LUKE NR. 9 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

09.12.2015, og det betyr luke nr.9 i min bloggjulekalender. Siden jeg er ivrig korsanger selv i et blandetkor her i Trondheim, vil jeg selvfølgelig dele en video med Nidarosdomens Guttekor med melodien “Deilig er den himmel blå”. Personlig eller kanskje litt inhabil som Trønder synes jeg Nidarosdomens Guttekor er hakket bedre enn Sølvguttene.
 
 
Da jeg gikk Korledelse A og Korledelse B på konservatoriet da jeg studerte musikk mastergrad, hadde jeg dirigenten for Nidarosdomens Guttekor (Bjørn Moe) som lærer i faget 🙂
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “LUKE NR. 9 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

 1. Kerr knallartig at du delt et videoopptatt av Nidarosdomens guttekor 🙂 Æg syns dæm va knallflink men æg hadd jo næsten heilt glæmt den julesangen 🙂

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 2. Koselig at du valgte guttekoret 🙂 Mannen min og jeg skal på konsert med guttekoret nå vi, og det gleder jeg meg til. Ikke noe er som å høre guttekoret synge med sine klokkeklare stemmer i Nidarosdomen 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 3. Kjekt at du valgte Nidarosdomens guttekor i bloggjulekalenderen din i dag 🙂 De synger jo på tv 2 hvert år, men jeg fatter og begriper ikke hvorfor ikke de kan få synge julen inn på NRK. Hvorfor er det bare Sølvguttene som får synge på NRK hver julaften? Ubegripelig spør du meg.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge