Get Adobe Flash player

(N) HAKRILAS F-KULL FYLTE 1 ÅR 19.01.2017, OG HER ER BILDER AV GJENGEN ANNO 2017 :)

190117_florence2

(N) Hakrilas Florence <3 :) Foto: Caroline Holberg

 
 

190117_felicia2

(N) Hakrilas Felicia (kalt Signe) <3 :) Foto: Linnea Höök

 
 

190117_felix2

(N) Hakrilas Felix (kalt Leo) <3 :) Foto: Oliver Majed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “(N) HAKRILAS F-KULL FYLTE 1 ÅR 19.01.2017, OG HER ER BILDER AV GJENGEN ANNO 2017 :)”

 • Åhh sååå råartig å se trekløveret til Dixie snuppa mi;)) Herlighet så store de har blitt. Og de er råfine alle tre;)) Tenk at jeg var sååå heldig å få treffe denne råherlige trekløveren da;))

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Fasit på hvordan du ikke skal oppføre deg som blogger.My Profile

 • Virkelig kjekt at du viser bilder av kattungene til Dixie på bloggen din, og jøjje meg så fine de er 🙂

  Det må være ekstra kjekt for deg som oppdretter å treffe katter fra ditt oppdrett igjen når de har blitt gamlere. Hvis jeg hadde vært oppdretter hadde jeg ikke klart å selge noen kattunger, og jeg hadde nok beholdt alle sammen 🙂

  Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 • Irene:

  Nei se der da <3 Det var koselig gjensyn med dagens utgave av f-kattungene til Elvis og Dixie 🙂 De er fremdeles noen skjønninger som de var da de var kattunger <3 Jeg liker typen og utseende deres.

  Jeg kom hjem fra seinvakt klokka elleve, og jeg har fri i tre dager siden jeg hadde vakthelg i helgen. Det skal bli godt 🙂 Jeg kobler av med å lese ulike nettaviser, og ser på tv 2 sumo før jeg skal krype i bingen.

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Blogglisten:

Blogglisten hits

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats