Get Adobe Flash player

MANDAGSTEMA # 39 – MITT FAVORITTMOTIV!:)

Mitt favorittmotiv nå er dette bildet av Dixie Rose som Marie Holmberg tok på Storsjökatten i Østersund søndag 29.04.2012. Det er abyssinerhunnkatten vår Dixie Rose som koser seg med banan. Dere kan besøke Marie sin hjemmeside her: http://www.sessans.com

Flere kjempefine bilder i mandagstema kan dere se på bloggen til Alt som er vakkert: http://helenesblogadresseat.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

33 Responses to “MANDAGSTEMA # 39 – MITT FAVORITTMOTIV!:)”

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Blogglisten:

Blogglisten hits

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats