NY VIDEO PÅ MIN YOUTUBEKANAL I SERIEN “LÆR Å SPILLE SPIANO” – NYBEGYNNEROPPLÆRING STEG FOR STEG :)

På min Youtubekanal har jeg postet tre videoer i min serie som heter: “Lær å spille piano” – Pianoopplæring steg for steg.
 
 
Youtubekanalen min kan dere finne her: https://www.youtube.com/channel/UCOnD2yjjZcFMF2i7tKzqGQw
 
 
Det har gått en stund siden jeg postet episode nr.3, men nå lover jeg å bli flinkere til å legge ut en ny video hver fredag hver uke.
 
 
Dersom du har et gammelt keabord eller piano stående, så finn det frem slik at du kan prøve deg frem. Min mormor var 52 år da hun begynte å spille piano, og hun ble kjempeflink 🙂
 
 
Her er episode nr.4 i serien “Lær å spille piano”. Jeg håper dere liker videoen 🙂
 
 

Episode nr.4 i serien “Lær å spille piano” 🙂

 
 

150415_vi_spiller_piano2

Jeg tar utgangspunkt i denne pianoboken 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “NY VIDEO PÅ MIN YOUTUBEKANAL I SERIEN “LÆR Å SPILLE SPIANO” – NYBEGYNNEROPPLÆRING STEG FOR STEG :)

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg på blogginnlegget mitt Else Marit vennetn 🙂

   Kjempekoselig å få slike tilbakemeldinger, og jeg har fått positive tilbakemeldinger på facebook også 🙂

   Fikk en mail fra ei jeg ikke kjente som hadde sett videoene, og hun takket for at jeg hadde lagt dem ut, og hun forstod hva jeg mente ut fra forklaringen. Det er kjempegøy å høre 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Morsomt at du postet en nye pianoundervisningsvideo nå 🙂 Jeg skal finne frem pianoboken, for begge jentene hadde den da de spilte piano som yngre. Da kan jeg prøve å øve på det du har gått igjennom 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar, og tilbakemelding på blogginnlegget mitt 🙂

   Ja det må du gjøre. Fikk en kjempekoselig mail fra en jente som jeg ikke kjenner som takket meg for at jeg hadde lagt ut videoene, og hun hadde funnet frem pianoboken for å øve 🙂 Slike tilbakemeldinger er kjempekoselige å få 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Det var en fin tanke fra deg å dele pianoundervisningsvideoer på youtube. Jeg vet at elevene på skolen hvor jeg jobber ofte bruker youtubevideoer for å lære seg besifringsspill og grep på gitaren.

  Jeg spilte piano som barn, men jeg sluttet da jeg var 13 år gammel. Det angrer jeg på i dag, men for en tenåring var det kjedelig å øve på pianoleksen.

  Jeg ønsker deg en fin helg 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Fin helg med kjæresten, og jeg er i gang med nytt hekleprosjekt 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar med tilbakemelding om videoen 🙂

   Ja jeg har fått tilbakemelding fra flere som har sagt at de drar nytte av videoopplegget med pianoundervisning. Ei jente jeg ikke kjenner, sendte meg kommentar om at hun fulgte med videoene, og hadde lært av å se på dem.

   Jeg jobbet jo som musikklærer i ungdomsskolen noen år, og jeg ba elevene se på youtubevideoer når de skulle jobbe med gitargrep i musikktimene, og også lære seg besifringsspill.

   Hører flere som sier det samme at de angrer seg når de sluttet å spille piano, og det er jo i voksen alder man ser slikt.

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, pugg, og bloggklem fra Toril og kattene

 3. Æg har et keaboard stående og no fekk æg lyst tel å prøv mæg på det. Æg har jo sett dæm andre videoan. Det hadd vør kult og prød det. Æg har ikkje den boka der men æg ser jo notan på dæm første videoan din så æg kan prøv mæg med dæm to første videoan. Å som æg glær mæg tel å prøv.

  Æg må væl ta på mæg høretelefonan førr vill ikkje kjæm æg tel å få klage av naboan og samboern min 🙂

  Æg ønska dæ ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar med innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Jeg har et råd, og det er å hoppe i det med det samme. Ikke tenk tanken at du er for gammel, for det er du ikke.

   Fikk en kjempekoselig mail fra en jente jeg ikke kjente som takket meg for videoene. Hun hadde funnet tak i boka, og begynt å øve. Slike tilbakemeldinger er kjempekoselig å få, og det motiverer meg til å fortsette og lage flere videoer 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar med innspill på videoen min 🙂

  Det var kjempekoselige og fine ord å få 🙂

  Fikk en kjempekoselig mail fra en jente jeg ikke kjente som takket meg for videoene. Hun hadde funnet tak i boka, og begynt å øve. Slike tilbakemeldinger er kjempekoselig å få, og det motiverer meg til å fortsette og lage flere videoer 🙂

  Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge