Get Adobe Flash player

MANDAGSTEMA # 36 – I FOKUS/IN FOCUS

Bildet er tatt i oktober 2011. Da jeg var ute og gikk en tur så jeg denne kjempefine sommerfuglen, og jeg fikk tatt et bilde av den! :)

Flere kjempefine bilder finner dere på bloggen til Helene: http://helenesblogadresseat.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

61 Responses to “MANDAGSTEMA # 36 – I FOKUS/IN FOCUS”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Kitty Clock:

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: tokremme@frisurf.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke!:)

Mandagstema:

Himmelsk:

Link til bloggen Pass på pus:

Emner:

Arikv:

Blogvin:

Follow on Bloglovin

Newspost:

StatCounter: