EI KJEMPEFIN UKE ER OVER, OG JEG ØNSKER ALLE SAMMEN EN KJEMPEFIN OG GOD HELG :) NB! Bli med på kåring av månedens leser!

Fredags ettermiddag, og helg 🙂 Det må jeg si er en kjempeherlig tanke 🙂 I dag stod jeg opp kl.07.50, dusjet, ordnet meg i stand, leste avisen og tok en kopp kaffe før jeg dro av gårde på fløytespillejobb i begravelse.

Når jeg kom jeg tok jeg meg en trimtur, og det var kjempegodt 🙂 Det duskregnet, og det var godt å komme inn etterpå 🙂

Vi har grått vær og regn, og det er høstguffent vær ute. Fint vær til å kose seg innendørs denne fredagsettermiddagen ja 🙂

I helgen er jeg gressenke. Mannen min har reist til Sandefjord på ledersamling gjennom Norges Korforbund sentralt. Han kommer hjem på søndag.

Planen  i kveld er å slappe av, kose opp med stearinlys, kose med kattene mine, strikke og se på Norske Talenter 🙂 Jammen er det mange kjempeflinke talenter som er med, men også noen som burde gått flere ganger i seg selv når det gjelder å ikke ha talent. Jeg skjønner ikke hvorfor folk som ikke har et talent stiller opp på Norske Talenter? Det eneste de gjør er å dumme seg litt ut! Jeg skjønner at noen kan stille opp for show, men det får være måte på. Jeg kjenner jeg blir flau på deres bekostning når de står på scenen og dummer seg ut. Må virkelig TV2 sende dette? Slike deltakere burde vært skånet for seg selv. I morgen ettermiddag får jeg besøk av en venninne som kommer innom til en kopp kaffe etter hun er ferdig på jobben. Det blir kjempekoselig å sitte å prate, og vi har alltid mye å prate om når vi treffes 🙂

Jeg minner om at 30.09.2015 trekker jeg et gavekort fra Rema 1000 på 250,- kr som går til “Månedens leser”. Alle som har kommentert på bloggen min nå i september måned er med i trekningen, og jo flere gang du kommenterer, jo flere ganger har nettopp du sjanse til å vinne 🙂

Jeg synes en slik kåring er kjempekoselig, for det er kjempekoselig å sette pris på leserne mine som tar seg tid til å kommentere på innleggene mine 🙂 Jeg setter kjempestor pris på dere alle sammen <3 🙂

Uken her har gått kjempefort. Tirsdag 15.09.2015 var det korøvelse med koret som mannen min og jeg synger i. Onsdag 16.09.2015 var jeg på redaksjonsmøte i Bel Canto (koravisen til Norges Korforbund Sør-Trøndelag). I går var jeg og trente til fysioterapeut og i dag spillejobb på fløyta 🙂

Jeg har ikke hatt så mye tid til å fotografere denne uka. I dag når jeg gikk tur regnet det, og da tar jeg ikke kameraet ut.

Vi dele noen få bilder som jeg tok på onsdag da jeg gikk ned til sentrum. Det var lettskyet pent vær, så det var fint vær å fotografere i 🙂

Jeg håper dere liker bildene mine 🙂

 

På Elgeseter Bru, og i bakgrunen ser dere Festningen i Trondheim.

Bildet er tatt fra Elgeseter Bru, og dere ser Nidelven stille og vakker du er 🙂

 Bildet tatt fra Elgeseter Bru, og dere kan skimte Byåsen i det fjerne. 

I Bel Cantoredaksjonen har vi en som er kjempeflink til å lage mat, og disse wienerbrødene var kjemepgode :p

Jeg ønsker alle mine blogglesere og bloggvenner en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂 Ta vare på dere selv <3 🙂  

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “EI KJEMPEFIN UKE ER OVER, OG JEG ØNSKER ALLE SAMMEN EN KJEMPEFIN OG GOD HELG :) NB! Bli med på kåring av månedens leser!

 1. Koselig fredagsinnlegg fra deg den her fredagskvelden med varke bidler 🙂 Jeg slapper av med en kopp te, leser oppdateringer på facebook og blogger.

  Når Norske talenter begynenr skal jeg finne frem heklingen min. Begge barna er ute til venner, og “gamlemor” sitter alene og forlatt 🙂 Det er godt å ha det stille 🙂

  Jeg ønsker deg en fin kveld 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry E recently posted..Klar til å ta fatt på blogging igjen etter fire års pause 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for det, og tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Jeg synes selv det er interessant å lese om hverdagen til mine bloggvenner, og da kan jeg ikke være dårligere selv.

   Det er gjennom bloggvennene mine sine blogginnlegg at jeg finner inspirasjon til å blogge, og ikke minst når jeg får kjempekoselige og oppmuntrende kommentarer 🙂

   Hørtes ut som en kjempekoselig og avslappende fredagskveld du hadde 🙂 Det er godt å avslutte uken på en kjempekoselig og fin måte 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Artig å lese innlegget ditt snuppa mi;))

  Det er rågodt med helg nå ja;)) I uka som har gått har vi hatt foreldremøter angående oppstarten av skoleåret. Og onsdag var det turdag for hele skolen.

  Talglyset på stuebordet her også. Og vi har spist taco før jentene dro ut. Eldstejenta skulle til byen med noen venninner. Og yngstejenta skulle se film hjemme hos en venninne.

  Åhhh som jeg savner Trondheim når jeg ser bildene dine;)) Og jeg fikk klump i halsen når jeg så bildet av festningen og av Nidelva. Trondheim er en mye finere by enn Oslo. Jeg trives her også. Og det er fordi jeg har jobb og familien min her. Men jeg savner Trodnheim, familien, slekt og venner der oppe.

  Ha en fin helg;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Hvorfor har du en diskusjon på bloggen din når du kaller leserne som ikke er enige med deg for nettroll og sjalu?My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen! Her i huset er fredager helligdag, for da er det kjempegodt å slappe av etter en hektisk og travel uke. I tillegg er det kjempekoselig å slappe av med Norske Talenter og Seinkveld med Thomas og Harald.

   Vi pleier også ha noe godt å spise på fredagskveldene, og da gjerne taco eller pizza. Lørdager er vi mer sosiale med familie og venner, for da har vi fått slappet godt av.

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Når været så fint som det var den dagen, synes jeg det var et perfekt bildemotiv å ta bilde fra Elgeseter bru 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Sa du helg? Det er jo fredag, og i følge kalenderen er det helg 🙂 Jeg jobber tidligvakt i morgen, seinvakt på søndag, tidlig på mandag, fri tirsdag og onsdag.

  Det er stille i huset her. Jentene er på besøk til ei venninne, og mannen min skal hente dem kl.23.30. Tv’n står på, og jeg ser halvveis på Seinkveld med Thomas og Harald. De gutta er morsomme 🙂

  Jeg gleder meg til å treffe deg i morgen ettermiddag, og kommer som avtalt innom deg 🙂 Det blir trivelig å treffe deg og kattene dine. Synd ikke mannen din er hjemme.

  Fine bilder du har postet 🙂 Mitt favorittbilde var bilde nr.2 fra Elgeseterbrua.

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det var kjempekoselig å få besøk av deg på lørdagsettermiddag, og kjempekoselig å sitte og prate 🙂

   Fredagskveldene er helligdag når det gjelder å slappe av. Da koser jeg meg med levende lys på bordet, strikking, katter i fanget og “Norske Talenter” og “Seinkveld med Thomas og Harald”. På lørdager og søndager er vi sosiale med familie og venner 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine. Den dagen jeg gikk til sentrum var det kjempefint vær, og det var et perfekt motiv å ta bilde fra Elgeseter bru 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Kjekt å lese fredagsinnlegget ditt, og det er kjekt å lese at du har hatt en fin uke 🙂 Jeg synes du gjør mye spennedne og kreative ting på ukedagene. Ikke noe er bedre enn at det du gjør føles meningsfylt 🙂 Bildene dine var like fine som alltid 🙂

  Det er lenge siden jeg har bakt vinerbrød, og vinerbrød er snadder ja 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Jeg deltar på fotokonkurranse på blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Selv synes jeg det er kjempekoselig å lese om hverdagen til mine bloggvenner, og da skulle det bare mangle at jeg ikke skulle fortelle litt om min hverdag.

   Jeg føler selv at dagene mine er varierte med spillejobber på fløyta, kor, katter, trimturer, trening til fysioterapeut osv, og jeg føler at jeg har en meningsfylt hverdag 🙂

   Selv har jeg aldri bakt wienerbrød, men disse wienerbrødene smakte kjempgodt 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Æg kosa mæg hvær gang æg læs oppdateringan din og det e koselig å læs om kværdagen din 🙂 Du e heldig som får jobb med musikk som e hobbyen din. Dæm videoan du har lag tu på facebooken din av dæg når du spille fløyte må æg sei at æg syns du e flenk.

  Bildan din va fin 🙂 Trondheim e ein fin by. Æg har vært der nån gang om sommern og syns det e ein fin by å sjå 🙂

  Æg ønska dæg ein fin kved 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene på blogginnleggene og bildene mine, for det motiverer meg til å fortsette å blogge for dere mine kjære lesere 🙂

   Ja jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe med å spille fløyte for mennesker, og det er ikke så mange som får lov til å gjøre. Tusen takk, det var kjempekoselig at du syntes 🙂

   Da jeg gikk nedover til sentrum den dagen, var været fint, og det var et perfekt fotograferingsvær 🙂

   Ja Trondheim er en kjempekoselig by 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 6. Jeg synes det er veldig spenndne å lese om hva du holder på med i hverdagen din, og jammen har du en meningsfylt hverdag med en jobbb som du liker veldig godt, og hobbyer som gir det mye. Siden du sliter med betennelser og reumatisme tenker jeg at det er godt for deg å ha noe meningsfylt å fylle hverdagene med, og jeg er sikker på at det hjelper deg. Du skal ikke være for tøff, for du har lov i likhet med alle andre mennesker å si at du har det vondt når du har betennelser i leddene dine. Jeg er sikker på at kattene også hjelper på når du har en kronisk sykdom.

  Veldig fine bilder, og jeg synes Trondheim er en vakker by. De gangene jeg har besøkt deg i Trondheim har jeg kost meg veldig mye.

  Jeg kommer til Trondheim på torsdag kveld 24.september, og hele fredag og lørdag skal jeg på kurs. Som jeg sa til deg på facebook skal jeg bo på Royal Garden. Jeg har fri på søndag, og jeg håper vi kan få til å treffe hverandre mens jeg er i Trondheim.

  Du må ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen 🙂 Selv liker jeg også å lese om hva bloggvennene mine holder på med til daglig, når jeg liker å lese det hos bloggvennene mine, bør jeg selv også fortelle om min hverdag.

   Jeg er kjempeglad for det jeg holder på med om hverdagene, og det er meningsfylt det jeg gjør. Spillejobbene på fløyta gir meg kjempemasse glede, og det samme med korsang også 🙂 Så har jeg jo kattene mine, katteutstillingene, trimturene, trening til fysioterapeuten, strikking, hekling, fargelegging, fotografering, lesing, og sosial ting med familie og venner 🙂

   Den dagen jeg gikk inn til sentrum var været fint, og det var perfekt vær til å ta bilde fra Elgeseter bru 🙂

   Ja vi holder kontakten, og ringes for å avtale tid for å treffe hverandre 🙂 Gleder meg kjempemasse til å treffe deg <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge