LUKE NR.16 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

Bak luke nr.16 i min bloggjulekalender skjuler det seg en god gammel juleklassinger. Jeg har valgt “Vil du være med så heng på” med Per Asplin fra “Putti Plutti Pott”. Mange av oss kjenner til historien om “Putti Plutti Pott” som låner trylleskjegget fra sin bestefar som er julenissen. Lille Putti Plutti Pott havner i menneskeverden. Jeg husker at jeg likte historien og musikken i “Putti Plutti Pott” kjempegodt, og liker fremdeles sangene 🙂
 
 

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “LUKE NR.16 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

 1. Jeg husker at jeg likte Putti Plutti Pott da jeg var barn, og da jentene var små var vi i Olavshallen og så på forestillingen med Putti Plutti Pott 🙂

  Sangene er fine, for det svinger sånn av dem 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Søsteren min og jeg hadde plate med Putti Plutti Pott, og vi kunne hele fortellingen og alle sangene utenat. Da barna var små kjøpte vi cd’n, og vi var og så Putti Plutti Pott på teateret;=)

  Du må ha en fin fredag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

 3. Jeg elsket historien om Putti Plutti Pott da jeg var lita, og plata ble det til slutt hakk i. Da jeg ble eldre kjøpte jeg meg cd med Putti Plutti Pott. Den ble spilt mye for guttene da de var mindre, og de også elsket historien og sangene. Sangene er fengende og lett å like for unger og voksne.

  Fin, fin mandag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge