LUKE NR.3 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

Det er 03.12.2015, og tid for den 3. luken i min bloggjulekalender 🙂 I dag vil jeg dele en kjempenydelig sang med Carola Häggkvist “Himlen i min famn” 🙂

Jeg synes Carola synger denne sangen med ærlighet og innlevelse, og det er en av mine favorittjulesanger 🙂

 

“Himlen i min famn” med Carola Häggkvist 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “LUKE NR.3 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂 Den sangen er en av mine yndlingssanger også, og jeg spiller den på tverrfløyta sammen et nydelig pianoakkompagnemenet 🙂

   Carola er en ekte og ærlig artist som du skriver, og jeg var jo på konsert med henne i februar i år, og hun fremstår som 100% ekte og ærlig 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Jeg får frysninger når hører på den julesangen, for jeg elsker den. Den er vakker 🙂

  Jeg gleder meg til å høre ditt valg av julesang i morgen 🙂

  En fin torsdagskveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂 Jeg også elsker denne julesanger, og den er kjempenydelig <3 🙂 Jeg har CD'n med Carola, og jeg har flere jule-CD'er med henne 🙂 Hun tolker sangene på en 100% ekte og ærlig måte 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg på blogginnlegget mitt Else Maritvennen 🙂 Jeg elsker den julesangen der, og den er kjempenydelig. Derfor var det en selvfølge at den skulle være i julesangkalenderen min 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Æg syns det e knallkost når du lægg ut julesanga i bloggkalenderen din og æg glær meg tel fleire fine julesanga 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg 🙂

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂 Kjempekoselig at du liker julesangkalenderen min. Jeg tenkte at jeg ville ha noe “julete” på bloggen min, og da var en julesangkalender det jeg ville ha 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂 Jeg elsker den julesangen der, og Carola synger den så ekte og ærlig <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 3. Jeg må bare takke deg for de vakre julesangene du deler hver dag med oss, og nå kom en av de fineste julesangene jeg vet om;=) Det var veldig hyggelig å se og høre;=)

  Du må ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen 🙂 Kjempekoselig at du liker bloggjulekalenderen min 🙂 Jeg er helt enig med deg at sangen der en kjempenydelig, og det er en sang jeg virkelig likte første gangen jeg hørte Carola synge den.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge