13 thoughts on “TØRRFÓRTID FOR SMÅJENTENE :) (Video)

  1. Åh de to hjerteknuserne dine er så skjønne sammen;=) Jeg er veldig spent på å høre nyhet om kattefødsel hjemme hos deg;=) Jeg er inne på bloggene dine flere ganger om dagen. Ønsker deg en fin kveld;=)

  2. Jeg beklager mye fram og tilbake i det siste men måtte prøve litt forskjellig før jeg fant ut hvem side jeg synes det var best å ha bloggen min på. hehe men nå er altså dette min nye blogg og jeg blir nok værende der hvis ikke noe uforusett skjer! hehe:)

  3. Kari: Tusen takk for det!:) Ja, det er moro med forskjellige farger. Venneparet vårt i Umeå som har Maine Coon og abyssinere har alle fire grunnfargene på sine abyssinere!:)

  4. Hei:) Jeg har ikke så peiling når det gjelder katter men jeg vet jo igjennom din blogg at du har katter derfor tenkte jeg at jeg kunne spørre deg: Datteren til ei venninne av mamma har to katter. Hun ble skilt og flyttet for seg selv. Nå er hun hos sin nye kjæreste. Hun har kattene inne og er hjemme innom av og til å ser til dem. Grunnen til at hun ikke tørr å ha dem ute er fordi hun bor like ved veien. Vet du om dette er helsefarlig for kattene? Som den engasjerte dyrevennen jeg er så måtte jeg spørre noen:P

  5. Elin: Nei, det er over hodet ikke helsefarlig å ha kattene innendørs når hun bor trafikkfarlig til. Det anbefales på det sterkeste! Når kattene er to, har de selskap i hverandre også. Det anbefales når de er innekatter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge