(N) HAKRILAS F-KULL FYLTE 1 ÅR 19.01.2017, OG HER ER BILDER AV GJENGEN ANNO 2017 :)

190117_florence2

(N) Hakrilas Florence <3 :) Foto: Caroline Holberg

 
 

190117_felicia2

(N) Hakrilas Felicia (kalt Signe) <3 :) Foto: Linnea Höök

 
 

190117_felix2

(N) Hakrilas Felix (kalt Leo) <3 :) Foto: Oliver Majed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “(N) HAKRILAS F-KULL FYLTE 1 ÅR 19.01.2017, OG HER ER BILDER AV GJENGEN ANNO 2017 :)

 1. Virkelig kjekt at du viser bilder av kattungene til Dixie på bloggen din, og jøjje meg så fine de er 🙂

  Det må være ekstra kjekt for deg som oppdretter å treffe katter fra ditt oppdrett igjen når de har blitt gamlere. Hvis jeg hadde vært oppdretter hadde jeg ikke klart å selge noen kattunger, og jeg hadde nok beholdt alle sammen 🙂

  Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 2. Nei se der da <3 Det var koselig gjensyn med dagens utgave av f-kattungene til Elvis og Dixie 🙂 De er fremdeles noen skjønninger som de var da de var kattunger <3 Jeg liker typen og utseende deres.

  Jeg kom hjem fra seinvakt klokka elleve, og jeg har fri i tre dager siden jeg hadde vakthelg i helgen. Det skal bli godt 🙂 Jeg kobler av med å lese ulike nettaviser, og ser på tv 2 sumo før jeg skal krype i bingen.

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge