LUKE NR.10 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

14 dager igjen til julaften, og jeg gleder meg til jul 🙂 I dag bak luke nr.10 i min bloggjulekalender har jeg valgt den kjempenydelige julesanger “Jul, jul strålande jul” sunget av Malmö Akademiska Kör 🙂 Grunnen til at jeg har valgt den sangen er fordi vi i koret hvor mannen min og jeg synger har sunget den sangen, og harmoniene i korarrangementet er herlige 🙂
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “LUKE NR.10 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding på bloggjulekalenderen min vennen 🙂 Ja sangen er kjempefin, og jeg synes korrarrangementet er kjempefint 🙂

   Tommy Körberg synger sangen kjempefint, men jeg hadde lyst til at dere skulle høre sangen med et kor 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Jeg er enig med Else Marit at det er en fin sang, og at Tommy Kørberg synger den finere. Det er koselig med bloggjulekalenderen din, og jeg føler med hver dag på hvilke sanger du deler 🙂

  En fin dag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det var litt morsomt at jeg fant videoen av dette koret, for jeg synes dette korarrangementet er kjempefint.

   Tommy Körberg synger sangen kjempefint og med innlevelse 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempemorsomt at du likte versjonen av sangen 🙂 Korarrangementet er kjempeherlig å synge i hvert fall 🙂 Ikke alle kor greier å synge den så vart og skjørt, men jeg synes dette koret greide det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget mitt 🙂 Kjempekoselig å høre at du likte den versjonen, og jeg synes også koret er kjempeflinke i sin tolkning av sangen. De synger den varmt, myk og skjørt. Ikke alle kor greier det.

   Ønsker deg en kjempefin fredag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge