Get Adobe Flash player

HILS PÅ ABYSSINERAPEKATTEN DIXIE ROSE <3 :)

Min yngste abyssinerhunnkatt Dixie Rose er helt klin gærn etter banan! Bare jeg går i skapet der hvor bananen ligger, kommer Dixie pilende etter meg for å sikre seg at hun også skal få en smakebit 🙂

Abyssinerapekatten min Dixie Rose som elsker banan <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Responses to “HILS PÅ ABYSSINERAPEKATTEN DIXIE ROSE <3 :)”

 • Herlig video, og du ser på hele katten at hun nyter godbiten <3 Tåler katter banan?

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Kjempekoselig at du likte videoen min 🙂 Banan går greit for katter det, men ikke for mye.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Åhhhh sååååå søøøøt video du har tatt snuppa mi;)) Jeg viste videoen til jentene i går da du la den ut på snap chat.

  Har du sett som hun koser seg. For det ser ut som om hun er i den syvende himmel når hun slikker banenen;)) Søte Dixiepusen;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Hvorfor har du en diskusjon på bloggen din når du kaller leserne som ikke er enige med deg for nettroll og sjalu?My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg snuppa mi 🙂 Kjempekoselig at du likte videoen min 🙂

   Ja da. Dixie er i himmelen når hun får slikke bananen, og hun synes banan er kjempegodt 🙂 Jeg må begrense henne slik at hun ikke spiser opp bananen.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Siri Elise:

  Hærregud så knallsøt video av ho Dixie som et banan. Den videon va et blinkskudd 🙂 Ho dær veit og kos sæg 🙂

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på innlegget mitt 🙂 Kjempekoselig at du likte videoen 🙂 Ja Dixie elsker banan, og hun nyter den for fult når hun får slikke bananen. Må jo begrense henne, for at hun ikke skal spise opp for mye.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 • Irene:

  Nåmmen har du sett for en nydelig video av apekatten din 🙂 Er det virkelig mulig at hun liker banan. Det er jo ikke normalt for en katt å like. Maco hos oss spiser mye rart, men ikke banan. Han liker avokado 🙂

  Tusen takk for i går 🙂 Det var koselig å treffe deg og kattene dine, og det var koselig å sitte og prate sammen 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg på blogginnlegget mitt 🙂 Kjempekoselig at du likte innlegget mitt 🙂 Hos noen dommere går hun under navnet: “Abymonkey”, for dommerne synes det er kjempegøy at hun spiser banan. På utstillinger må jeg alltid ha med banan til Dixie 🙂

   I like måte! Tusen takk for sist! Kjempekoselig å treffe deg også, og jammen fikk vi pratet masse 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Veldig søt video av Dixie Rose der hun sitter og spiser banan, og du ser bare nytelsen i øynene hennes;=)

  Den vidoen og det bildet burde du sende inn til Bama slik at du kunne få sponset bananer;=)

  Du må ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Ja Dixie elsker banan, og hun vet å nyte den godbiten der ja 🙂 Jeg må jo alltid passe på å ha med banan på utstilling slik at hun kan få slikke og kose seg på en banan 🙂 Enkelte dommere kaller heller for “Abymonkey”, for de synes det er kjempemorsomt at hun spiser banan 🙂

   He, he, he 🙂 Ja kanskje jeg skal gjøre det ja! Tanken har slått meg, og det må jo være en fin reklame for Bama det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Fantastsik video av bananspisende nuskepusen <3 Jeg har sett bilder på facebookprofilen din der hun spiser banan, men video av henne har jeg ikke sett 🙂 Vidoen var nydelig <3

  Jeg tror det er første gangen jeg har hørt og sett en katt spise banan ja.

  Ønsker deg en fin kveld videre 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry E recently posted..Klar til å ta fatt på blogging igjen etter fire års pause 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte videoen 🙂 Dixie er som en hund etter banan, og hun er kjempeivrig når jeg skreller den. Abyssinere er altetende, og spiser det mest utenkelige av ting som finnes 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats