bloggen min jeg også når jeg leser bloggen din, og de andre bloggerne på facebookgruppen 40+. Dere er flinke alle sammen til legge ut bilder, og til å skrive. Jeg føler at det skjer ikke noe spennende i livet mitt at jeg kan skrive om det, men jeg er en engasjert person som er opptatt av samfunnet. Det kan bli noen temaer der.

  Fine bilder du har tatt, og du har fått mye fint i bursdagsgaver 🙂 Tenk neste år blir du 50. Du får nyte dette året mens du ennå er i 40 årene 🙂

  Fin, fin torsdag til deg 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂 Ja jeg har lyst til å prøve å kåre en månedens leser september av, og det er stas å sette pris på leserne med en liten oppmerksomhet når de tar seg tid til å kommentere på bloggen min 🙂

   Kjempegøy at du blir inspirert til å prøve å skrive et blogginnlegg 🙂 Jeg synes du skulle prøve å gjøre det. Glem de stygge kommentarene du fikk på bloggen din av de to du vet i 2010. Hun ene kranglefanten av en blogger aner jeg ingenting om. Har ikke sett snurten av henne siden 2011. Den andre bloggeren er det bare å overse. Hun kommer neppe til å lese og kommentere på bloggen din. Så du har ikke noe å tape på å prøve og blogge igjen. Se på nyhetene om det er noe du synes er av interesse å blogge om. Finn deg et tema du kan skrive. Det hadde vært kjempekoselig om du prøvde å blogge igjen da <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Gratulerer med dagen som var forrige søndag;=) Du har jammen fått mange fine fødselsdagsgaver;=) Jeg forelsket meg i puten med kattemotivet på, og den passet veldig bra til deg;=) Pavlovakake er favorittkaken min, og den er veldig god;=)

  Bildene dine er veldig nydelige som vanlig, og jeg likte dem alle sammen. Hvis jeg skal trekke frem ett bilde som jeg likte best må det være bildet med rognen på treet;=)

  Ha en fin ettermiddagen søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Du aner ikke hvor stor pris jeg setter på kommentarene fra fra deg, og det motiverer meg kjempemasse 🙂

   Ja pavlovakake er min favorittkake. Det var jo så varmt forrige helg, og ei bløtekake ville ikke holdt så lenge. Derfor bakte jeg i år pavlova. Brettet jeg laget til bursdagsselskapet på søndag ble oppspist rubbel og bit, og jeg laget et nytt brett på mandag 🙂

   Jeg elsker den puta jeg også, og den puta har fått plass i sofaen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge