GODVÆRSKVELD I FJÆRA VED SJØEN I BILDER :)

Hele uken fra mandag 15.08.2016 til søndag 21.08.2016 var det godt vær og fin sommertemperatur i Trondheim. Selv om hverdagen etter sommerferien er her passer vi på å nyte godværsdagene. Ingenting er som å ta utflukten til sjøen, tenne bål, og sitte å se på solnedgangen 🙂
 
 
Onsdag 17.08.2016 dro mannen min, en korvenninne av oss og jeg ut til fjæra litt utenfor Trondheim. Der tente vi bål, satt og pratet, koste oss, og var vitne til den kjempefine solnedgangen 🙂 Det er så avslappende å sitte ved sjøen, høre sjøskvulpen, nyte stillheten og høre sjøfuglene 🙂 Når jeg er ved sjøen er det meditasjon, for man kan sitte der å la tiden fare forbi 🙂 Med hånden på hjertet må jeg si at vi har hatt flere magiske øyeblikk når vi har tatt turen ut til fjæra 🙂
 
 
Siden jeg elsker å ta bilder, får jeg kjempestor inspirasjon når vi er på utflukt ved sjøen, og slike bilder av sjø, solnedgang, himmel og blomster er noe jeg elsker å ta 🙂 Selvsagt tok jeg noen bilder da vi var på utflukt til fjæra 17.08.2016 🙂 Håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

170816_blomster_fjaera_byneset6

Bildet er av blomster som stod i veikanten ved fjæra hvor vi var.

 
 

170816_blomster_fjaera_byneset7

Blomster som stod i fjæra.

 
 

170816_holmer_utenfor_fjaera_rye_byneset4

To holmer rett utenfor fjæra hvor vi var 🙂

 
 

170816_cruiceskip4

Et cruiceskip som passerte forbi i Trondheimsfjorden.

 
 

170816_sky_himmel4

Sky på himmelen som seiler forbi 🙂

 
 

170816_kveldshimmel_byneset8

Kjempefin farge på kveldshimmelen 🙂

 
 

170816_kveldssol_rye_byneset3

Vi fikk se en kjempefin solnedgang 🙂

 
 

170816_kveldshimmel_rye_byneset3

Den kjempefine kveldshimmelen, og utsikt til Trondheimsfjorden sett fra fjæra hvor vi var 🙂

 
 

170816_mane4

Onsdag 17.08.2016 var det nesten fullmåne 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “GODVÆRSKVELD I FJÆRA VED SJØEN I BILDER :)

  • Henriette Celin: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine, og det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

  • Wenche – Glade Fotografer: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar, og kjempekoselig at du liker bildene mine 🙂

   Siden 24.08.2016 har det vært overskyet vær her, men i går var det nokså klamt og varmt selv om det var overskyet. Det er nok bare å innrømme at høsten er på vei.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 1. Kerr kost å læs om utflukten dokker hadd. I sommer har æg vært mye ved sjøen sammen vænnan min og familien min. Vi har grilla, sola oss og slappa av. Det som du sei balsam førr sjæla.

  Kanonfine bilda du har tatt og dæm likt æg godt. Æg likt godt bilde av sola førr det fikk fint gjenskinn i sjøen 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Kjempekoselig at du likte blogginnlegget og bildene mine. En slik utflukt gir meg inspirasjon til å fotografere. Ikke minst er det avslappende å dra til sjøen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 2. Åhhhh snuppa mi så råkoselig med en sånn utflukt;)) Når vi drar til sjøen en sommerdag drar vi ut til Langøya eller Hovedøya. Men for å komme oss dit må vi ta båt. Det er råfint der;)) Vi tar med oss grillmat, drikke, underlag og råkoser oss når vi er der;))

  Råfine bilder du har tatt;)) Jeg savner sommeren. Og det gjorde seg med sydenturen vi var på;))

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen! Jeg har vært på Langøya en gang. Det var sommeren 1994 da jeg besøkte min tremenning som da bodde i Oslo. Det var kjempekoselig der ute, og mye folk.

   Vi prøver å være flinke på å ta utflukt til sjøen om sommeren når det er sol, varmt og fint vær. Det gir meg inspirasjon til å fotografere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Kjekt å lese om utfluktene dere har til fjæra, og se de vakre bildene du tar når dere er på utfluktene deres 🙂 Bildene du har tatt var vakre 🙂

  Hytta vår vet du jo ligger ved sjøen ved Halsa, og hvis været er fint tar jeg med meg en god bok og en kopp te og setter meg ned på svaberget hvor jeg bare nyter roen og freden. Naturens meditasjon kaller jeg det.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og kjempekoselig at du liker bildene mine 🙂

   Vi prøver å være flinke til å ta tur til fjæra når det ser sommer, godt vær med sol og varmt, og vi storkoser oss, sitter og prater, koser oss med en kopp te og bare nyte naturen, sjøluften og kjempefint syn med solnedgang 🙂 Da henter jeg inspirasjon til å fotografere 🙂

   Jeg skjønner kjempegodt hva du mener når du forteller at du setter deg på berget og nyter sjøen og stillheten 🙂 Genialt ord! Naturens meditasjon! Tommelen opp for den 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og kjempekoselig at du liker bildene mine 🙂

   Det er ved slike utflukter at jeg henter inspirasjon til å fotografere 🙂

   Når det gjelder slike bilder hvor det er sol og solnedgang ville ikke blitt det samme hvis det var regn og dårlig vær. Det er jo mye finere å presentere bilder hvor det er sol og godt vær, enn når det regner. Ikke er det bra å ta med fotoapparat ut i regner heller da, og da sier det seg selv.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 4. Det var et sommerlig innlegg med fine stemningsfulle og fine bilder 🙂 Bildet med himmelen som ser rosa ut og bildet etter med solnedgangen som speiler seg i sjøen var stemningsfull og fine 🙂 Sjølukten kjennes gjennom bildene.

  Fint å lese at dere hadde en fin utflukt 🙂

  En fin kveld ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge