LUKE NR.4 BLOGGJULEKALENDER :)

Det er på tide med en ny luke i min bloggjulekalender, og i dag har jeg valgt en 21 år gammel slager fra “The Julekalender som ble sendt på TV2 for første gang i 1994. “Støveldance” ble en stor hit, og den lever fremdeles like godt den dag i dag 🙂
 
 

Sangen “Støveldance” fra julekalenderen “The Julekalender” sunget av gruppen Travelling Strawberries 🙂

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “LUKE NR.4 BLOGGJULEKALENDER :)

 1. Den julekalenderen har æg sett fleire ganga og æg syns fremdeles den e knallkul å sjå på. Æg ler godt av figuran i serien 🙂 Mamma og pappa kjøpte videoen etter den gikk på tv første gangen og æg har cd med sangan på.

  Æg ønska dæg ein fin lørdag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂 Vi har også videoen fra TV-serien og CD’n, men jeg ser på den på TV2 Zebra nå når den går om ettermiddagen 🙂 Jeg ler like mye nå som da, og jeg legger merke til andre ting enn hva jeg gjorde da den gikk første gangen i 1994 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 2. Artig snuppa mi;))

  Råartig å høre den sangen der;)) Første gangen serien ble vist som julekalender begynte jeg ikke å følge med før episode 6 eller 7. Og samme hvem du pratet med fikk du ikke et normalt svar bortsett fra bob, bob og de er bare lekkert;))

  Jeg har også cden fra The julekalender, og den spiller vi ofte. Og mannen min elsker sangene der;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Advent- og førjulstiden er over oss. Måtte den fylle alle med fred og harmoni.My Profile

  • Else Marti: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt Else Maritvennen 🙂 Samme med meg. Jeg begynte ikke å se på den før rundt episode 10. Det begynte med at alle svarte med “Bob, bob” og “Det e bærre lekkert”, men når folk sa at dette måtte jeg se på ble jeg hekta, og jeg fikk meg mang en god latter av komiske ting i serien 🙂 De tre i “Travelling Strawberries” spilte kjemepbra 🙂

   Jeg ser på “The Julekalender” på TV2 Zebra nå også, og ler like godt nå som dag 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Det var et morsomt gjensyn med en stor slager fra 90-tallet 🙂 Jeg tror det er den morsomste julekalenderen jeg har sett på tv i likehet med Nissene på låven.

  En fin lørdags kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg på blogginnlegget mitt 🙂 Seertallet på TV2 i 1994 økte gjennom episodene på serien, og folk ble hekta. Jeg ler like mye i dag som nå når jeg ser serien 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg på blogginnlegget mitt 🙂 Ja gjett om det er, og jeg lo kjempegodt da jeg begynte å følge med på serien første gangen den gikk i 1994 🙂 Jeg ler like godt i dag når jeg ser serien på TV2 Zebra som da.

   Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 4. Veldig gøy med gjensynet fra den julekalenderen;=) Jeg forstod ikke helt alt til å begynne med, men etter hvert som jeg forstod at nissene i serien snakket trønderengelsk ble serien mer morsom. Da serien kom ut på video kjøpte vi den slik at vi kunne se den fra begynnelsen av. Året etter satte vi på en episode hver dag for å se, og jeg ble hektet;=)

  Du må ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen 🙂 Det var nok mange som måtte se seg varm i serien før de skjønte den. Etter ei lita uke begynte de aller fleste jeg kjente å si: “Bob, bob”, “Det e bærre lekkert”, “Oh shit it’s på norsk”, og “It’s hard to be a nissemann”. Da måtte jeg begynne å følge med jeg også, og jeg ble hekta. Kjøpte videoen og cd’n jeg også 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge