LUKE NR.17 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

Det er blitt 17.12.2015, og tid for dagens luke i min bloggjulekalender. Personlig for meg er det bare noen filmer jeg må se, og en av filmene som hører hjemme er “Tre nøtter til Askepott” som sendes hver julaften på NRK 🙂 Min julekalender i dag blir kjenningsmelodien som blir spilt i filmen 🙂
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “LUKE NR.17 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

 1. Jeg gleder meg veldig mye til å se Tre nøtter til Askepott julaften, og det er en veldig koselig film. Når filmen blir sendt på Tv sitter vi hele familien i pysjen og koser oss med deilig julaftensfrokost;=)

  Du må ha en fin fredag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

 2. Det er merkelig fenomen med de samme tradisjonene år etter år som tre nøtter til Askepott. Da vi var unge ble den sendt på tv, og vi likte godt å se den. Ungene våre liker også filmen, og de sier at det ikke er jul uten å se tre nøtter til Askepott. Filmen er så romantisk og fin 🙂 Den må jeg se hver julaften.

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge