FØRJULSBILDER FRA ADVENTSTIDEN :)

Vel overstått julaften alle sammen 🙂 Jeg håper alle sammen hadde en kjempefin julaften sammen de dere er glade i? Selv hadde jeg en kjempekoselig og avslappende julaften, og nå nyter jeg juledagene til å koble av fra hverdagen, og til å lade opp batteriene før en hektisk vår tar til.
 
 
I ukene før jul hadde jeg en bloggjulekalender hver dag på bloggen min, og tusen hjertelig takk til alle kjempekoselige tilbakemeldinger på julesangene jeg delte med dere 🙂 Det setter jeg kjempestor pris på 🙂 Flere av dere har gitt meg tilbakemelding på facebooksiden min for hverdagsbloggen, på instagram og på bloggen at dere likte bloggjulekalenderen min 🙂
 
 
Jeg har lyst til å dele noen bilder som jeg tok ukene før jul, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

12.12.2015 laget jeg kokosmakroner. Kokosmakroner er en julekake som de aller fleste liker kjempegodt. Her er ingrediensene 🙂

 
 

Kokosmakrondeigen står på svak varme i en kjele til den blir blank og seig før den settes med en t-skje på et bakepapirkledd stekebrett 🙂

 
 

14.12.2015 var det de obligatoriske kolakakene som stod for tur. Den julekaken virker det som om mange liker kjempegodt 🙂

 
 

Stekte også krumkaker 🙂

 
 

16.12.2015 var mannen min og jeg på damekoret Cantus sin årlige julekonsert i Vår Frues Kirke i Trondheim, og den konserten var fylt av julevarme, kjærlighet og juleglede <3 :) Jeg kom virkelig i julestemning da konserten var ferdig :)

 
 

Altertavlen inne i Vår Frues Kirke 🙂

 
 

19.12.2015 bakte vi julebrød, og jammen skal hilse å si at brødene hevet seg 🙂 Vi fikk 3 store brød av deigen vi hadde satt 🙂

 
 

Vi gjorde oss også ferdig med all pynting til jul 19.12.2015. Her er julepynten som står på pianoet 🙂

 
 

Julepingvinen har fått fast hedersplass på pianoet 🙂

 
 

Noe av julepynten på den en bokreolen vår 🙂

 
 

Litt mer julepynt på den andre bokreolen vår 🙂

 
 

Den syvarmede lysestaken står i vinduskarmen på stuevinduet vårt, og nissekona som står under fikk jeg av venninnen min Catzy for noen år siden i førjulsgave. Hedersplassen under lysestaken får nissekona hver eneste jul 🙂

 
 

Adventsstjerna i det andre stuevinduet lyser kjempefint opp i mørke desemberkvelder 🙂

 
 

Dette broderiet henger på kjøkkenet vårt 🙂

 
 

Denne nissen er laget i ull som er tovet 🙂

 
 

20.12.2015 hjalp vi min mor med å ordne i stand til jul hjemme hos henne, og i nabolaget der hun bor er det også julestemning, selv om det var en snøfattig førjulstid 🙂

 
 

20.12.2015 var det 4.søndag i advent, og fire lys ble tent 🙂

 
 

Selvfølgelig fikk jeg med meg finalen i håndball-vm for kvinner mellom Norge og Nederland hvor Norge sine håndballjenter ble verdensmestere 2015 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “FØRJULSBILDER FRA ADVENTSTIDEN :)

 1. Koselig å lese om dine førjulssysler. Selv venta jeg helt til lillejulaften med å bake. Og da klarte jeg endatil å brenne kokosmakronene. Jaja, det ble nå jul likevel. Og nå er det til og med kommet snø.
  Ønsker deg en supergod jul videre. 🙂
  Mandy Lou recently posted..JulesnøMy Profile

  • Mandy Lou: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Vel.. Du er ikke alene om å greie å brenne kokosmakronene, det greide jeg også. Det siste brettet hvor det var minst kokosmakroner måtte i søppelen, for de ble brent 😀 Så da er vi to 😀 Det ble jul likevel 🙂

   Jeg elsker denne førjulskosen, og i år la jeg stor vekt på å nyte hver eneste dag 🙂

   Ønsker deg en kjempefin romjul videre, og et kjempefint og godt nytt år 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 2. Det er veldig hyggelig å se på de fine førjulsbildene dine fra dine gjøremål før jul, og det ser ut som du har hatt en fin førjulstid;=) Veldig fine bilder du har delt på bloggen din;=)

  Du må ha en fin 2.juledag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

  • Catzy: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg Catzyvennen 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Jeg er bevisst på adventstiden skal være fylt av ro, harmoni og varme på samme måte som julen skal være det. Da er adventstiden perfekt!

   Ønsker deg og familien din en kjempefin og god romjul videre, og en kjempefin og god nyttårsfeiring 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Kjekt å se de fine førjulsbildene dine, og jeg ser du har hatt en kjekk og fin førjulstid med koselige førjulssysler 🙂 Du har masse fin julepynt, og jeg likte den store nissen på bokhylla di og den nissekona som du skrev du hadde fått fra Catzy 🙂

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ikke minst tusen takk for en kjempeherlig og kjempemorsom kveld i går 🙂 Må ærlig innrømme at jeg har vært litt trøtt i dag, men det er ikke ofte at vi samles så mange kjempegode venner hvor vi ler, prater og mimrer og “gamle dager” 🙂 Kjempegøy at det kom så mange i år igjen 🙂

   Håper du kom deg vel hjem tilbake til Kristiansund 🙂

   Ønsker deg en kjempefin og god romjul, og en kjempefin og god nyttårsfeiring 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg Else Maritvennen 🙂 Ikke minst tusen takk for den kjempefine julegaven fra deg også. Kjempebra at tøflene passet.

   Jeg må få takke for en kjempekoselig og morsom kveld i går! Det var kjempegøy å treffe alle igjen 🙂 Som vanlig gikk praten for fult, latteren satt i taket og det ble masse mimring om “gamle dager” 🙂 Jeg synes disse romjulsfestene våre alltid er kjempekoselige, og en morsom tradisjon vi har fått 🙂

   Ønsker deg fortsatt en kjempefin romjul, og en kjempefin og god nyttårsfeiring 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Fine førjulsbilder med masse julestemning 🙂 Det vises godt gjennom bildene dine at du har hatt en fin advent med mye fine adventsaktiviteter. Jeg synes det er trivelig å se hva andre gjør i adventstiden, og se hvordan de pynter til jul. Gjennom det blir jeg inspirert 🙂

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge